Vastavalt õhtulehele on Rockil 20 päeva jooksul 12 mängu. Sellist graafikut ei tea ma küll ühelgi Eesti meeskonnal olnud olevad. Või oskad midagi samasugust kõrvale panna?Rix kirjutas:Ei tule kindlasti mingit loobumiskaotust. Ennegi mängitud ju selliste graafikutega. Pigem annaks siiski Prienaile 60-40, sest neil kaks pea parimat meest arvatavasti Leedus taas mängukõlblikud ja kodus mängitakse alati v hästi juba aastaid, pluss pakun ka, et Rock läheb Leetu bussisõidu pealt. Võimatu muidugi ei ole, tuleb teha üks korralik mäng ja loota, et vastasel ei ole v hea päev, sest visete peal nad suht-koht elavad.japs kirjutas:Jälle kuidagi tekkinud äraleierdatud Kalev-Rock vaidlus
Selles vaidlusesei viitsi kaasa lüüa, aga kui Rocki seisu vaadata, siis midagi hulla ju veel pole. -2 jätab kordusmänguks vähemalt 45/55 võimalused, finaal on piisavalt käegakatsutav. Mis aga on hull, on Rocki vahepealne mängude graafik. BBLi teine poolfinaal on igati +3ga võidetav mäng, aga selleks oleks vaja ka natuke valmistuda ja trenni teha. Ma ei tea, kuidas Rock selle lahendab, aga ma ei süüdistaks neid ka ekstreemsemate lahenduste korral (mõne mängu loobumiskaotus). Eestikate koduväljakueelis on võrreldes BBLi finaalkohaga nohu.
Kas 45/55 või 40/60, on maitseasi. Ise annaksin ka väikse eelise leedukatele, aga ei midagi olulist. Prienail võib lisamehi tulla, aga Rockil on mängus samapalju varu.