Vahet pole, kes Lakersile vastu tuleb, siis esimesest ringist edasisaamine oleks nende jaoks väga suur ime. Lakersi mäng püsib vaatamata nende kahele liiga ühele paremale kaitsemängijale ainult ründe peal. Kui vise läheb, siis on elu lill, aga kui ei lähe, siis on päris jama.Alois kirjutas:Kui Lakers nüüd Houstoni ära võidab, siis on mõlemal 45-37 ja omavaheline mängude seis on 2-2.
Korvide suhe omavahelistes mängudes on -4 enne viimast mängu.
Kuidas 7. ja 8. koht leitakse? Omavahelised mängud? Korvide vahe omavahelistes mängudes? Üldine korvide vahe?
Lakersil võiks olla Spursiga lihtsam kui OKC-ga.
Fakt on aga see, et Spurs, kelle ründemäng on üks mitmekülgsemaid siin liigas oleks neile kindlasti minu arust raskem pähkel kui OKC, kus rünne käib pmst läbi kahe venna.. See ainult minu arvamus.
Aga tänastest mängudest, siis GSW on koos bullsiga selle hooaja suuremad üllatajad. Mõlemad on ma konverentsides jokkerid.
Ja Dallase ülisitast hooajast rääkides, siis tundub, et muidu väga vaoshoitud Carlsliel viskas ka see Mayo närvid täis. Vend oli hooaja alguses üks liiga parimad ründemängijaid (oli vist resultatiivsusest mingi 10 kohal) lisaks liiga parim kolmese vend. Kui Nowitzki tagasi tuli, siis jooksis kõik kokku. Oma hale vari.
Siit mõned tsitaadid eilsest kuidas Rick Mayole kaela langes:
Ja kõige hullem
Rick Carlisle on OJ Mayo: "I tell you what, if I was playing against my former team I’d come out ready to go at them. But that’s me.''
“We showed him some film at halftime where he virtually was just standing around defensively."
Igastahes tundub, et Mayo võib endale järgmine hooaeg uut tööandjat otsida ja lisaks tundub, et Dallas pole meeskond kuhu võib tulla lihtsalt lebotama. Rick on selline peatreener, kes koguaeg sõnaotseses mõttes hoiab ora persses. See ka üks põhjuseid ju miks 2011 aastal meistritiitel tuli. Dallasesse sobivad mängijad, kes on kõvad töötegijad. Sellised õrnad ja vinguvad mängijad siia ei sobi. Viimane mängija, kes niimoodi kriitikat Rickilt sai oli Odom, kes lõpuks terve oma aastatega töödatud imago Dallases hävitas..“I called that timeout just to get you out of the game!” Carlisle screamed at Mayo in the huddle, according to one player.