BC Rakvere Tarvas
Re: BC Rakvere Tarvas
Einoh, kui Tamm sai eesti esindusklubis ~25 min per game, siis ilmselgelt kannatab ta ka liidrirolli Tarvases.
Ei imesta kui Jõulude aeg Tamme juba taga igatsetakse.
Postimehe andmetel on Tarvasega liitumas eelmisel aastal K-Kalevis mänginud Brandis Raley-Ross. Kui nad saavad veel Umbraško ja Soku, siis on tagaliin väga korralik. Eesliini oleks minu meelest ikkagi kolmandat pikka vaja. Kaido Saks Tofase eesliini vastu - see on ikka väga vaese mehe Reinar Hallik, sellise, kellel on hing niidiga kaelas. Laksa on nagunii juba Reinari tüüpi mängija.
Ma arvan, et see uudis tähendab, et Timmust jäädakse siiski ilma. Ross ju samuti puhas mängujuht kui ma õigesti mäletan.
-
- Kasutaja
Tarvasel jah ikka vägagi normaalne tiim Eesti mõistes kokku pandud. Baltat kannatab mängida küll.
KML-EUROCUP-VTB
Puhas mängujuht, kuid väga skooriva mentaliteediga (kui mina õigesti mäletan).KalevRuus kirjutas:Ma arvan, et see uudis tähendab, et Timmust jäädakse siiski ilma. Ross ju samuti puhas mängujuht kui ma õigesti mäletan.
-
- Kasutaja
Ei ta nüüd puhas mängujuht ei ole, pigem kaldub sinna nr 2 poole aga võib ka vabalt nr 1 mängida.KalevRuus kirjutas:Ma arvan, et see uudis tähendab, et Timmust jäädakse siiski ilma. Ross ju samuti puhas mängujuht kui ma õigesti mäletan.
Võib-olla mäletan valesti. Vaatasin eelmisel hooajal vaid ühte Klandorfi-Kalevi mängu ja seal ta minu mälu järgi tegutses selgelt mängujuhina.
Ja Tarvas sai Umbrashko kah tagasi: http://sport.postimees.ee/958588/umbras ... -tarvasse/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kasutaja
No enamuse ajast mängisid nad Roosiga koos ja siis oli Roos ikka nr 1 ja tema nr 2 (need mängud, mis mina nägin).KalevRuus kirjutas:Võib-olla mäletan valesti. Vaatasin eelmisel hooajal vaid ühte Klandorfi-Kalevi mängu ja seal ta minu mälu järgi tegutses selgelt mängujuhina.
See Ross on ikka puhas SG minu arusaamise järgi, aga eks ta häda korral saab ka PG hakkama.
Akognoni tüüpi kutt siis vist.
Kui nii edasi läheb, siis Tarvasel ja Rockil võib Sten Soku palkamine jääda üldse raha taha.
No siis on alati võimalus minna isa juurde TTÜ-sse. Teha aasta otsa 35+ min mänge ja hea õnne korral VTB tudengite liigas ja Balti liigas kellelegi silma jääda.Kris kirjutas:Kui nii edasi läheb, siis Tarvasel ja Rockil võib Sten Soku palkamine jääda üldse raha taha.
Eks tal mingi leping kusagilt välisklubist on kindlasti laual, iseasi, kas see klubi on piisavalt tugev Timmu jaoks ja kas palk on piisavalt hea.michaelEP kirjutas:No siis on alati võimalus minna isa juurde TTÜ-sse. Teha aasta otsa 35+ min mänge ja hea õnne korral VTB tudengite liigas ja Balti liigas kellelegi silma jääda.Kris kirjutas:Kui nii edasi läheb, siis Tarvasel ja Rockil võib Sten Soku palkamine jääda üldse raha taha.