Aga seda ei juhtu iga päev, et iga mees, kes platsile tuleb, täidab oma koha ära, ja kullamäel jätkus oidu kriisat niipaljuke platsil hoida, kuipalju ingramil oli vaja hinge tõmmata.
Alagrupi kolmas koht on siiski suurem saavutus kui neljas. Samm edasi.cramo kirjutas:Rockil siiani euros ju kõik mängud võidetud ja Balti liigaski ju puhtad paberid, SUUREPÄRANE!!!Tegelikult ka, mis jutt see siin on, et Kalevil kaotused ja Baltis üks kaotus BBL-is? Tartul ju Baltis ka kaotus kirjas, samamoodi leedu keskmikult. Kas tõesti tõusevad need Tartlased nii ära peale ühe korra Kalevi võitmist?Aga jah, ei imesta, kui see juhtub paastas vb korra vaid
Siirad vabandused minupoolt.sequa kirjutas:Mis mulle ei meeldi, on see lollakas anglitsism "ära tõusma", õppige eesti keel ära, krt.
Sa oled ikka eriliselt infantiilne tegelane. Mis mõttega sa räuskad siin ja risustad seda teemat? See on küll Kalev/Cramo foorum ning ma arvan, et enamik siinseid kasutajaid on sellest ka teadlikud, aga siin foorumis on võrdlemisi lai teemade valik. Nende seas on ka eraldi teemad, mis on pühendatud erinevatele meeskondadele. Kas sa ei arva, et neis teemades võiks ikka ajada asjakohast juttu, mitte koguaeg toonitada, kuidas sulle üks või teine meeskond ei meeldi? Targem oleks selliseid sisutühje kommentaare vältida, aga kui on ilmtingimata vaja, siis maini ühe korra ära ja sammu edasi. Mis mõte on mitu korda korrutada, et sulle Rock ei meeldi ja meelde tuletada, et see on Cramo foorum? Kasva suureks!theundertaker kirjutas:kuule rocki **** sa võid siit ära ka minna on ja olla oma rocki foorumis mitte siin on ju!
Õigus ta on ,sest ei loe ju ilusad kaotused ja mõttetud vabandused ,et mängisime hästi aga ikkagi saime tappa.Olen ise tulihingeline Cramo toetaja aga lihtsalt see millise hingetstusega Rocki mehed mängivad on ikkagi austust väärt.nojah kirjutas:Hetkel on ikka väga vara meeskondade hooaegasid võrrelda. Mis puutub välissarjade taset, siis selge see, et Rockil päris Himki, Unicsi või Spartaki tasemel vastaseid ei ole. Samas, Khimiku tulemused esimeses ringis (kaks nappi võitu ja kaotus) nüüd seda ka ei näita, et see alagrupp nüüd väga kehvem VTB tagumise otsa klubidest oleks. Ja üleüldse jättes välja meeskondade omavahelise võitluse, siis mulle on hoopis sümpaatsem, kui Kullamäe räägib pärast kaotus Khimikule suurest pettumusest hinges ja sellest, et mängupilt ei loe midagi, kui peksa saad, kui see, et Kuusmaa hakkab pärast kaotust umbes samal tasemel Donetskile klassivahe ja eelarve teemadel halama.