Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Ah, mis siin ikka jaurata, paar imevõitu on saadud, norm ongi täis
Praegusel levelil on Kalev selge autsaider nii Eurocupil kuI VTB's ja nagu Varrak jt on kinnitanud, on see ka täiesti normaalne.
Ilus kaotus, nagu iga aasta, on VTB kodumängu norm. ja võõrsil vahelduvad 10 ning 50-punktised lossid.
Vaevalt et asi nii lihtne on, et "õpetame mehed kate-kattest kaitset mängima ja võidud tulevad nagu niuhti.
Ja paremate jaoks...ammu on selge, et raha pole, muidu oleks need mehed juba kohal, samas ma ei usu, et ka Arbeti olemasolu siin väga aidanuks, nüüd kui mees läinud, kõik räägivad kui mingist imelisest päästjast, samal ajal keeras ta ikka piisavalt palju jama ka platsil kokku, kui ta siin oli.
Move on, nothing to see here...
Praegusel levelil on Kalev selge autsaider nii Eurocupil kuI VTB's ja nagu Varrak jt on kinnitanud, on see ka täiesti normaalne.
Ilus kaotus, nagu iga aasta, on VTB kodumängu norm. ja võõrsil vahelduvad 10 ning 50-punktised lossid.
Vaevalt et asi nii lihtne on, et "õpetame mehed kate-kattest kaitset mängima ja võidud tulevad nagu niuhti.
Ja paremate jaoks...ammu on selge, et raha pole, muidu oleks need mehed juba kohal, samas ma ei usu, et ka Arbeti olemasolu siin väga aidanuks, nüüd kui mees läinud, kõik räägivad kui mingist imelisest päästjast, samal ajal keeras ta ikka piisavalt palju jama ka platsil kokku, kui ta siin oli.
Kuulge, mäletab keegi kas eelmisel aastal lasti Cramo välismängijad (ameeriklased) koju jõulupuhkusele või ei? Mul oleks miskipärast just McLeodi näite varal meeles, et lasti. Või olid Eestis?
Mida sa seletad?MEGA IRW kirjutas:Ah, mis siin ikka jaurata, paar imevõitu on saadud, norm ongi täis
Kuidagi kahtlane vaikus on valitsemas uue mehe teemadel. Äkki oli see Coby Karl tõesti võssa ennustus. Aga imelik, et mingit infot pole tulnud. Täna sai itaaliast tulema ka selline mees nagu Kyle Johnson. Mees mängis eelmine eesta itaalia kõrgliigas Montegranaro satsis ja sel aastal itaalia teises liigas Ferentinos. Kus kogus keskmiselt 21 minutiga 12,4 punkti.
http://www.ohtuleht.ee/558164/kalevcram ... is-millage" onclick="window.open(this.href);return false;
Ah et siis Curtis Millage. Ei oskagi midagi suurt kobiseda. Et nüüd siis 3PG, sokk/millage osaliselt m2ngivad nr.2 ning abbot täiskohaga nr.3eks nüüd?
Ah et siis Curtis Millage. Ei oskagi midagi suurt kobiseda. Et nüüd siis 3PG, sokk/millage osaliselt m2ngivad nr.2 ning abbot täiskohaga nr.3eks nüüd?
Tundub hea ja kindel valik!
-
- Kasutaja
Valik pole tõesti paha aga mis vormis mees on selles ma muidugi kahtlen,aga elame näeme.
Ma arvan, et vahepeal üritati Colemani ära rääkida, aga kui sellest midagi välja ei tulnud, mindi Millage peale. Coby Karl on kommentaariumist korjatud valik.
Pole paha valik. Muidugi ideaalis oleks tahtnud näha nr3, aga kui vaja saab Curtis Millaget kasutada ka nr2 positsioonil. Kogemusi on mehel küllaga + tegu hea kaitsjaga, ja see tuleb ainult kasuks.
Nüüd ainult loota et jõulude järgse laagriga saab mehe mänguvormi.
Nüüd ainult loota et jõulude järgse laagriga saab mehe mänguvormi.
Millage on ju täiskohaga mängujuht, Sokk pean nüüd nr 2 peale liikuma.
Väike trivia - Millage mängis samas ülikoolis kui Ty Abbott. Muidugi aastaid ennem. See peaks nende koostööle ainult kasuks tulema.
?Kris kirjutas:Väike trivia - Millage mängis samas ülikoolis kui Ty Abbott. Muidugi aastaid ennem. See peaks nende koostööle ainult kasuks tulema.
Ja loodame, et pole alavormis ja vb saab mõelda ka uuele hooajale siis.
Mõtlesin seda et mõlemad mängisid ülikoolikorvpalli Arizona State Sun Devilsis. Kuna Ty tundub olevat päris suur oma ülikooli patrioot, siis selline väike fakt et nad mõlemad mängisid sama ülikooli eest teeb loodetavasti nende "sulandumise" kergemaks.sepik kirjutas:?Kris kirjutas:Väike trivia - Millage mängis samas ülikoolis kui Ty Abbott. Muidugi aastaid ennem. See peaks nende koostööle ainult kasuks tulema.
oi minu võibolla 3-4 aasta tagune märg unistus kui ta ASK eest mängis ei usu et samal tasemel, aga Rockile meeldis tal ka buzzreid panna niiet ma olen põnevil