Thumser kirjutas:Nendel, kellel mäng käes, kas My Playerisse pääseb kenasti? Olen kuulnud, et sellel mingi online login peal vms.
// Reloaded versioon peaks ka kohe-kohe ilmuma.
Ei ole seda peal.. see on mingi selline süsteem , et saad valida kas SP või VC millega ostad omale skille jms..
Ehk VC saab ainult siis, kui online tahad ka mängida ( st autosave on peal ja maha seda võtta ei saa)
Sp on vana teema , ainult sa ei saa online minna sellega...
Thumser kirjutas:Nendel, kellel mäng käes, kas My Playerisse pääseb kenasti? Olen kuulnud, et sellel mingi online login peal vms.
// Reloaded versioon peaks ka kohe-kohe ilmuma.
Ei ole seda peal.. see on mingi selline süsteem , et saad valida kas SP või VC millega ostad omale skille jms..
Ehk VC saab ainult siis, kui online tahad ka mängida ( st autosave on peal ja maha seda võtta ei saa)
Sp on vana teema , ainult sa ei saa online minna sellega...
Tänud. Eks proovin ära ja siis vaatab, kas tasub online pärast osta.
PC-le ei tasu kindlasti enne osta, kui teada on palju Glitche mängus on.. kui on väga palju , siis pole mõttet osta..kuna PC patch tuleb alles mingi veebruaris välja.
Raske tirida, kui ei taheta seedi-da Kes mängu tiritud saab lõpetab pmst kohe uploadimise ära ja spped kukkub ..
Seda ma üritangi välja uurida, kui palju glitche seal siis leidub.
1h 23 min tagasi panin tõmbama, 68% done ning 40 minti veel.
Poleks torrent capped 1 MB/s peal, oleks juba ammu pela-maailmas.
Oi jah, klaviatuuril on nupud ikka täitsa metsas. Pole siiani välja nuputanud, kuidas spinni teha. Crossoverit suudan mingil määral teha, aga lohakalt tuleb välja..
// Üldiselt tundub ikkagi edasiminek olevat, eriti My Playeri osas.
Thumser kirjutas:Oi jah, klaviatuuril on nupud ikka täitsa metsas. Pole siiani välja nuputanud, kuidas spinni teha. Crossoverit suudan mingil määral teha, aga lohakalt tuleb välja..
// Üldiselt tundub ikkagi edasiminek olevat, eriti My Playeri osas.
Lihtne Crack http://rghost.net/40704526" onclick="window.open(this.href);return false;
Pead aind alla tirima ja copy/paste 2 faili mängu kausta ja olemas
Mul õnneks xboxi pult arvutil ka
Selle väite lükkan kohe ümber , et sama mis 2k12..
Tundub suht sarnane xboxi versiooniga.. vähemalt gameplay .. Kui Demoga sarnasusi vaadata..
PC-l pole MY TEAM modet..
Seda ma ei oska öelda , mis PC-l kõik teisiti on , kuna vb mõned asjad tulevad , siis kui teed õige kasutaja omale , et Online oleks lahti siis vb tulevad mõned asjad juurde..
Aga jah lugedes netist , siis PC suht naked versioon lol.. pooled asjad v'lja jäetud.. isegi online-i ei pidanud olema muud , kui online assocation ..
Soho kirjutas:
Lihtne Crack http://rghost.net/40704526" onclick="window.open(this.href);return false;
Pead aind alla tirima ja copy/paste 2 faili mängu kausta ja olemas
Keyboard nuppudega see ei tee midagi? Hakkasin mõtlema, et äkki suudab keegi sinna crackida nba 2k12 nuppe.
K-A-I-M-O kirjutas:PC peal siis täiesti mõtetu see mäng?