Minu teada maksab selle eest kohalik omavalitsus pluss lapsevanemad oma igakuise tasuga (minu teada noortegruppe, sõltumata klubist ja alast finantseerib KOV mitte riik, vabandan kui eksin). Seega ei ole vist nii, et Cramo puhul peaks klubi kõik särgid, rendid ja asjad kinni maksma.Loomulikult annab see juurde, aga see on KULU! Seda on võimalik teha aga Kalev/Cramo tingimustes makstakse selle parema noortetöö eest esindusmeeskonna nimel lõivu.
Mis on sinu mõistes megapapp? Ma annan sulle nüüd ühe koduse ülesande. Võtame sellised 16-18 kutid. Lepime kokku et nad teevad 4 korda nädalas trenni. Iga nädal on 1 mäng ja hooaja jooksul on neil nt 20 mängu (10 kodus - 10 võõrsil) Eelarvesse arvesta sisse kõik särgid püksid jalanõud sõidud võistluspaika, saali rent jne.
Aga su suhtumise kohta arvan, et see ongi probleem kui halada KULU ja KULU. Nagu eelpool räägitud; see, et natuke asja edendada, ei nõua hiigelsummasid; sellest ei jää palkamata ükski võõrmängija jne. Kõike ei saa mõõta kulus. See on tegelikult laiem teema, mille koha pealt samuti võiks Cramo kallal iriseda (kodulehekülg jne).