Ebasportlikud vead on siiski räigete mängusituatsioonis tehtud vigade jaoks.priidikm kirjutas:Zog kirjutas:Mina küll sellest tehnilise vea reeglimuutusest eriti vaimustuses pole. Ideaalis võiks asi olla ikkagi nii, et tehnilisi vigu antakse ainult võrdlemisi räige ja sihiliku rikkumise eest, aga mitte nii, et iga kord kui keegi kohtuniku otsuse peale peast kinni haarab antakse tehniline. Tehniliste vigade point seisnebki ju selles, et kui mängija või treener teeb midagi sellist, mis mitte kunagi mitte mingil juhul ei tohiks korvpallimängu juurde kuuluda, siis saab terve meeskond selle eest ka rängalt karistada.
No selle jaoks on ebasportlikud vead
Üldised korvpalli artiklid, lingid jne
Re: Üldised korvpalli artiklid, lingid jne
5. Korvialune piirkond, kus ründajaviga enam ei kehti, on edaspidi kohustuslik ülemaailmselt.
see reegel peaks juba praegu kehtima,küll olen ma see hooaeg eestis palju näinud,et mängija on 3 sek alas(joonega tähistatud alas) ründe vigu saanud.
see reegel peaks juba praegu kehtima,küll olen ma see hooaeg eestis palju näinud,et mängija on 3 sek alas(joonega tähistatud alas) ründe vigu saanud.
Selline uudis siis: http://sport.delfi.ee/news/korvpall/eur ... d=65607192" onclick="window.open(this.href);return false;
Ei teagi kohe mida selle peale kosta, peale selle, et hea et meiega veel sellist asja juhtunud pole... on alles kurioosum ikka. Iseenesest võib ju meest mõista - usk on paljude inimeste jaoks väga oluline teema, aga samas minu meelest olnuks tal siiski targem juhinduda ütlusest "If you go to Rome, do like the Romans do".
Ei teagi kohe mida selle peale kosta, peale selle, et hea et meiega veel sellist asja juhtunud pole... on alles kurioosum ikka. Iseenesest võib ju meest mõista - usk on paljude inimeste jaoks väga oluline teema, aga samas minu meelest olnuks tal siiski targem juhinduda ütlusest "If you go to Rome, do like the Romans do".
Kui täpselt sa seda jälginud oled? Ma väidan, et tavaline pealtvaataja ei ole treenitud pidevalt jälgima, kas kaitsjal on mõlemad jalad korvialuse rõnga sees.Rio kirjutas:5. Korvialune piirkond, kus ründajaviga enam ei kehti, on edaspidi kohustuslik ülemaailmselt.
Eks kaitsjad on ka aru saanud, et koht tuleb sisse võtta nii, et vähemalt 1 jaög oleks ringist väljas.
-
- Kasutaja
Seda seletas kunagi Halliko. Päris nii see ei ole, et lähen panen ringi sees seisvale mehele vastu hambaid ja viga ei tule. Viga ei vilistata ainult siis, kui ründav mängija on hüppanud söödu andmiseks või viske sooritamiseks õhku ja siis lendab joone sees seisvale mängijale otsa. muud vead võetakse ka joonega märgitud alas ära.japs kirjutas:Kui täpselt sa seda jälginud oled? Ma väidan, et tavaline pealtvaataja ei ole treenitud pidevalt jälgima, kas kaitsjal on mõlemad jalad korvialuse rõnga sees.Rio kirjutas:5. Korvialune piirkond, kus ründajaviga enam ei kehti, on edaspidi kohustuslik ülemaailmselt.
Eks kaitsjad on ka aru saanud, et koht tuleb sisse võtta nii, et vähemalt 1 jaög oleks ringist väljas.
Zalgirisel läheb seis päris hapuks. Alba võetakse vast niigi ära, aga võita on vaja ju ka tugevaid ja võõrsil. Ehk räägitakse Jaaber siiski ümber. Tema särgilt võib ju alkoreklaamid maha võtta, nii saab mees oma suhtumist näidata ja õllefirma tegelikult ka tasuta tähelepanu seoses käraga selle ümber - seega pole ka neile see kaotus. Tantsutüdrukutest ... no pole ka minu jaoks regulaarselt rahvamassidele tagumikku võdistamas käiv tibi mingi lugupeetavuse etalon, aga täiskasvanud inimesed teavad ise, mis teevad. Võib oma seisukoha välja öelda, aga miks niimoodi jonnima hakata? Ehk oli midagi muud ka ikka selle lahkumise taga ka, nt kaua üleval olnud palgaprobleemid?Zog kirjutas:Selline uudis siis: http://sport.delfi.ee/news/korvpall/eur ... d=65607192" onclick="window.open(this.href);return false;
Täpselt. Copypaste fiba reeglitest:Kalevpoiss kirjutas:Seda seletas kunagi Halliko. Päris nii see ei ole, et lähen panen ringi sees seisvale mehele vastu hambaid ja viga ei tule. Viga ei vilistata ainult siis, kui ründav mängija on hüppanud söödu andmiseks või viske sooritamiseks õhku ja siis lendab joone sees seisvale mängijale otsa. muud vead võetakse ka joonega märgitud alas ära.japs kirjutas:Kui täpselt sa seda jälginud oled? Ma väidan, et tavaline pealtvaataja ei ole treenitud pidevalt jälgima, kas kaitsjal on mõlemad jalad korvialuse rõnga sees.Rio kirjutas:5. Korvialune piirkond, kus ründajaviga enam ei kehti, on edaspidi kohustuslik ülemaailmselt.
No-charge semi-circle areas
The no-charge semi-circle areas are drawn on the playing court for the purpose of designating a specific area for the interpretation of charge/block situations under the basket.
On any penetration play situation into the no-charge semi-circle area a contact caused by an airborne offensive player with a defensive player inside the no-charge semi-circle shall not be called as an offensive foul, unless the offensive player is illegally using his hands, arms, legs or body, when
• the offensive player is in control of the ball whilst airborne, and
• he attempts a shot for a field goal or passes off the ball, and
• the defensive player has both feet inside the no-charge semi-circle area.
http://sport.postimees.ee/1132094/zalgi ... b-klubist/" onclick="window.open(this.href);return false;
2 hooaja peale ainuüksi palgavõlgu 7,2 miljoni euro eest...
Aga ometigi suudetakse mehi ära rääkida ja klubisse saada....hmmmm
2 hooaja peale ainuüksi palgavõlgu 7,2 miljoni euro eest...
Aga ometigi suudetakse mehi ära rääkida ja klubisse saada....hmmmm
http://www.ranker.com/list/famous-baske ... /reference" onclick="window.open(this.href);return false;
Lihtsalt üks huvitav link.....
Lihtsalt üks huvitav link.....
Päris huvitav oleks teada, miks näiteks Talts on sündinud Eestis, eakaalsane Doronin aga N. Liidus.
Ise sai käidud seda mängu vaatamas http://eestielu.delfi.ee/eesti/harjumaa ... d=65675168" onclick="window.open(this.href);return false;
võidu võib puhtalt härrade Paffi ja Kermoni arvele kirjutada, mitte ükski teine treenerite paar poleks suutnud kohtunikke ära rääkida
Pahv karjus kohtunikele, et nad tuletaksid meelde kurikuulsat Müncheni OM-i kossufinaali ja kell keeratigi tagasi, korralik huumor
Uus kossufoorum, näis kas ka käima läheb: http://www.kolmene.ee/
Nagu eelnevad katsetused on näidanud, siis vaevalt.KalevRuus kirjutas:Uus kossufoorum, näis kas ka käima läheb: http://www.kolmene.ee/
Kalevi foorumis on kõige targemad postitajad, ma ei usu, et Eesti korvpallihuviliste seas eriti palju potentsiaali enam alles on.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii