Tartu Rock
Re: Tartu Rock
Ma arvan, et Arbet Rocki ei tule. Pigeb Cramo või välismaa...
Dorbekust saan ehk veel aru, aga Taltsis olen küll pettunud. Lootsin väga, et mees saab Itaalias jätkata. Nüüd mängib hoopis Valga inkasso või velje vastu...
M]lemad vist juba sellises vanuses,et ajavad ainult klotsi kokku,muud seletust nagu pole.And kirjutas:Dorbekust saan ehk veel aru, aga Taltsis olen küll pettunud. Lootsin väga, et mees saab Itaalias jätkata. Nüüd mängib hoopis Valga inkasso või velje vastu...
Cramo seisukohalt katastroofi või põhjust hinnaralliga kaasa minna ma küll ei näe. Talts ei ole päris seda tüüpi nr 4, keda oleks meie kaksiktorni kõrvale vaja. Ja Dorbeku positsioonil on mängijaid juba piisavalt küll. Pealegi, see, et Rock veidi tugevamaks muutub, miks ka mitte, vähemalt tulevad mõned põnevamad mängud, kus Cramo ikka favoriidina ka saab ennast proovile panna. Ma endiselt ei ole väga optimistlik selles osas, et Cramo VTB-s või Eurocupil eriti konkurentsivõimeline oleks. Kuigi eks näis kuidas mängujuhiga ja Arbetiga/nr 3 positsiooniga jääb.
no olgem ausad, see valdmaa jutt, et meie juures saad end näidata, tulevikus mujal ajad klotsi kokku - ega seda igale mehele lõputult ajada pole ka võimalik.jyri kirjutas:M]lemad vist juba sellises vanuses,et ajavad ainult klotsi kokku,muud seletust nagu pole.And kirjutas:Dorbekust saan ehk veel aru, aga Taltsis olen küll pettunud. Lootsin väga, et mees saab Itaalias jätkata. Nüüd mängib hoopis Valga inkasso või velje vastu...
Ja realistlikult võttes Gert dorbeku aeg "näitamiseks" on ammu möödas ja Taltsil pole mingit vajadust end "näitamas " käia.
Kui kaht noormängijat ei arvesta, siis võiks meeskond selline välja näha:
C Allingu?/Välismaalane/Raadik?
PF Toome/Talts/Eichfuss
SF Marek Doronin/Eichfuss/Arbet?
SG Kurbas/Dorbek/ Arbet?
PG Peciukevicius/Simpson
Tuleb loota Arbeti, Allingu liitumist - ei üllataks ka Raadiku taasliitumine - ja ehk saadakse korralik mees korvi alla samuti. Eelmine aasta pandi pikkade päris puusse. Kõige rohkem teeb muret positsioon number 2, kui Arbetit ei saada.
PF Toome/Talts/Eichfuss
SG Kurbas/Dorbek/ Arbet?
PG Peciukevicius/Simpson
Tuleb loota Arbeti, Allingu liitumist - ei üllataks ka Raadiku taasliitumine - ja ehk saadakse korralik mees korvi alla samuti. Eelmine aasta pandi pikkade päris puusse. Kõige rohkem teeb muret positsioon number 2, kui Arbetit ei saada.
Dorbek oleks pisut üleliigne olnud küll või vähemasti oleks Kaju ja Raadiku rollid jälle väga kõrvaliseks jäänud. Talts...noh atraktiivsuse mõttes kindlasti Cramole vajalik, mänguliselt on tõesti ka vastuargumente (liiga kitsaks oleks läinud), eriti kui Taltsi visketabavust koondises vaadata. Kaitse poole pealt jälle vajalik.nojah kirjutas:Cramo seisukohalt katastroofi või põhjust hinnaralliga kaasa minna ma küll ei näe. Talts ei ole päris seda tüüpi nr 4, keda oleks meie kaksiktorni kõrvale vaja. Ja Dorbeku positsioonil on mängijaid juba piisavalt küll. Pealegi, see, et Rock veidi tugevamaks muutub, miks ka mitte, vähemalt tulevad mõned põnevamad mängud, kus Cramo ikka favoriidina ka saab ennast proovile panna. Ma endiselt ei ole väga optimistlik selles osas, et Cramo VTB-s või Eurocupil eriti konkurentsivõimeline oleks. Kuigi eks näis kuidas mängujuhiga ja Arbetiga/nr 3 positsiooniga jääb.
Küsimuseks jääb, kas Rock on nüüd tugevam, kui eelmine aasta. Arvan küll, aga kui korvi alla jälle Neljubovi masti mees saabub, siis...sama värk. Huvitav on see, et Talts kaheaastase lepingu sõlmis, see vast kindlustab, et ta hooaja ka Tartus lõpetab, aga kes seda teab, mis seal lepingus ikkagi on. Pigem on vast 1+1 ja välismaa klausel.
Rockil on hooaeg ka juhtkonna poolt vist do or die, üks selline hooaeg veel nagu eelmine ja vist kotid kokku ka.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Väga üllatav otsus Taltsi poolt, Rocki jaoks kindlasti hea, aga kas mehel üldse ambitsioone ei ole enam ?
Rixilt ootaks nagu midagi etemat....Rockil on hooaeg ka juhtkonna poolt vist do or die, üks selline hooaeg veel nagu eelmine ja vist kotid kokku ka
Vihje - järelkasvu - korvpalipüramiid...
Rockil olemasolu ja rahastamine väga ei sõltu sellest, mis liigasi mängima pääsetakse, Valdmaal on jah elu ja surma küsimus. Ikkagi kaks erineva struktuuriga klubi ....
Viimati muutis sequa, 15 Aug 2013, 14:48, muudetud 1 kord kokku.
ja jah, eks ta ole. "Kotid kokku" oleks tähendanud enam-vähem TTÜ teed minemist.sequa kirjutas:Loll jutt.Rockil on hooaeg ka juhtkonna poolt vist do or die, üks selline hooaeg veel nagu eelmine ja vist kotid kokku ka
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Allingu vast liitub päris kindlasti, Raadik ma arvan on selline 50-50 ja Arbeti liitumist Rockiga ma ei usu üldse.zero0 kirjutas:Kui kaht noormängijat ei arvesta, siis võiks meeskond selline välja näha:
PF Toome/Talts/Eichfuss
SG Kurbas/Dorbek/ Arbet?
PG Peciukevicius/Simpson
-
- Kasutaja
Sequa kirub siin muudkui Valdmaad ja tema näitamise juttu. Aga mida reaalselt peale raha Rockil pakkuda on? Mängud Valga Velje vastu ja eestikate hõbe?
tonii kirjutas:Sequa kirub siin muudkui Valdmaad ja tema näitamise juttu. Aga mida reaalselt peale raha Rockil pakkuda on? Mängud Valga Velje vastu ja eestikate hõbe?
Ma ütlen , et igale mehele seda ikka ei räägi...selge on see, et "duninganide, moldoveanud'e" ja muude sarnaste tegelaste puhul on see õige jutt.tonii kirjutas:Sequa kirub siin muudkui Valdmaad ja tema näitamise juttu. Aga mida reaalselt peale raha Rockil pakkuda on? Mängud Valga Velje vastu ja eestikate hõbe?
Ei ole vaja võtta mu juttu siin "absoluutkatekoorias " - et kriitiline suhtumine või nii on kohe "vihkamine," jms. Cramo enda fännid on tõrvanud ja tõrvavad meeskonda hullemini kui miski ootuste kohaselt ei lähe.