Eesti korvpalli meistriliiga 2012/13
Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2012/13
Ma võin ise öelda.
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=64990538" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimane täiendus Tallinna Kalevis on siis 25-aastane USA keskmängija Matthew Rashad Morgan.
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=64990538" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimane täiendus Tallinna Kalevis on siis 25-aastane USA keskmängija Matthew Rashad Morgan.
Tuleb väga huvitav koduse korvpalli hooaeg.
Olen täiesti kindel et välismängijate rohkus aitab väga palju ka meie noori mängijaid, teeb KML tugevamaks. Tõotab tulla tasemelt viimaste aastate tugevaim KML. Raplale väga kasulik et neil igas mängus tuleb pingutada (nii BBL kui koduliigas), pole neil see #4 koht kindel midagi. Arendab noori. Teine suur kasusaaja on Pärnu noored - eriti just et nad on ise meeskonda tugevndanud, kui platsil meeskonnakaaslaseks noored leedukad (+Kitsing ja Raadik) siis tuleb ise ka endast rohkem anda, nii trennis kui mängus. Huvitav ka mida TTÜ suudab, neid ei tasu ka maha kanda.
Olen täiesti kindel et välismängijate rohkus aitab väga palju ka meie noori mängijaid, teeb KML tugevamaks. Tõotab tulla tasemelt viimaste aastate tugevaim KML. Raplale väga kasulik et neil igas mängus tuleb pingutada (nii BBL kui koduliigas), pole neil see #4 koht kindel midagi. Arendab noori. Teine suur kasusaaja on Pärnu noored - eriti just et nad on ise meeskonda tugevndanud, kui platsil meeskonnakaaslaseks noored leedukad (+Kitsing ja Raadik) siis tuleb ise ka endast rohkem anda, nii trennis kui mängus. Huvitav ka mida TTÜ suudab, neid ei tasu ka maha kanda.
Hito'st on kahju. Nad hakkavad ju tappa saama. mõni rikas ida-viru ärimees võiks neile vähemalt kahe tsentri raha anda... eelmine aasta oleks neil lihtne olnud mürada valga ja pärnuga. nüüd nad palju tugevamaks läinud...
Peale BBL Cupi esimest mängu tekkis suur huvi juba KMLi alguse vastu. Tahaks juba vaadata kuidas Kalev saab Tarva ja Rockiga hakkama. Ja ehk suudab keegi nõrgematest ka üllatada.
Tõotab tulla väga huvitav hooaeg igal rindel.
Tõotab tulla väga huvitav hooaeg igal rindel.
Käisin täna Kohila - T. Kalevi karika kordusmängul. Esimese poolaja vaatasin ära. Kalevi leegionäridest: pikad Okoye ja Morgan olid ikka konkreetselt kehvad. Kohilal oli ainukese üle 2m mehena neile vastu panna Niidas ja kumbki leegionär ei teinud tema vastu mitte midagi erilist ära. Ulmevisked korvi alt rõngast mööda, keskpositsioonilt kahtlased viskeliigutused jms. Võrreldes eelmise aasta Shaw ja Fedortšukiga selge tagasiminek.
Valgenahaline tagamees Campbell tundus terav. Samas kasvult lühike ja erilist hüppevõimet ei täheldanud. Kiirust on, erilist osavat läbiminekut mitte. Ameeriklase kohta küllaltki isetu ja platsi nägi. Jättis algul paaril korral poolvabal positsioonil kolmese viskmata, mistõttu ka abitreener Metstakilt time-outi ajal peapesu sai. Hiljem paar vabalt positsioonilt kolmest tabas. Võib vist järeldada, et kaugvise on olemas. Ilmselt Eesti liigas okei tüüp, aga BBL-is tegude tegemiseks jääb lahjaks. Samas ülejäänud küllaltki aeglasesse tagaliini (Roos, Kurg) ilmselt vajalik tüüp.
Valgenahaline tagamees Campbell tundus terav. Samas kasvult lühike ja erilist hüppevõimet ei täheldanud. Kiirust on, erilist osavat läbiminekut mitte. Ameeriklase kohta küllaltki isetu ja platsi nägi. Jättis algul paaril korral poolvabal positsioonil kolmese viskmata, mistõttu ka abitreener Metstakilt time-outi ajal peapesu sai. Hiljem paar vabalt positsioonilt kolmest tabas. Võib vist järeldada, et kaugvise on olemas. Ilmselt Eesti liigas okei tüüp, aga BBL-is tegude tegemiseks jääb lahjaks. Samas ülejäänud küllaltki aeglasesse tagaliini (Roos, Kurg) ilmselt vajalik tüüp.
valga on oma nimekirja lisanud; scott grim, 204 usa
-
- Kasutaja
Täna pakuks võitu Tartu, Pärnu, Rapla ja TTÜ. Kihlveokontorid pakuvad küll Tln Kalev ja TTÜ mänguks, et 50:50 ja arvatavasti tuleb ka kõige tasavägisem mäng aga vähemalt mulle tundub, et TTÜ on hetkel paremas hoos.
Tra, aru ma ei saa. Liinat ütles, et UTTV ei saa ülekandeid teha sest see on korvpalliliidu monopol, paraku aga, nagu ma olen aru saanud, tänasest Rocki - Tarva mängust ei tee ülekannet keegi?!
-
- Kasutaja
Ei teegi keegi sellest ja kossu liit ka ei lase teha enam.
No seda ma sajatangi - ise ei tee ja teistel ka ei lase, raisk.theundertaker kirjutas:Ei teegi keegi sellest ja kossu liit ka ei lase teha enam.
Krt, kas ma olen ainuke, kellel online.basket.ee ei löö ette online mänge ?
Mul n*ssib täiega.
Mul n*ssib täiega.
-
- Kasutaja
Jamab jah täiega! Sa pole ainus! tahaks näha rapla ja hito skoori aga ei näita!
Mul ka nüüd ülejäänud peale selle korras.theundertaker kirjutas:Jamab jah täiega! Sa pole ainus! tahaks näha rapla ja hito skoori aga ei näita!
pärnu siis esitles meeskonda koos kitsinguga
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=65092270#" onclick="window.open(this.href);return false;
Tundub,et meeskonna sisekliima on hea,isegi peale kaotust Valmerale sattus Raadik koos leedukatega sugarisse pidutsema.
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=65092270#" onclick="window.open(this.href);return false;
Tundub,et meeskonna sisekliima on hea,isegi peale kaotust Valmerale sattus Raadik koos leedukatega sugarisse pidutsema.
Kuhu mustad poisid kadunud on? Tarvase ja Hito oma?