Tartu Rock

Üleüldine korvpallijutt
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas sequa »

Võtan õnnitlusi vastu :))

Aga seda ei juhtu iga päev, et iga mees, kes platsile tuleb, täidab oma koha ära, ja kullamäel jätkus oidu kriisat niipaljuke platsil hoida, kuipalju ingramil oli vaja hinge tõmmata.
cramo
Kasutaja
Postitusi: 371
Liitunud: 29 Dets 2010, 17:33

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas cramo »

Rockil siiani euros ju kõik mängud võidetud ja Balti liigaski ju puhtad paberid, SUUREPÄRANE!!!Tegelikult ka, mis jutt see siin on, et Kalevil kaotused ja Baltis üks kaotus BBL-is? Tartul ju Baltis ka kaotus kirjas, samamoodi leedu keskmikult. Kas tõesti tõusevad need Tartlased nii ära peale ühe korra Kalevi võitmist? :D Aga jah, ei imesta, kui see juhtub paastas vb korra vaid :D
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Egert »

cramo kirjutas:Rockil siiani euros ju kõik mängud võidetud ja Balti liigaski ju puhtad paberid, SUUREPÄRANE!!!Tegelikult ka, mis jutt see siin on, et Kalevil kaotused ja Baltis üks kaotus BBL-is? Tartul ju Baltis ka kaotus kirjas, samamoodi leedu keskmikult. Kas tõesti tõusevad need Tartlased nii ära peale ühe korra Kalevi võitmist? :D Aga jah, ei imesta, kui see juhtub paastas vb korra vaid :D
Alagrupi kolmas koht on siiski suurem saavutus kui neljas. Samm edasi. :koss:
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja
Postitusi: 1541
Liitunud: 29 Dets 2009, 16:56

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas nub4you »

Rock vähemalt on võidelnud iga mäng, Cramo mehed samalajal niisama sörgivad väljakul, kui visked lähevad, võidetakse, kui ei lähe, ollakse omadega p*rsses.
Pilt

Pilt
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas sequa »

Dimsa ja Veidekas pole veel kombes, seega reservi on, ja võib loota et...nt 2 võitu tuleb veel juurde ja saab edasi ka...
Viimati muutis sequa, 20 Nov 2012, 20:40, muudetud 1 kord kokku.
cramo
Kasutaja
Postitusi: 371
Liitunud: 29 Dets 2010, 17:33

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas cramo »

sequa kirjutas:Mis mulle ei meeldi, on see lollakas anglitsism "ära tõusma", õppige eesti keel ära, krt.
Siirad vabandused minupoolt.
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja
Postitusi: 841
Liitunud: 01 Mär 2012, 16:41
Asukoht: Tallinn

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Marcus »

Naljakas, kuidas ainult räägitakse sellistest asjadest, mis tegelikult ei loe. Lõpuks lähevad arvesse ikkagi ainult võidud ja kaotused.

Ei vaidle vastu, et Rock on meekondlikumalt mänginud kui Kalev, aga ausalt öeldes - mis vahet sel on?! Faktid on sellised, et KML hakkab kedagi huvitama alles kevadel, kuna meeskonnad kohtuvad omavahel finaalides nii või naa. BBL on mõlemad siiamaani ühe kaotuse saanud ning suuremal rahvusvahelisel areenil on mõlemad ainult 1 võidu saanud. Rock seejuures mänginud märgatavalt nõrgemate satsidega.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas nojah »

Kui see lohakas lõpp nüüd välja arvata, siis hea partii tartlastelt. Eriti meeldis Ingrami mäng täna. Muidugi ka Nelyubov ja Saage olid head, Kurbas ka oli positiivne. Teised mängisid ka suures osas oma osa ära, Dimsa arvestades vigastust igati korralik. Toome oleks ehk väärinud veidi rohkem mänguaega. Kui kusagilt puudu jäi, siis Kriisa ja Leppik ei kandnud kohati välja.
Kasutaja avatar
pebeetu
Kasutaja
Postitusi: 379
Liitunud: 10 Jaan 2008, 20:39

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas pebeetu »

Tubli Rock!
Mäng sujus ja eks oli õnne ka,et vastastel erilist viskepäeva ei olnud.Loodetavasti õnnestub kokkuvõttes kenasti järgmisesse ringi saada.

Ja offtopicuna niipalju,et kui Rock ei meeldi kohe kuidagi siis minge reostage vaba teema all nii et pritsib.Mind isiklikult ei huvita kopka eest ka mingite tegelaste Tartu vastased geniaalsed mõtteavaldused.Selleks on teised kohad kus sappi pritsida.
barons
Kasutaja
Postitusi: 890
Liitunud: 02 Nov 2009, 18:30

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas barons »

no mulle jäi mulje, et see Dijoni treener enne väljalendu Eestisse võttis kümmekond suva venda kusagilt lähima Dijoni poe eest kaasa, ausaltõeldes korvpalli ei mõistnud neist suurt keegi mängida, viskamisest rääkimata? Arbet oleks selles tiimis suur staar Leppiku järel!?;)))

aga mis siin ikka õelda, tõenäoliselt oleks see sama Dijon hetkel VTB liigas kindel esimene, eespool Himkit, Spartakit ja Donetski ning Turow oma nõrkusest oleks ültse juba liigast väljavisatud;)))

aga õnnitlused Kullamäele...
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas nojah »

Hetkel on ikka väga vara meeskondade hooaegasid võrrelda. Mis puutub välissarjade taset, siis selge see, et Rockil päris Himki, Unicsi või Spartaki tasemel vastaseid ei ole. Samas, Khimiku tulemused esimeses ringis (kaks nappi võitu ja kaotus) nüüd seda ka ei näita, et see alagrupp nüüd väga kehvem VTB tagumise otsa klubidest oleks. Ja üleüldse jättes välja meeskondade omavahelise võitluse, siis mulle on hoopis sümpaatsem, kui Kullamäe räägib pärast kaotus Khimikule suurest pettumusest hinges ja sellest, et mängupilt ei loe midagi, kui peksa saad, kui see, et Kuusmaa hakkab pärast kaotust umbes samal tasemel Donetskile klassivahe ja eelarve teemadel halama.
Asjaajaja
Kasutaja
Postitusi: 1288
Liitunud: 11 Nov 2008, 20:10

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Asjaajaja »

theundertaker kirjutas:kuule rocki **** sa võid siit ära ka minna on ja olla oma rocki foorumis mitte siin on ju!
Sa oled ikka eriliselt infantiilne tegelane. Mis mõttega sa räuskad siin ja risustad seda teemat? See on küll Kalev/Cramo foorum ning ma arvan, et enamik siinseid kasutajaid on sellest ka teadlikud, aga siin foorumis on võrdlemisi lai teemade valik. Nende seas on ka eraldi teemad, mis on pühendatud erinevatele meeskondadele. Kas sa ei arva, et neis teemades võiks ikka ajada asjakohast juttu, mitte koguaeg toonitada, kuidas sulle üks või teine meeskond ei meeldi? Targem oleks selliseid sisutühje kommentaare vältida, aga kui on ilmtingimata vaja, siis maini ühe korra ära ja sammu edasi. Mis mõte on mitu korda korrutada, et sulle Rock ei meeldi ja meelde tuletada, et see on Cramo foorum? Kasva suureks!

Rocki mängust nii palju, et oli väga soliidne. Ka esimesed kaks mängu olid tegelikult tublisti mängitud, kuid millegi pärast just see lõpp vajub Rockil ära. Kõik ei ole veel kaotatud ning loodetavasti suudab Rock siiski ainsa Eesti meeskonnana sel hooajal ka rahvuslippu üleval hoida!
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas spartaklane »

nojah kirjutas:Hetkel on ikka väga vara meeskondade hooaegasid võrrelda. Mis puutub välissarjade taset, siis selge see, et Rockil päris Himki, Unicsi või Spartaki tasemel vastaseid ei ole. Samas, Khimiku tulemused esimeses ringis (kaks nappi võitu ja kaotus) nüüd seda ka ei näita, et see alagrupp nüüd väga kehvem VTB tagumise otsa klubidest oleks. Ja üleüldse jättes välja meeskondade omavahelise võitluse, siis mulle on hoopis sümpaatsem, kui Kullamäe räägib pärast kaotus Khimikule suurest pettumusest hinges ja sellest, et mängupilt ei loe midagi, kui peksa saad, kui see, et Kuusmaa hakkab pärast kaotust umbes samal tasemel Donetskile klassivahe ja eelarve teemadel halama.
Õigus ta on ,sest ei loe ju ilusad kaotused ja mõttetud vabandused ,et mängisime hästi aga ikkagi saime tappa.Olen ise tulihingeline Cramo toetaja aga lihtsalt see millise hingetstusega Rocki mehed mängivad on ikkagi austust väärt.
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja
Postitusi: 1244
Liitunud: 26 Juul 2008, 23:39

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas Zog »

Mulle isiklikult on selle hooaja Rock'i puhul sümpaatne olnud Kullamäe suhtlus meediaga... need jutud mida tema suust kuulda on on konkreetsed ja asjalikud. Ja mängudel ka paistab et punt on mõnus ja ühtne. Muidugi need viimased kaks minutit olid paras košmaar, aga õnneks oli siis juba mäng tehtud, ning 12 punkti vahet jäi ikkagi alles.

Sel hooajal eesti klubisid omavahel võrrelda pole väga mõtet... eriti kui Rock on ilma Veidemani ja Doroninita on koosseisude vahe Kalev vs Rock ikka suht märgatav. Ainult Ingram ja Dimsa mahuks Kalevis eeldatavasti tegijate sekka, samas Leppik ei mahuks pingi otsalegi.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas nojah »

loomulikult ma olen omavahelises mängus Kalev/Cramo poolt ja siin ei saa hetkeksi küsimust olla, täiesti selgelt on pool valitud :) Aga see ei tähenda, et ma vähemalt ei võiks ÜRITADA ka hinnangute andmisel objektiivne olla. Kritiseerida seda, kes seda minu arvates rohkem väärib (hoolimata selles, kas ma pooldan teda rohkem või vähem) ja tunnustada mõlemat, kui nad selle ära teeninud on :)
Vasta