Ookeani tagune liiga (NBA)

Üleüldine korvpallijutt
Kasutaja avatar
mavs
Kasutaja

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas mavs »

Alois kirjutas:Kui Lakers nüüd Houstoni ära võidab, siis on mõlemal 45-37 ja omavaheline mängude seis on 2-2.
Korvide suhe omavahelistes mängudes on -4 enne viimast mängu.
Kuidas 7. ja 8. koht leitakse? Omavahelised mängud? Korvide vahe omavahelistes mängudes? Üldine korvide vahe?

Lakersil võiks olla Spursiga lihtsam kui OKC-ga.
Vahet pole, kes Lakersile vastu tuleb, siis esimesest ringist edasisaamine oleks nende jaoks väga suur ime. Lakersi mäng püsib vaatamata nende kahele liiga ühele paremale kaitsemängijale ainult ründe peal. Kui vise läheb, siis on elu lill, aga kui ei lähe, siis on päris jama.
Fakt on aga see, et Spurs, kelle ründemäng on üks mitmekülgsemaid siin liigas oleks neile kindlasti minu arust raskem pähkel kui OKC, kus rünne käib pmst läbi kahe venna.. See ainult minu arvamus.

Aga tänastest mängudest, siis GSW on koos bullsiga selle hooaja suuremad üllatajad. Mõlemad on ma konverentsides jokkerid.

Ja Dallase ülisitast hooajast rääkides, siis tundub, et muidu väga vaoshoitud Carlsliel viskas ka see Mayo närvid täis. Vend oli hooaja alguses üks liiga parimad ründemängijaid (oli vist resultatiivsusest mingi 10 kohal) lisaks liiga parim kolmese vend. Kui Nowitzki tagasi tuli, siis jooksis kõik kokku. Oma hale vari.

Siit mõned tsitaadid eilsest kuidas Rick Mayole kaela langes:

Rick Carlisle on OJ Mayo: "I tell you what, if I was playing against my former team I’d come out ready to go at them. But that’s me.''

“We showed him some film at halftime where he virtually was just standing around defensively."
Ja kõige hullem
“I called that timeout just to get you out of the game!” Carlisle screamed at Mayo in the huddle, according to one player.
Igastahes tundub, et Mayo võib endale järgmine hooaeg uut tööandjat otsida ja lisaks tundub, et Dallas pole meeskond kuhu võib tulla lihtsalt lebotama. Rick on selline peatreener, kes koguaeg sõnaotseses mõttes hoiab ora persses. See ka üks põhjuseid ju miks 2011 aastal meistritiitel tuli. Dallasesse sobivad mängijad, kes on kõvad töötegijad. Sellised õrnad ja vinguvad mängijad siia ei sobi. Viimane mängija, kes niimoodi kriitikat Rickilt sai oli Odom, kes lõpuks terve oma aastatega töödatud imago Dallases hävitas..
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Pilt
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

mavs kirjutas: Fakt on aga see, et Spurs, kelle ründemäng on üks mitmekülgsemaid siin liigas oleks neile kindlasti minu arust raskem pähkel kui OKC, kus rünne käib pmst läbi kahe venna.. See ainult minu arvamus.
Arvan et OKC on tugevam kui Spurs. Nad on atleetlikumad, ja igas liinis on relvi kes võivad mängu ära otsustada. Spurs on kergemini haavatavam.

Warriorsi reaalne tase ongi nii kuskil 6-10 võistkond Läänes, olenevalt päevast. Mängijamaterjal on korralik. Loodan et Bogut saab playoffiks terveks, sest viimane kuu on ta juba väga hästi mänginud. Ootaks suuremat Lee panust ka. Aga selge et tulemus sõltub ennekõike Curry mängust. Ainuke võistkond (Läänes) kelle vastu ma 0% võimalusi näen on OKC, teiste vastu on kõik võimalik. Kõige eelduste kohaselt tuleb Nuggets, ja nad favoriidid, aga poleks üldse ime kui sellest seeriast võiduga väljuks (muidugi eeldab väga head mängu).
Kasutaja avatar
mavs
Kasutaja

Postitus Postitas mavs »

Paistab, et Rookie elu pole NBA-s väga kerge.. :D

Pilt

http://slimcharlesbarkley.com/2013/03/2 ... f-popcorn/" onclick="window.open(this.href);return false;
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Pilt
Kasutaja avatar
Homie
Kasutaja

Postitus Postitas Homie »

Kuulu järgi napsas Spurs endale play-off'ideks appi Tracy McGrady. See on küll ülimuhe! :) Tuleb tõdeda, et SAS front office tegi seda jälle.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Homie kirjutas:Kuulu järgi napsas Spurs endale play-off'ideks appi Tracy McGrady. See on küll ülimuhe! :) Tuleb tõdeda, et SAS front office tegi seda jälle.
jep. Nii ta on: http://www.nba.com/spurs/news/130416_sp ... cy_mcgrady" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja

Postitus Postitas kalevcramo »

Pilt
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

Pöidlad pihku et täna teeks Curry ajalugu :) Hämmastav mängija, oma positsioonil üks parimaid, ja arvatavasti praeguse hetke parim viskaja (ja võimalik et saamas ka läbi aegade parimaks, aeg näitab). Tema 54 punkti Knicksi vastu on üks sürrimaid elamusi mis mul olnud. Lisaks vähemalt mulle väga sümpaatse väljakukäitumisega ka.
Rio
Kasutaja

Postitus Postitas Rio »

Nba season siis läbi ja varasti hakatakse mängijatele auhindu jagama.Mvp -ks saab vist see aasta Durant?parimaks kaitsjaks ehk Ibaka?
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

Rio kirjutas:Nba season siis läbi ja varasti hakatakse mängijatele auhindu jagama.Mvp -ks saab vist see aasta Durant?parimaks kaitsjaks ehk Ibaka?
LB James on see nimi, mida sa otsid
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Küsimus ei ole selles, kes MVP võidab, vaid selles kui palju hääli keegi teine peale LeBroni saab :D
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Postitus Postitas nub4you »

Durant mõne hääle saab vast ikka, ülejäänud kõik LeBronile ma arvan. Võib-olla saab mõni vend veel, aga ei usu eriti.
Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

nub4you kirjutas:Durant mõne hääle saab vast ikka, ülejäänud kõik LeBronile ma arvan. Võib-olla saab mõni vend veel, aga ei usu eriti.
Mõni annab raudselt Carmelole kah, aga jah MVP on Lebron, pole küsimustki,
kaitsemängijaks paneks mina Paul George
Rookie Lillard
6 mees - Jack
Most improved - Noah
Treener - G.Karl
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Postitus Postitas nub4you »

Kas Martin thunderis on alustanud ikka pingilt tavaliselt? Kui nii, siis võiks temagi 6 mees olla. Treener kindlasti G.Karl, pole küsimustki. Kaitsemängija Ibaka või George. Rookie on Lillard, mis on peaaegu et sama kindel kui see et LeBron MVP. Most improved ei oskagi öelda, Rose vigastuse tõttu on kõik oma panust suurendanud ja arenenud Bullsis. Ilmselt jah Noah võiks olla most improved.
Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
tonii
Kasutaja

Postitus Postitas tonii »

6th man on J.R
kalevif2nn
Kasutaja

Postitus Postitas kalevif2nn »