Kossubörs
Re: Kossubörs
Miskit seal kossubörsis ikkagi toimub! Näiteks on seal üleval uue hooaja auhinnad ja ka kalender! Millegipärast ei saa praegu veel meeskonda valida ( seda vbl sellepärast, et basket.ee-s pole veel lõplikke meeskondade koosseise), aga loodetavasti pannakse see asi ka hiljemalt homseks paika!
Kossubörs hakkas tööle, mul meeskond valitud
-
- Kasutaja
Just eila sai kah sinna lehele sisse ennast smuugeldatud ja täna hommikul oli postkastis kena kirjakene et hakkab pihta taas. Meeskonnad tehtud, kuigi olen 100% kindel et tuleb veel viimasehetke muudatusi
Natike jabur peaauhind on ainult
Krt mul pole küll sellega midagi teha... Iseeneset usun, et see nagu päris hinnaline, aga kui väärilist kasutust ei leia...
Krt mul pole küll sellega midagi teha... Iseeneset usun, et see nagu päris hinnaline, aga kui väärilist kasutust ei leia...
Minu võistkond esimeseks nädalaks: Kriisa,Raap,Kurbas,Hallik,Ringmets treeneriks võtsin Visnapuu ainult sp, et tal 2 mängu, mille nad kotti peaksid pistma.
Turul mitmeid soodsaid pakkumisi, mingi 14 punkti jäi üle, kedagi välja ka ei taha vahetada, võiks ikka olla mehed, kes 2 mängu mängivad
väikese muutuse siiski tegin, vanameister Pärna asemel Hallik. Koosseis siis Kriisa-Soo-Kaldre-Hallik-Cipruss. treener Visna.
see aasta loodab vähe paremat tulemust kui eelmine, aga Laane-Veidekas-Kurbas-Hallik-Ringmets-treener Visna
Mängijate hinnad suhteliselt odavad praegu, ning seetõttu jäi 15 punkti ülegi! Minu viisik: Kriisa, Veideman, Eichfuss, Hallik, Allingu ning treener Visnapuu.
Nii minu valik siis Laane, Soo, Kurbas, Amis, Ringmets ja treener Visnapuu
-
- Kasutaja
Siinkohal pean nõustuma, et auhinnad, peaauhind just, on ikka väga jabur. Jah ma saan aru, et G4S on liiga peasponsor, aga sellisel mängul võiks olla ikka väga korvpallilähedased auhinnad. Tossud, meeste mängusärgid, hooajapiletid jne jne. No ja mis ma siis selle peaauhinnaga peale hakkan kui peaksin selle võitma ?? Mul on juba kodus G4S koduvalve. Panen topelt v ?japs kirjutas:Natike jabur peaauhind on ainult
topelt ei kärisesammalhabe kirjutas:Siinkohal pean nõustuma, et auhinnad, peaauhind just, on ikka väga jabur. Jah ma saan aru, et G4S on liiga peasponsor, aga sellisel mängul võiks olla ikka väga korvpallilähedased auhinnad. Tossud, meeste mängusärgid, hooajapiletid jne jne. No ja mis ma siis selle peaauhinnaga peale hakkan kui peaksin selle võitma ?? Mul on juba kodus G4S koduvalve. Panen topelt v ?japs kirjutas:Natike jabur peaauhind on ainult
huvitav kas kalevi topelt mängud lähevad topelt punktidena ka?