Karl kirjutas:nomdea, Clippers on ju meeskond kus on korralikke mängijaid väga palju. Griffin,Crawford, Billups, Bledsoe, isegi DeAndre on kaitses väga decent.
Spursis on ka ntks häid mängijaid üsna palju aga Parker paistab seal ikka väga kõvasti silma. Samamoodi oli Bostonis Rondo. Vb mul on tõesti nii kollased Lakersi prillid ees, et ma seda carrymist ei näe aga tõesti, minu jaoks on Pauli upitamine müstika.
Kui vaadata näiteks
PER'i, siis selle järgi on ta paremuselt 3. mängija. Lisaks juhtis ta ka NBA'd
res. söödu protsendis (mitu protsenti tema tiimikaaslaste tabavatest korvidest tulid tema väljakul oldud ajal tema söödu järel) ja vaheltlõigetes mängu kohta ning oli teine resultatiivsetes söötudes.
Billups tegi kaasa ainult 22 mängu sel hooajal ja viskas keskmiselt 8.4 punkti & jagas 2.2 assisti. Bledsoe keskmised numbrid olid üsna sarnased. Crawford suudab küll natuke punkte tuua, aga mitte just kõige efektiivsemalt/stabiilsemalt ning kaitses on ta suht kehv. DeAndre võib ju kaitses hea olla, aga tema kehva vabaviske tõttu ei saa teda mängude lõpufaasides kasutada. Ja mingil määral kummitab sama probleem ka Blake Griffinit, kes on IMHO ainus "korralik" mängija CP3 kõrval.
Tõsi, Parker tegi väga hea hooaja, aga nii mõneski olulises näitajas oli Paul siiski parem. Lisaks tegi Duncan veidi parema hooaja kui Griffin ja Spursis on nende kõrval veel 5 mängijat, kes viskasid keskmiselt 9.5-11.9 punkti mängus ja olid ka kaitses väga head.
Rondo tegi kaasa ainult 38 mängu ja ilma temata mängis Boston isegi veidi paremini (võidu% oli 47% koos temaga ja 52% ilma, lisaks ka 7- & 5-mängulised võiduseeriad), lihtsalt playoffis sai (ründes) jaks otsa.