BC Kalev/Cramo vs TÜ/Rock

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Kalev
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev »

spartaklane kirjutas:tavaliselt on minu ennustused alati ka nii läinud nagu olen neid siin öelnud on olnud vaid üks erand millega olen mööda pannud see oli mäng Siaulaiga ,mille võitsime.Loomulikult tahaksin olla positiivsem hommse mängu osas kuid kahjuks ei ole seda näha.Aga tõelise fännina tulen hommegi seda mängu vaatama,et pärast siis koos teiega kaotusi põhjuseid lahata.Ja kui te kõik siin nii positiivsed olete ehk siis ütleksite millega ,me homme Rocki üllataksime ,et neid võitta,teades ,et neil on kõik mehed rivis ja toimib ühtne meeskonna töö ,mis meil aga ju täielikult puudub.
Mis kuradi puudub täielikult? Minu meelest on ka meeskond uuesti sündimas, seis on juba päris hea, Reedile on asendus, Scott suudab taga vägesid juhtide ja Kanguri asemel on ette tõusnud Kedzo. Ma näen homme väga head šanssi võita, Rockis pole midagi ulmelist, mingit eriliselt super-hüper meeskonna tööd neil ka pole, tavaline heas vormis meeskond lihtsalt.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Kalev kirjutas:
spartaklane kirjutas:tavaliselt on minu ennustused alati ka nii läinud nagu olen neid siin öelnud on olnud vaid üks erand millega olen mööda pannud see oli mäng Siaulaiga ,mille võitsime.Loomulikult tahaksin olla positiivsem hommse mängu osas kuid kahjuks ei ole seda näha.Aga tõelise fännina tulen hommegi seda mängu vaatama,et pärast siis koos teiega kaotusi põhjuseid lahata.Ja kui te kõik siin nii positiivsed olete ehk siis ütleksite millega ,me homme Rocki üllataksime ,et neid võitta,teades ,et neil on kõik mehed rivis ja toimib ühtne meeskonna töö ,mis meil aga ju täielikult puudub.
Mis kuradi puudub täielikult? Minu meelest on ka meeskond uuesti sündimas, seis on juba päris hea, Reedile on asendus, Scott suudab taga vägesid juhtide ja Kanguri asemel on ette tõusnud Kedzo. Ma näen homme väga head šanssi võita, Rockis pole midagi ulmelist, mingit eriliselt super-hüper meeskonna tööd neil ka pole, tavaline heas vormis meeskond lihtsalt.
Just, Lugesin su teksti ja mõtlesin et jelic toob kuskil 10-15 pts okei 12 pts kangur oma keskpärase mänguga mis viimasel ajal tavaks kuskil 10 pts Kedzo kes on ennast leidmas kuskil 15 , Kriisa ka kuskil sinna 10 kanti mis pole mingine üllatus temapuhul, frier arbet ja scott kah kuskil 5-8 pts, ja keerles kah kuskil sinna 5-8 pts kanti Ja ongi pea 80 pts täis mis on täitsa normaalne et rock kotti panna, te võite öelda siin osad jah et ma mõtlen üle või mida iganes aga minusilmis on see nii ja ma usun meestesse ja võistkonda
Patu1

Postitus Postitas Patu1 »

marxx762 kirjutas:
Kalev kirjutas:
Just, Lugesin su teksti ja mõtlesin et jelic toob kuskil 10-15 pts okei 12 pts kangur oma keskpärase mänguga mis viimasel ajal tavaks kuskil 10 pts Kedzo kes on ennast leidmas kuskil 15 , Kriisa ka kuskil sinna 10 kanti mis pole mingine üllatus temapuhul, frier arbet ja scott kah kuskil 5-8 pts, ja keerles kah kuskil sinna 5-8 pts kanti Ja ongi pea 80 pts täis mis on täitsa normaalne et rock kotti panna, te võite öelda siin osad jah et ma mõtlen üle või mida iganes aga minusilmis on see nii ja ma usun meestesse ja võistkonda
Ja siis Tsindzadze 30p, kullamäe 26p, teun 15p, allingu 7p, talts 12p:)
Tegin nalja, mull on suhteliselt hea tunne:):):);)
hull

Postitus Postitas hull »

Aga kas rock laseb nii palju visata? Kahtlen. Nad võtavad kõige edukama reaalselt vigadega maha ja valusate vigadega. Teinist oleneb väga palju, ASKi vastu mängides tundus ta üks kindlamaid vedajaid olevat. Muidugi rahustav on see, et Kullamäe viimasel 3ste viskekontserdil Sakus jäi tagasihoidlikuks(BBLi tähtedemängu võistlusel), äkki ei taba ka nüüd? Kedzo minuarust peaks kerkima kalevlaste parimaks ja Valmo võiks oma parima mängu teha. Frierist ei usu midagi täna, eriti kui Teini vastu jääb.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Patu1 kirjutas:
marxx762 kirjutas:
Kalev kirjutas: Mis kuradi puudub täielikult? Minu meelest on ka meeskond uuesti sündimas, seis on juba päris hea, Reedile on asendus, Scott suudab taga vägesid juhtide ja Kanguri asemel on ette tõusnud Kedzo. Ma näen homme väga head šanssi võita, Rockis pole midagi ulmelist, mingit eriliselt super-hüper meeskonna tööd neil ka pole, tavaline heas vormis meeskond lihtsalt.
Ja siis Tsindzadze 30p, kullamäe 26p, teun 15p, allingu 7p, talts 12p:)
Tegin nalja, mull on suhteliselt hea tunne:):):);)
ma rääkisin keskmistest, mis mehed on viimased mängud teinud, mitte maximumist.
Patu1

Postitus Postitas Patu1 »

hull kirjutas:Aga kas rock laseb nii palju visata? Kahtlen. Nad võtavad kõige edukama reaalselt vigadega maha ja valusate vigadega. Teinist oleneb väga palju, ASKi vastu mängides tundus ta üks kindlamaid vedajaid olevat. Muidugi rahustav on see, et Kullamäe viimasel 3ste viskekontserdil Sakus jäi tagasihoidlikuks(BBLi tähtedemängu võistlusel), äkki ei taba ka nüüd? Kedzo minuarust peaks kerkima kalevlaste parimaks ja Valmo võiks oma parima mängu teha. Frierist ei usu midagi täna, eriti kui Teini vastu jääb.
Minu meelest peaks sokk mängu aega saama, tal on mega tehnika ja palle kaotab harva, parem kui Scott!
Matic on Soku täiesti ära rikkunud mingeid neegreid ostnud!:(
Algviisik võiks olla:Sokk(PG), Kriisa(SG), Kangur(SF), Kedzo(PF)/Keerles(PF), Jelic(C)

Loodame võitu:)
hull

Postitus Postitas hull »

Patu1 kirjutas:
hull kirjutas:Aga kas rock laseb nii palju visata? Kahtlen. Nad võtavad kõige edukama reaalselt vigadega maha ja valusate vigadega. Teinist oleneb väga palju, ASKi vastu mängides tundus ta üks kindlamaid vedajaid olevat. Muidugi rahustav on see, et Kullamäe viimasel 3ste viskekontserdil Sakus jäi tagasihoidlikuks(BBLi tähtedemängu võistlusel), äkki ei taba ka nüüd? Kedzo minuarust peaks kerkima kalevlaste parimaks ja Valmo võiks oma parima mängu teha. Frierist ei usu midagi täna, eriti kui Teini vastu jääb.
Minu meelest peaks sokk mängu aega saama, tal on mega tehnika ja palle kaotab harva, parem kui Scott!
Matic on Soku täiesti ära rikkunud mingeid neegreid ostnud!:(
Algviisik võiks olla:Sokk(PG), Kriisa(SG), Kangur(SF), Kedzo(PF)/Keerles(PF), Jelic(C)

Loodame võitu:)
Minu arusaamist mööda Keerles täna ei mängi, või teab keegi ümber lükata? Ärevus tõuseb minutitega, peab vist vererõhku mõõtma hakkama:D
hull

Postitus Postitas hull »

Ennem unustasin: Leppik on muutunud tundmatuks suuruseks, viimastel BBLi ja euromängudel palju mänguaega saanud mees. Punkte eriti ei viska, aga ju siis on kaitses hea, ei usu, et Kerde teda tühja kasutab, eks täna näis.
vabakutseline

Postitus Postitas vabakutseline »

ma ususn kalevile suht positiivset tulemust. viimasest rocki mängust riia ask'iga oli näha, et Brian Gusworth ei ole praegu heas vormis ja nende 3pt visked olid kah suht nigelad. kui kalev suudab korvialust tsooni kontrollida ja rocki tagamehi ka takistada peaks võit kalevile tulema. loodame, et tuleb võit.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Muidugi tuleb võit siin ei saagi kaksipidi mõtlemist olla.Kriisal praegu sõrmed kuumad.Uputab kõik pallid sisse ja Kedzo keerutab korviall nii Cus kui Allingu õhtule.Teised mehed aitavad asja lihtsalt ära vormistada.
YNWA
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Mina ennustan, et kalev võidab 76:72 . ( eile revalcupil panin näiteks 3 tulemust täpselt cm pealt täppi , :D:D:D:D)
Andrus

Postitus Postitas Andrus »

Kas TV kuskil ei tule selle mängu ülekannet?:S hetkel Kalev spordi ja etv saatekavast silma ei jäänud:(
Tahaks ikka Kalevi võidule kaasa elada!
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Ei näita.ETV teeb järgmisest(BARONS)mängust ülekande.
YNWA
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Huvitav kas Sergo täna dressis soooja saab teha... :D
john

Postitus Postitas john »

#7 kirjutas:Huvitav kas Sergo täna dressis soooja saab teha... :D
panen panuse, et saab:P
Suletud