Sanro kirjutas:Jep, see hooaeg melo vastu väga suur austus tekkinud.
Näiteks viimases mängus lisaks oma õlale sai ka ta hüppeliigese väänatud (oli vist kolmas veerand kui George jalale maandus). Isegi vahetust ei küsinud.. samas kordusest oli seda valus vaadata isegi pealtvaatajal.
Kahju et chandler, Kidd, Jr täiesti ära kadusid viimastes mängudes... muidu oleks asja saanud
Shumpert oli samas väga meeldiv üllatus ja ehk järgmine aasta tuleb parem (knicksi toetajana.. on see paras dejavu lause)
Kidd kadus minu arust juba viimastel nädalatel või lausa koguni kuudel ära...
Chandlerit oli seerias Hibberti vastu lihtsalt nukker vaadata. Suhteliselt kehva hooaja teinud Hibbert lihtsalt domineeris. Põhihooajaga võrreldes sai Chandler play-offides keskmiselt 3 lauda vähem ning viskas keskmiselt 5 punkti vähem 10% halvema tabavusega.
Üheks suureks läbipõrujaks enamuse meeskonna kõrval (mõned nimed välja arvata) pean ka veel kahjuks Woodsonit. Hooaja alguses oli ta küll meeskonna suurepäraselt mängima pannud (pidasin teda poole hooaja peal tugevaks COY kandidaadiks), kuid mida otsustavamks asi jõudis, seda kehvemini tuli ka tema töö välja.
Kirss tordil on see, et pidevalt vigastatud Amar'e leping kestab veel kaks aastat (21.6M ja 23.4M). Ta on hea ja tore mees küll, aga see siin on minu meelest ikkagi amnesty koht... Raske on tiitlimeeskonda ehitada, kui selline kivi sul kaelas ripub. Oleks ta terve ning tõestaks, et sobiks (Melo ümber ehitatud) meeskonda, oleks teine lugu, kuid seda ei saagi vist iial teada.
Minu fantaasiamaailmas saadaks Amar'est lahti ning püütakse kinni free agent CP3. Tõenäosus, et see juhtub? 0,5%.