Alba pole see hooaeg kindlasti Euroliigasse nalja tegema tulnud. Ma küll ei jälgi seda liigat eriti ja ei pea arvestust, kuid minu teada on Alba mitu hooaega olnud üldsegi liiga madalamal.
Dallase vastu näitas Alba juba päris sütikat mängu ja ma ei imesta, et sienale ära tehti. Samas pole siena kindlasti sama masti meeskond, mis ennem, kuid ikkagi Euroopa tipp. Veelgi vingem oli jah vaadata Kangurit ja tema kasutegurit. Krt mulle tundus, et ta üks ainukesi vendasid, kellel ei jooksenud juhe seal kokku. Samas, ma usun, et Siena läheb paremaks. Neil vist ju uus peatreener ka? Niipalju kui ma midagi kossust jagan, siis on hooaja algus päris keeruline, kui meeskonna hooaja alguses on uued võtmetegijad ja uus treener...
Eks näis, mis saama hakkab.
Nüüd võiks Vene Eurocupil korralikult lammutama hakata ja Veidemann võiks oma jalad korda saada ja Eurochallengis näidata, mis masti vend ta on. Siis oleks igas Euroopa liigas üks tegija Eesti vend olemas.
Vot sellist Eesti kossu arengut mina paar aastat tagasi küll ei uskunud.. :p
Edit, mina kui suur NBA sõber aga unistan edasi ja loodaks enda eluaja jooksul ühte Eesti venda NBA-s ka näha