Mis kuradi puudub täielikult? Minu meelest on ka meeskond uuesti sündimas, seis on juba päris hea, Reedile on asendus, Scott suudab taga vägesid juhtide ja Kanguri asemel on ette tõusnud Kedzo. Ma näen homme väga head šanssi võita, Rockis pole midagi ulmelist, mingit eriliselt super-hüper meeskonna tööd neil ka pole, tavaline heas vormis meeskond lihtsalt.spartaklane kirjutas:tavaliselt on minu ennustused alati ka nii läinud nagu olen neid siin öelnud on olnud vaid üks erand millega olen mööda pannud see oli mäng Siaulaiga ,mille võitsime.Loomulikult tahaksin olla positiivsem hommse mängu osas kuid kahjuks ei ole seda näha.Aga tõelise fännina tulen hommegi seda mängu vaatama,et pärast siis koos teiega kaotusi põhjuseid lahata.Ja kui te kõik siin nii positiivsed olete ehk siis ütleksite millega ,me homme Rocki üllataksime ,et neid võitta,teades ,et neil on kõik mehed rivis ja toimib ühtne meeskonna töö ,mis meil aga ju täielikult puudub.
BC Kalev/Cramo vs TÜ/Rock
Just, Lugesin su teksti ja mõtlesin et jelic toob kuskil 10-15 pts okei 12 pts kangur oma keskpärase mänguga mis viimasel ajal tavaks kuskil 10 pts Kedzo kes on ennast leidmas kuskil 15 , Kriisa ka kuskil sinna 10 kanti mis pole mingine üllatus temapuhul, frier arbet ja scott kah kuskil 5-8 pts, ja keerles kah kuskil sinna 5-8 pts kanti Ja ongi pea 80 pts täis mis on täitsa normaalne et rock kotti panna, te võite öelda siin osad jah et ma mõtlen üle või mida iganes aga minusilmis on see nii ja ma usun meestesse ja võistkondaKalev kirjutas:Mis kuradi puudub täielikult? Minu meelest on ka meeskond uuesti sündimas, seis on juba päris hea, Reedile on asendus, Scott suudab taga vägesid juhtide ja Kanguri asemel on ette tõusnud Kedzo. Ma näen homme väga head šanssi võita, Rockis pole midagi ulmelist, mingit eriliselt super-hüper meeskonna tööd neil ka pole, tavaline heas vormis meeskond lihtsalt.spartaklane kirjutas:tavaliselt on minu ennustused alati ka nii läinud nagu olen neid siin öelnud on olnud vaid üks erand millega olen mööda pannud see oli mäng Siaulaiga ,mille võitsime.Loomulikult tahaksin olla positiivsem hommse mängu osas kuid kahjuks ei ole seda näha.Aga tõelise fännina tulen hommegi seda mängu vaatama,et pärast siis koos teiega kaotusi põhjuseid lahata.Ja kui te kõik siin nii positiivsed olete ehk siis ütleksite millega ,me homme Rocki üllataksime ,et neid võitta,teades ,et neil on kõik mehed rivis ja toimib ühtne meeskonna töö ,mis meil aga ju täielikult puudub.
Ja siis Tsindzadze 30p, kullamäe 26p, teun 15p, allingu 7p, talts 12p:)marxx762 kirjutas:Just, Lugesin su teksti ja mõtlesin et jelic toob kuskil 10-15 pts okei 12 pts kangur oma keskpärase mänguga mis viimasel ajal tavaks kuskil 10 pts Kedzo kes on ennast leidmas kuskil 15 , Kriisa ka kuskil sinna 10 kanti mis pole mingine üllatus temapuhul, frier arbet ja scott kah kuskil 5-8 pts, ja keerles kah kuskil sinna 5-8 pts kanti Ja ongi pea 80 pts täis mis on täitsa normaalne et rock kotti panna, te võite öelda siin osad jah et ma mõtlen üle või mida iganes aga minusilmis on see nii ja ma usun meestesse ja võistkondaKalev kirjutas:Mis kuradi puudub täielikult? Minu meelest on ka meeskond uuesti sündimas, seis on juba päris hea, Reedile on asendus, Scott suudab taga vägesid juhtide ja Kanguri asemel on ette tõusnud Kedzo. Ma näen homme väga head šanssi võita, Rockis pole midagi ulmelist, mingit eriliselt super-hüper meeskonna tööd neil ka pole, tavaline heas vormis meeskond lihtsalt.spartaklane kirjutas:tavaliselt on minu ennustused alati ka nii läinud nagu olen neid siin öelnud on olnud vaid üks erand millega olen mööda pannud see oli mäng Siaulaiga ,mille võitsime.Loomulikult tahaksin olla positiivsem hommse mängu osas kuid kahjuks ei ole seda näha.Aga tõelise fännina tulen hommegi seda mängu vaatama,et pärast siis koos teiega kaotusi põhjuseid lahata.Ja kui te kõik siin nii positiivsed olete ehk siis ütleksite millega ,me homme Rocki üllataksime ,et neid võitta,teades ,et neil on kõik mehed rivis ja toimib ühtne meeskonna töö ,mis meil aga ju täielikult puudub.
Tegin nalja, mull on suhteliselt hea tunne:):):);)
Aga kas rock laseb nii palju visata? Kahtlen. Nad võtavad kõige edukama reaalselt vigadega maha ja valusate vigadega. Teinist oleneb väga palju, ASKi vastu mängides tundus ta üks kindlamaid vedajaid olevat. Muidugi rahustav on see, et Kullamäe viimasel 3ste viskekontserdil Sakus jäi tagasihoidlikuks(BBLi tähtedemängu võistlusel), äkki ei taba ka nüüd? Kedzo minuarust peaks kerkima kalevlaste parimaks ja Valmo võiks oma parima mängu teha. Frierist ei usu midagi täna, eriti kui Teini vastu jääb.
ma rääkisin keskmistest, mis mehed on viimased mängud teinud, mitte maximumist.Patu1 kirjutas:Ja siis Tsindzadze 30p, kullamäe 26p, teun 15p, allingu 7p, talts 12p:)marxx762 kirjutas:Just, Lugesin su teksti ja mõtlesin et jelic toob kuskil 10-15 pts okei 12 pts kangur oma keskpärase mänguga mis viimasel ajal tavaks kuskil 10 pts Kedzo kes on ennast leidmas kuskil 15 , Kriisa ka kuskil sinna 10 kanti mis pole mingine üllatus temapuhul, frier arbet ja scott kah kuskil 5-8 pts, ja keerles kah kuskil sinna 5-8 pts kanti Ja ongi pea 80 pts täis mis on täitsa normaalne et rock kotti panna, te võite öelda siin osad jah et ma mõtlen üle või mida iganes aga minusilmis on see nii ja ma usun meestesse ja võistkondaKalev kirjutas: Mis kuradi puudub täielikult? Minu meelest on ka meeskond uuesti sündimas, seis on juba päris hea, Reedile on asendus, Scott suudab taga vägesid juhtide ja Kanguri asemel on ette tõusnud Kedzo. Ma näen homme väga head šanssi võita, Rockis pole midagi ulmelist, mingit eriliselt super-hüper meeskonna tööd neil ka pole, tavaline heas vormis meeskond lihtsalt.
Tegin nalja, mull on suhteliselt hea tunne:):):);)
Minu meelest peaks sokk mängu aega saama, tal on mega tehnika ja palle kaotab harva, parem kui Scott!hull kirjutas:Aga kas rock laseb nii palju visata? Kahtlen. Nad võtavad kõige edukama reaalselt vigadega maha ja valusate vigadega. Teinist oleneb väga palju, ASKi vastu mängides tundus ta üks kindlamaid vedajaid olevat. Muidugi rahustav on see, et Kullamäe viimasel 3ste viskekontserdil Sakus jäi tagasihoidlikuks(BBLi tähtedemängu võistlusel), äkki ei taba ka nüüd? Kedzo minuarust peaks kerkima kalevlaste parimaks ja Valmo võiks oma parima mängu teha. Frierist ei usu midagi täna, eriti kui Teini vastu jääb.
Matic on Soku täiesti ära rikkunud mingeid neegreid ostnud!:(
Algviisik võiks olla:Sokk(PG), Kriisa(SG), Kangur(SF), Kedzo(PF)/Keerles(PF), Jelic(C)
Loodame võitu:)
Minu arusaamist mööda Keerles täna ei mängi, või teab keegi ümber lükata? Ärevus tõuseb minutitega, peab vist vererõhku mõõtma hakkama:DPatu1 kirjutas:Minu meelest peaks sokk mängu aega saama, tal on mega tehnika ja palle kaotab harva, parem kui Scott!hull kirjutas:Aga kas rock laseb nii palju visata? Kahtlen. Nad võtavad kõige edukama reaalselt vigadega maha ja valusate vigadega. Teinist oleneb väga palju, ASKi vastu mängides tundus ta üks kindlamaid vedajaid olevat. Muidugi rahustav on see, et Kullamäe viimasel 3ste viskekontserdil Sakus jäi tagasihoidlikuks(BBLi tähtedemängu võistlusel), äkki ei taba ka nüüd? Kedzo minuarust peaks kerkima kalevlaste parimaks ja Valmo võiks oma parima mängu teha. Frierist ei usu midagi täna, eriti kui Teini vastu jääb.
Matic on Soku täiesti ära rikkunud mingeid neegreid ostnud!:(
Algviisik võiks olla:Sokk(PG), Kriisa(SG), Kangur(SF), Kedzo(PF)/Keerles(PF), Jelic(C)
Loodame võitu:)
ma ususn kalevile suht positiivset tulemust. viimasest rocki mängust riia ask'iga oli näha, et Brian Gusworth ei ole praegu heas vormis ja nende 3pt visked olid kah suht nigelad. kui kalev suudab korvialust tsooni kontrollida ja rocki tagamehi ka takistada peaks võit kalevile tulema. loodame, et tuleb võit.