Ei tea, kust selline suhtumine. Mille poolest Cramo selline supertiim on? Muideks Tamm on Cramo pingi peal istunud küll ja küll.sequa kirjutas:Vähemalt homsed lehed on Sõbra lõbusaid kommentaare täis...Nukraks teeb olukorra see, et Tarva põhiviisku mehed tasemelt ei mahuks isegi mitte Cramo pingile .
Eesti korvpalli meistriliiga 2012/13
Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2012/13
Iga mängija puhul võib olla, ja on, kriitikat. Kõik saavad paremini teha. Täna saalis ei olnud. Aga ei tea ka üldiselt kuidas paremaks saada. Olen siin ennem ka kirjutanud, et pole Kuusmaa mängujoonise kõige suurem fänn (ja tal puudusi veelgi), aga ei arva et peatreeneri vahetus oleks kõige õigem samm (eriti veel kui kedagi sobivat asemele võtta pole).
edit. Lihtne on Kuusmaa lahti lasta. Aga kas see teeb meeskonna paremaks? Raske küsimus, millele ma vastust ei tea.
edit. Lihtne on Kuusmaa lahti lasta. Aga kas see teeb meeskonna paremaks? Raske küsimus, millele ma vastust ei tea.
Viimati muutis Kris, 22 Nov 2012, 20:40, muudetud 1 kord kokku.
No ma pean silmas praegust hooaega...võibolla praeguse emotsiooni pealt võetaks Tamm Cramosse tagasi aga hooaja eel polnud põhjust seda tahta...zero0 kirjutas:Ei tea, kust selline suhtumine. Mille poolest Cramo selline supertiim on? Muideks Tamm on Cramo pingi peal istunud küll ja küll.sequa kirjutas:Vähemalt homsed lehed on Sõbra lõbusaid kommentaare täis...Nukraks teeb olukorra see, et Tarva põhiviisku mehed tasemelt ei mahuks isegi mitte Cramo pingile .
Sitt lugu kui Eesti mõistes lähimate aastate parim koosseis - paberi peal kindlasti - niisama raisku läheks...
Ma loodan,et Valdmaa jõuab enne Kuusmaa vallandada,kui Kussa
lahkumispaberi lauale paneb.
lahkumispaberi lauale paneb.
Neist, kes Cramos on armetud luuserid, saavad Tarvases, Rockis, Raplas või Pärnus kõvad tegijad. Kalevi meeskonna moraal on lihtsalt nii madal. Olgugi, et Sõber on oma kommentaarides sageli utoopiasse kalduv, aga mees vähemalt oskab oma mängijaid hästi tundma panna. Kalev/Cramo mängijad, seejuures eriti pingipoisid, on allasurutud ja kannatavad alaväärsuskomplekside käes.
Selle kaotusega kukkus Cramo ka KML-is 3.ndaks .. ja Tarvas nüüd 2-ne...
Imelik ju , et sellise eelarvega ja meestega oled Eesti liiga keskmik ... Ehk nüüd hakkavad ka muutused toimuma.. enne Leedu trippi
Imelik ju , et sellise eelarvega ja meestega oled Eesti liiga keskmik ... Ehk nüüd hakkavad ka muutused toimuma.. enne Leedu trippi
-
- Kasutaja
Ja selleks hooajaks Tamme endale ei soovitud.Järeldus, mees ei mahtunud enam Cramo pingile.zero0 kirjutas:Ei tea, kust selline suhtumine. Mille poolest Cramo selline supertiim on? Muideks Tamm on Cramo pingi peal istunud küll ja küll.sequa kirjutas:Vähemalt homsed lehed on Sõbra lõbusaid kommentaare täis...Nukraks teeb olukorra see, et Tarva põhiviisku mehed tasemelt ei mahuks isegi mitte Cramo pingile .
Oh jumal küll, asendamatuid inimesi poleKris kirjutas:Iga mängija puhul võib olla, ja on, kriitikat. Kõik saavad paremini teha. Täna saalis ei olnud. Aga ei tea ka üldiselt kuidas paremaks saada. Olen siin ennem ka kirjutanud, et pole Kuusmaa mängujoonise kõige suurem fänn (ja tal puudusi veelgi), aga ei arva et peatreeneri vahetus oleks kõige õigem samm (eriti veel kui kedagi sobivat asemele võtta pole).
Come on, praegu oleks igasugune muu lahendus parem, kui vanaviisi jätkamine. Usalduse krediit on tänase mänguga läbi. Pangu kasvõi vana Dorbek ajutiselt pukki, kuni sobiv asendus leitakse.
Mängult tagasi ja ei oskagi midagi kommenteerida.Mäng oli alguses päris hea ja Tarvast suruti hästi aga siis äkki lambist tuli see iga mänguga kaasaskäiv mõõn...kestis see siis kuni Tarvas pani omad juuniorid mängu.Kui Tarvas endale ka keskmängija saab on ta jalaga kulla konkurentsis kevadel.
häbi kuusmaa,häbi kalev!
Mis Tarva koef oli?
Nagu ma aru saan,siis tänase mängu tulemus ei muuda midagi-Kuusmaale anti kuu aega et meeskond võidulainele viia..seega sellepärast tal täna nii suva oligi.
1:7.leAnd kirjutas:Mis Tarva koef oli?
-
- Kasutaja
No kui selline suhtumine on siis peaksime rahulikult suhtuma ka eelseisvatesse saunadesse ,mis meid Balti Liiga raames ees ootavad ,sest kui juba Rakvere käest 30nga tappa saada siis peaksime Leedus Baltai käest vast kuskil 50ga saama.pebeetu kirjutas:Nagu ma aru saan,siis tänase mängu tulemus ei muuda midagi-Kuusmaale anti kuu aega et meeskond võidulainele viia..seega sellepärast tal täna nii suva oligi.