tegin nyyd peale uleb-i lõppu ülevaate mängu eelvaadetest, et siis keskmiselt vaatas eelvaadet 6300 inimest ja postitusi tuli keskmiselt 237 teema kohta
marxx762 kirjutas:tegin nyyd peale uleb-i lõppu ülevaate mängu eelvaadetest, et siis keskmiselt vaatas eelvaadet 6300 inimest ja postitusi tuli keskmiselt 237 teema kohta
hästi tehtud marxxx!!!!!!!
OFFTOPIC: ma arvan, et uleb cupi võidab cran canaria
Kokkuvõttes selle ULEB Cupi kohta võib öelda ,et ega meil ju tegelikult kõige hullemini ei läinud kui arvestada asjaolu ,et olime ju kõige väikseima eelarvega klubi ULEBis ja kui arvestada siia juurde veel ka asjaolu ,et meil olid ju ka komplekteerimis probleemid ja stabiilsed vigastused siis need kolm võittu selles kindlasti tugevamas sarjas kui seda on FIBA Eurocup kus esineb meie põhirivaal Rock siis mina paneks Kalevile hindeks 3. Kuid kahjuks arvan ,et järgisel hooajal me siia sarja kohta ei saa ja selle saab Rock endale .
spartaklane kirjutas:Kokkuvõttes selle ULEB Cupi kohta võib öelda ,et ega meil ju tegelikult kõige hullemini ei läinud kui arvestada asjaolu ,et olime ju kõige väikseima eelarvega klubi ULEBis ja kui arvestada siia juurde veel ka asjaolu ,et meil olid ju ka komplekteerimis probleemid ja stabiilsed vigastused siis need kolm võittu selles kindlasti tugevamas sarjas kui seda on FIBA Eurocup kus esineb meie põhirivaal Rock siis mina paneks Kalevile hindeks 3. Kuid kahjuks arvan ,et järgisel hooajal me siia sarja kohta ei saa ja selle saab Rock endale .
Rock sai juba eelmine aasta ULEB koha endale, aga andis Kalevile.
spartaklane kirjutas:Kokkuvõttes selle ULEB Cupi kohta võib öelda ,et ega meil ju tegelikult kõige hullemini ei läinud kui arvestada asjaolu ,et olime ju kõige väikseima eelarvega klubi ULEBis ja kui arvestada siia juurde veel ka asjaolu ,et meil olid ju ka komplekteerimis probleemid ja stabiilsed vigastused siis need kolm võittu selles kindlasti tugevamas sarjas kui seda on FIBA Eurocup kus esineb meie põhirivaal Rock siis mina paneks Kalevile hindeks 3. Kuid kahjuks arvan ,et järgisel hooajal me siia sarja kohta ei saa ja selle saab Rock endale .
Rock sai juba eelmine aasta ULEB koha endale, aga andis Kalevile.
tglt said mõlemad kutse ULEB-isse......aga rock pidi sellest loobuma kuna puudus rahvusvaheline lennujaam tunni sõidu kaugusel linnast.
greystone kirjutas:siis ei saa nad ju selle loogika järgi kunagi ulebi?
ega ongi ju nii.... kõik jääb mingi lennujaama taha kinni :rolleyes::rolleyes: ma tahaks väga näha, kuidas rock ulebit mäng, eelkõige tahaks loomulikult kalevit näha, aga rock võiks kh olla
ausalt öeldes ei ole ju Rockil ka normaalset halligi kus mängida,sest ei saaks nad ju seda uut hoonet Ulebi mängudeks kasutada kuna see on ju rohkem kergejõustiklastele mõeldud.