Täiega hale ja kahju ikka, et mingi Eestui 1. meeskond kaotab Läti 4. meeskonnale..Kalevile oli see kasulik, aga eestlasena on mul selle üle kll väga s*tt meel.
Njah,ju siis mehed ikka täiega väsinud et mängu välja ei vedanud.Aga kuna kaotused käivad ka korvpalliga käsikäes,siis pole hullu..loodame,et Rock ikka playoffi jõuab.
Täna tutvustati siis pressikonverentsil Baronsi fännidele J.P Batistat, lisaks anti seal teada ka seda, et pikendati Armands Skele lepingut 3 aasta võrra. Hooaja jooksul on Skele äratanud huvi ka näiteks sellistes tippklubides nagu Moskva Dynamos, Bologna Virtuses ja Malaga Unicajas.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
No Baronsil peab ikka haigelt pappi olema ,et suudavad palgata sellise mehe nagu Batista ja ,et Skelega teha kolme aastane leping (minu arust Skelelt loll otsus ,et Baronsise jäi).
Isegi kui seda punkti lepingus pole siis tänapäeval pole see probleem.Lihtsalt ostja maksab klubile valuraha.Mäletamist mõõda tegi kunagi ka KALEV nii K.Hill'ga.(Euro sari sai läbi ja mehe turuväärtus oli tõusnud suuremaks kui ostu hetkel.<<Skele väärtus võib ka aasta kahe pärast...mis iganes olla.
gasol2 kirjutas:No Baronsil peab ikka haigelt pappi olema ,et suudavad palgata sellise mehe nagu Batista ja ,et Skelega teha kolme aastane leping (minu arust Skelelt loll otsus ,et Baronsise jäi).
Miks loll otsus? Kui Reed või Kangur Kaleviga pikema teeksid, poleks see ju loll otsus. Ja arvestades Baronsi rahasid ja koosseisu, võib juhtuda, et järgmisel hooajal on see klubi Lätis nr1