sharp on igatahes etem kui kasvõi pelkic või viiask. mehel on rammu ja rebib lauda, pooled pallid paneb õhust vihaga sisse. kalevil pole hetkel ühtegi sellist jõulist atleeti.
jaan kirjutas:sharp on igatahes etem kui kasvõi pelkic või viiask. mehel on rammu ja rebib lauda, pooled pallid paneb õhust vihaga sisse. kalevil pole hetkel ühtegi sellist jõulist atleeti.
kanguri unustasid tema on mees kes võib neid vajutada sinna rõngavahele neid palle
greystone kirjutas:Mina tahaks järgmine aasta näha sellist Kalevi meeskonda :
1.Kriisa 2.Sokk 3.Pokla 4.Arbet 5.G.Dorbek 6.Talts 7.Kangur 8.Keerles 9.Kedžo 10.Reed 11. mõni kõva c (ehk atusvili juba selleks ajaks) 12. mõni korralik mustanahaline äär võiks olla..sihuke Sharpi taoline, aga tasemelt parem.
Ma ei leia põhjust, miks musta tagameest vaja oleks, kui meil Eestisgi neid häid piisavalt. Dorbek paneb ju viimasel ajal nt buzzereid ka.
G.Dorbeku kohta võiksin öelda niipalju, et papa Sokk laseb tal platsil teha mida tahab, kuna ta on meeskonna hing ning naudib sellist vaba mängujoonist. Matic poob ju kõik nii kinni ja ei anna hingamisruumi kellelegi, vaata milline oli Frier paar aastat tagasi ning mis mees nüüd on. Poklaga on samamoodi.
Sokk pole G.Dorbeku isa ta ikka STEN-TIMMU isa.
Kulla sõber, ära ole nii seniilne! Ma mõtlesin "papa Soku all" vana Sokku, mitte laps-Sokkude isa ega ka mitte August Sokku
Keegi mainis ennist, et korralikust playmakeritst on mu koosseisus puudu..ma ütleks, et st sokk ehk tuleb millalgil..veab ju kriisa ja sokuga ka ära, nad headplaymaker kohal.
nonii nüüd siis hakkame jälle seda Müürseppa endi ridadesse meelitama ja taas kemplema Rockiga selle mehe eest nagu tänane postimees kirjutas.Ausalt hakkab juba ajudele käima see Müürsepa jaht .Kalevi juhtkond võiks silmad avada ja aru saada ,et ei tule Müürsepp iialgi enam Kalevisse vaid läheb kindlalt Rocki,sest seal on ju Tein ja Kullamäe ja Kerde peatreener,Kalevil aga ei ole ju midagi ,mis Müürsepa meie ridadesse meelitaks.
spartaklane kirjutas:nonii nüüd siis hakkame jälle seda Müürseppa endi ridadesse meelitama ja taas kemplema Rockiga selle mehe eest nagu tänane postimees kirjutas.Ausalt hakkab juba ajudele käima see Müürsepa jaht .Kalevi juhtkond võiks silmad avada ja aru saada ,et ei tule Müürsepp iialgi enam Kalevisse vaid läheb kindlalt Rocki,sest seal on ju Tein ja Kullamäe ja Kerde peatreener,Kalevil aga ei ole ju midagi ,mis Müürsepa meie ridadesse meelitaks.
mu arust pole Müürsepal midagi erilist Kalevile enam anda ka...kahjuks...
Müürseppal oleks Kalevile kindlasti midagi anda kui ta ennast vormi uuesti ajab. Kõik arvasid ,et tast ei oleks enam koondisele ka kasu aga näed mis mees suvel koondises tegi. Tänu temale jäädi ültse A-divisioni püsima.
ehk oli probleem ka selles,et Müüril nagu seisid koondises kõrval Allingu ja Veski. Kalevis on Jelic,sama kogenud kui Müür, Reed,Kedzo võib ka tsentris mängida.'niiet selle teemaga on vsjoo