Tartu Rock

Üleüldine korvpallijutt
japs
Kasutaja

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas japs »

Rix kirjutas:
japs kirjutas:Jälle kuidagi tekkinud äraleierdatud Kalev-Rock vaidlus :)

Selles vaidlusesei viitsi kaasa lüüa, aga kui Rocki seisu vaadata, siis midagi hulla ju veel pole. -2 jätab kordusmänguks vähemalt 45/55 võimalused, finaal on piisavalt käegakatsutav. Mis aga on hull, on Rocki vahepealne mängude graafik. BBLi teine poolfinaal on igati +3ga võidetav mäng, aga selleks oleks vaja ka natuke valmistuda ja trenni teha. Ma ei tea, kuidas Rock selle lahendab, aga ma ei süüdistaks neid ka ekstreemsemate lahenduste korral (mõne mängu loobumiskaotus). Eestikate koduväljakueelis on võrreldes BBLi finaalkohaga nohu.
Ei tule kindlasti mingit loobumiskaotust. Ennegi mängitud ju selliste graafikutega. Pigem annaks siiski Prienaile 60-40, sest neil kaks pea parimat meest arvatavasti Leedus taas mängukõlblikud ja kodus mängitakse alati v hästi juba aastaid, pluss pakun ka, et Rock läheb Leetu bussisõidu pealt. Võimatu muidugi ei ole, tuleb teha üks korralik mäng ja loota, et vastasel ei ole v hea päev, sest visete peal nad suht-koht elavad.
Vastavalt õhtulehele on Rockil 20 päeva jooksul 12 mängu. Sellist graafikut ei tea ma küll ühelgi Eesti meeskonnal olnud olevad. Või oskad midagi samasugust kõrvale panna?

Kas 45/55 või 40/60, on maitseasi. Ise annaksin ka väikse eelise leedukatele, aga ei midagi olulist. Prienail võib lisamehi tulla, aga Rockil on mängus samapalju varu.
Kalevpoiss
Kasutaja

Postitus Postitas Kalevpoiss »

Rix kirjutas:
japs kirjutas:Jälle kuidagi tekkinud äraleierdatud Kalev-Rock vaidlus :)

Selles vaidlusesei viitsi kaasa lüüa, aga kui Rocki seisu vaadata, siis midagi hulla ju veel pole. -2 jätab kordusmänguks vähemalt 45/55 võimalused, finaal on piisavalt käegakatsutav. Mis aga on hull, on Rocki vahepealne mängude graafik. BBLi teine poolfinaal on igati +3ga võidetav mäng, aga selleks oleks vaja ka natuke valmistuda ja trenni teha. Ma ei tea, kuidas Rock selle lahendab, aga ma ei süüdistaks neid ka ekstreemsemate lahenduste korral (mõne mängu loobumiskaotus). Eestikate koduväljakueelis on võrreldes BBLi finaalkohaga nohu.
Ei tule kindlasti mingit loobumiskaotust. Ennegi mängitud ju selliste graafikutega. Pigem annaks siiski Prienaile 60-40, sest neil kaks pea parimat meest arvatavasti Leedus taas mängukõlblikud ja kodus mängitakse alati v hästi juba aastaid, pluss pakun ka, et Rock läheb Leetu bussisõidu pealt. Võimatu muidugi ei ole, tuleb teha üks korralik mäng ja loota, et vastasel ei ole v hea päev, sest visete peal nad suht-koht elavad.
Mäng Valgaga 06.04 kell 15 ja Leedus mäng 08.04. Ilmselt minnakse Valgast juba otse edasi. Või kui mitte siis miks siuke imelik kellaaeg?
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Ei julge päris mürki võtta, aga oli siin Cramol ka okt-november ja nüüd aasta algul sellised 10+ mängude perioodid, ainus erinevus, et valgade jt KML satside asemel olid vtb võistkonnad ja eurocup võistkonnad vastas. Mis kummaline, siis ei jõudnud paljud ära kuulata seda Varraku hala, et aega ei ole valmistuda ja trenni teha ja graafik tihe, nüüd kui rockil kord aastas analoogne olukord nagu kalevil (ütleme viimased kaks aastat), siis hakkab kullamäe juba pärast kolmandat mängu(Olaj 3. mäng; Pieno; Tonybet) et mehed on kurnatud.
Rio
Kasutaja

Postitus Postitas Rio »

Siin on ainuke lahendus põhimehed eestikatel puhkama jätta (Dylis, Talts ,Pec ).
japs
Kasutaja

Postitus Postitas japs »

marxx762 kirjutas:Ei julge päris mürki võtta, aga oli siin Cramol ka okt-november ja nüüd aasta algul sellised 10+ mängude perioodid, ainus erinevus, et valgade jt KML satside asemel olid vtb võistkonnad ja eurocup võistkonnad vastas. Mis kummaline, siis ei jõudnud paljud ära kuulata seda Varraku hala, et aega ei ole valmistuda ja trenni teha ja graafik tihe, nüüd kui rockil kord aastas analoogne olukord nagu kalevil (ütleme viimased kaks aastat), siis hakkab kullamäe juba pärast kolmandat mängu(Olaj 3. mäng; Pieno; Tonybet) et mehed on kurnatud.
Kalevi graafik polnud kindlasti päris 20/12, aga suht tihe oli ta küll (seda pole keegi eitanudki), aga mitte see pole oluline. Oluline on tulemus, Kalevi tulemus on teada - mänguline äravajumine ja vigastused. Kas keegi soovib seda enne hooaja ühte tähtsamat mängu ka Rockile? Kindlasti on ka siin foorumis tegelasi, kes arvavad, et kui Kalev pidi kannatama, siis las kannatab nüüd Rock... aga vähemalt mina nende hulka ei kuulu.

Põhimeestele puhkuse andmine on muidugi üks asi (kahes Kalevi mängus seda vaevalt tehakse), aga rohkem võibolla tapab isegi see pidev mängult mängule minek. Vormikõver on selgelt allaminev ja selle ülesse pööramiseks oleks vaja rahulike trennipäevi.
Kalevpoiss
Kasutaja

Eks ma seda sama teemat olen siin ju tõstatanud mitmeid kordi aga eesotsas Zeroga tambiti mind maa alla. Mõttetutes mängudes tuleb kasutada ainult ja ainult põhimehi, see annab meeskonnale hea rütmi ja bla-bla-bla. Nüüd on siis tulemus käes ja pole näinud ka Zerot teema kohta sõna sekka ütlemas.
1. Teises Jekabpilsi mängus ja Pärnu mängus oleks võinud rahulikult mängida 8-9 mehega, nende seas loomulikult noored ja anda puhkusepäevi terve hooaja rassinud põhitegijatele eesotsas Taltsi, Augustase ja Dilysega. Arvan, et ega hullemaks see nende praegust seisu kindlasti muutnud ei oleks. Kui palju seis neil nüüd parem oleks, selle üle võib muidugi vaielda.
2. Viimati said Rocki noored korralikud mänguminutid kätte 25.02.2014 peetud Metani mängus. Täna neil vaevalt lootust mängu saada on ehk siis mängupaus on kestnud üle kuu aja. Nüüd tuleks neil hakata mängima 15-20 minutit mängus või rohkemgi, kui Kullamäe teisi mehi päris ära tappa ei taha. Kas nad on selleks valmis? Kindlasti oleks paremini valmis kui neid oleks natukuenegi rohkem täiesti ebaolulistes mängudes platsile lastud.
japs
Kasutaja

Postitus Postitas japs »

Rocki häda on see, et mõlemad noored kuuluvad pigem lühemate mängumeeste hulka, puhkust oleks vaja aga eeskätt Dilysele ja Taltsile. Loomulik asendus oleks Toome, aga tal on pidevalt hädad kaelas ja üle 20min ta ei kesta. Ainuke pikk, keda nüüd pikemalt võiks kasutada on seega Eicfuss, aga pikk saab tema kohta öelda vaid jutumärkides, 4 kohal on ta väga ok, aga 5ks ei kõlba kuidagi. Lühemaid mehi on Rockis niigi palju ja nende mänguminuteid saab ka ilma noori kasutamata mõistlikuse piirides hoida. Meistri ja Vene loomulikud kohad oleks 2 ja 3, aga Kullamäe kasutab neid pidevalt vastavalt 3 ja 4 kohal. Meeste arengu mõttes, see päris normaalne pole. Juurde saaks vist veel võtta ka Sutti (ma pole päris kindel, et see kevadel enam lubatud on), aga ka tema on maks 3 mängija.
Kalevpoiss
Kasutaja

japs kirjutas:Rocki häda on see, et mõlemad noored kuuluvad pigem lühemate mängumeeste hulka, puhkust oleks vaja aga eeskätt Dilysele ja Taltsile. Loomulik asendus oleks Toome, aga tal on pidevalt hädad kaelas ja üle 20min ta ei kesta. Ainuke pikk, keda nüüd pikemalt võiks kasutada on seega Eicfuss, aga pikk saab tema kohta öelda vaid jutumärkides, 4 kohal on ta väga ok, aga 5ks ei kõlba kuidagi. Lühemaid mehi on Rockis niigi palju ja nende mänguminuteid saab ka ilma noori kasutamata mõistlikuse piirides hoida. Meistri ja Vene loomulikud kohad oleks 2 ja 3, aga Kullamäe kasutab neid pidevalt vastavalt 3 ja 4 kohal. Meeste arengu mõttes, see päris normaalne pole. Juurde saaks vist veel võtta ka Sutti (ma pole päris kindel, et see kevadel enam lubatud on), aga ka tema on maks 3 mängija.
No ma ei räägi ju, et neile peaks Olaji mängudes puhkust andma. Pärnu vastu võiks vabalt Eichfuss tsentrit mängida ja Vene nr 4 peal olla. Uskuge mind, mitte midagi ei juhtuks.
michaelEP
Kasutaja

Postitus Postitas michaelEP »

Kalevpoiss kirjutas:
japs kirjutas:Rocki häda on see, et mõlemad noored kuuluvad pigem lühemate mängumeeste hulka, puhkust oleks vaja aga eeskätt Dilysele ja Taltsile. Loomulik asendus oleks Toome, aga tal on pidevalt hädad kaelas ja üle 20min ta ei kesta. Ainuke pikk, keda nüüd pikemalt võiks kasutada on seega Eicfuss, aga pikk saab tema kohta öelda vaid jutumärkides, 4 kohal on ta väga ok, aga 5ks ei kõlba kuidagi. Lühemaid mehi on Rockis niigi palju ja nende mänguminuteid saab ka ilma noori kasutamata mõistlikuse piirides hoida. Meistri ja Vene loomulikud kohad oleks 2 ja 3, aga Kullamäe kasutab neid pidevalt vastavalt 3 ja 4 kohal. Meeste arengu mõttes, see päris normaalne pole. Juurde saaks vist veel võtta ka Sutti (ma pole päris kindel, et see kevadel enam lubatud on), aga ka tema on maks 3 mängija.
No ma ei räägi ju, et neile peaks Olaji mängudes puhkust andma. Pärnu vastu võiks vabalt Eichfuss tsentrit mängida ja Vene nr 4 peal olla. Uskuge mind, mitte midagi ei juhtuks.

100% nõus. Kusjurues Rockil ju ka duubel. Kutsugu sealt mehed juurde. Minu mõistus ei võta, miks on vaja mehi KML-s väsitada ja selle nimel mujal liigades lõivu maksta! Mida kuradit annab KML põhiturniiri võit. Nagu täna Õhtulehe artiklis ilusti välja toodud on siis pigem võidavad Kalev ja Rock üksteist võõral väljakul ja kodueelis on Eesti mõistes täiesti mõttetu.

Kullamäe ja Varrak kardavad hirmsasti meedia kriidikat (mina ütlen põhjendamatult) kui meeskond peaks koduliigas TTÜ-le või Pärnule kaotama. Ma olen enam kui kindel, et kui need kaotused saadakse nii, et mängivad vahetusmehed ja duubli mehed, siis oleks see kriitika pea olematu..

Ja isegi kui P.Ahv alguses vinguks, siis küll ka tema lõpuks väsib
japs
Kasutaja

Postitus Postitas japs »

michaelEP kirjutas:
Kalevpoiss kirjutas:

100% nõus. Kusjurues Rockil ju ka duubel. Kutsugu sealt mehed juurde. Minu mõistus ei võta, miks on vaja mehi KML-s väsitada ja selle nimel mujal liigades lõivu maksta! Mida kuradit annab KML põhiturniiri võit. Nagu täna Õhtulehe artiklis ilusti välja toodud on siis pigem võidavad Kalev ja Rock üksteist võõral väljakul ja kodueelis on Eesti mõistes täiesti mõttetu.

Kullamäe ja Varrak kardavad hirmsasti meedia kriidikat (mina ütlen põhjendamatult) kui meeskond peaks koduliigas TTÜ-le või Pärnule kaotama. Ma olen enam kui kindel, et kui need kaotused saadakse nii, et mängivad vahetusmehed ja duubli mehed, siis oleks see kriitika pea olematu..

Ja isegi kui P.Ahv alguses vinguks, siis küll ka tema lõpuks väsib
Kas kevadel pole mitte sellist piirangut, et madalamate liigade mehed ei tohi meistriliigas mängida? st vormiliselt piirangut, et meistriliiga mehed ei tohi madalamates liigades mängida?
Kalevpoiss
Kasutaja

jah, alates 28.02 ei saa mõlemat liigat mängida.
michaelEP
Kasutaja

Kalevpoiss kirjutas:jah, alates 28.02 ei saa mõlemat liigat mängida.

Täielik rumalus sellisel juhul! Kellele selline asi vajalik on?
Kalevpoiss
Kasutaja

michaelEP kirjutas:
Kalevpoiss kirjutas:jah, alates 28.02 ei saa mõlemat liigat mängida.

Täielik rumalus sellisel juhul! Kellele selline asi vajalik on?
Ei oska täpselt öelda aga pigem ikka esiliigale, et otsustavates mängudes ei käiks meistriliiga mehed lammutamas.
michaelEP
Kasutaja

Okei mõte on ise-enesest ju arusaadav, et KML mängijad ei käiks esiliiga klubide eest finaale mängimas.

Samas reaalne olukord on see, et Sokud-Arbetid ei käigi ju esiliigat mängimas. Korvpalli Esiliiga ei ole ka kaugeltki see, mis näiteks jalgpalli Esiliiga, mis toimib otsese kasvulavana Meistriliigale, ja kust reaalselt ja pidevalt tõusevad uued klubid Meistriliigasse, samas kui siis tipp-liiga kehvemad langevad Esiliigasse.

Korvpallis vist on Esiliigast tulnud vaid HITO ja Võru 1-aasta-projekt. Reaalselt mängivad seal ikkagi duubelvõistkonnad ja amatöörvõistkonnad, kellel polegi huvi KML tasemele tõusta. Seega oleks Esiliiga ideaalne koht, kus mängijaid liigutada. Saata KML pingipoisid sinna minuteid koguma ja vajadusel Esiliigast endale mehi juurde tuua (ala D-league).
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

enne nö deadline see asi nii toimiski et pingimehed käisid seal lammutamas, reaalsus oli see et osad meeskonnad esiliigas tipus olidki et meistrika mehed seal möllasid.
Vasta