BC Kalev/Cramo vs BC Žalgiris
BC Žalgiris
Koosseis:
BBL
Eelnevad Mängud:
Riga Barons/LMT 80:102 Kaunas Zalgiris
Tartu Rock 63:76 Kaunas Zalgiris
Valmiera 78:91 Kaunas Zalgiris
Kaunas Zalgiris 94:72 Riga ASK
Siauliai 88:102 Kaunas Zalgiris
Kaunas Zalgiris 80:72 Vilnius Lietuvos Rytas
Kaunas Zalgiris 91:90 Tallinn Kalev/Cramo
Kaunas Zalgiris 76:68 Ventspils
Kaunas Zalgiris 93:66 Riga Barons/LMT
Kaunas Zalgiris 90:73 Valmiera
Klaipeda Neptunas 79:93 Kaunas Zalgiris
Ventspils 77:70 Kaunas Zalgiris
Kaunas Zalgiris 87:77 Tartu Rock
Kaunas Zalgiris 95:74 Siauliai
Kaunas Zalgiris 104:98 Klaipeda Neptunas
Võistkonna liidrid:
__________________________________________________________________________________________________________
BC Kalev/Cramo
Koosseis:
BBL
Eelnevad Mängud:
Vilnius Lietuvos Rytas 80:66 Tallinn Kalev/Cramo
Tallinn Kalev/Cramo 61:80 Riga ASK
Siauliai 93:82 Tallinn Kalev/Cramo
Tallinn Kalev/Cramo 77:86 Ventspils
Tallinn Kalev/Cramo 83:73 Klaipeda Neptunas
Valmiera 74:85 Tallinn Kalev/Cramo
Kaunas Zalgiris 91:90 Tallinn Kalev/Cramo
Riga Barons/LMT 88:87 Tallinn Kalev/Cramo
Tartu Rock 70:67 Tallinn Kalev/Cramo
Tallinn Kalev/Cramo 93:80 Siauliai
Klaipeda Neptunas 70:72 Tallinn Kalev/Cramo
Riga ASK 66:59 Tallinn Kalev/Cramo
Tallinn Kalev/Cramo 85:64 TÜ/Rock
Tallinn Kalev/Cramo 69:83 Riga Barons/LMT
Tallinn Kalev/Cramo 93:90 Valmiera
Võistkonna liidrid:
__________________________________________________________________________________________________________
Statistika:
Võistkondlik statistika:
BBL Tabel:
Info:
Mängu toimumis aeg:Esmaspäev,3. märts, Saku Suurhall
Mängu algus:17.00
Internet Live: www.bbl.net/netcasting
Piletid:Kohapealt: 125 ja 75 EEK
Ehk see oleks positiivne, kui M.J. Brown koju jääks, kuid samas minu üks lemmikuid Euroopas ning ei olnud võimalik teda ka All-Star mängul näha.jyrgen kirjutas:ma arvan, et nad hoiavad võimalikult mängijaid kuna neil väga tähtis euromäng tulemas ju...
väga kahtlen et brown kaasa sõodab meeskonnaga yldse, kuna ta pole käinud läti väismängudel üldse...
mängust loodame siis kõige paremat ehk võitu, iseasi kas see võimalik on
BC Kalev/Cramo
Mis brown on siis nii kindel ja arvab, et Rytas suudabki neid ainult võita w?Nad võiks nii ASK-i kui Kalevi käest ära saada oii see oleks nagla siis pole enam nii heal arvamusel oma meeskonnastjyrgen kirjutas:ma arvan, et nad hoiavad võimalikult mängijaid kuna neil väga tähtis euromäng tulemas ju...
väga kahtlen et brown kaasa sõodab meeskonnaga yldse, kuna ta pole käinud läti väismängudel üldse...
mängust loodame siis kõige paremat ehk võitu, iseasi kas see võimalik on
Vaevalt, et Brown ütles meeskonnale, et ma Eestisse, Lätisse mängima ei tule, see on vast treenerite käsk
aga ma usun, et Kalevil on võimalused Zalgirise vastu, kuna meil on siiski seda võitu natuke vaja, Zalgiris aga mängib vähem kui 24h enne Kalevit ASKiga ja neil on ka Euroliigas tähtsad mängud tulemas
aga ma usun, et Kalevil on võimalused Zalgirise vastu, kuna meil on siiski seda võitu natuke vaja, Zalgiris aga mängib vähem kui 24h enne Kalevit ASKiga ja neil on ka Euroliigas tähtsad mängud tulemas
et nagu miks ta siis lätis pole käinud yldse ja see all stari "vigastus" see oli ikka puhtalt mitte viitsimine ju#18 kirjutas:Vaevalt, et Brown ütles meeskonnale, et ma Eestisse, Lätisse mängima ei tule, see on vast treenerite käsk
nii palju O'd Valmiera mängu kohta, et kas ma olen ainus, kes tahaks et Jurtšenko hakkaks taas kossu ülekandeid kommenteerima? Mu arust päris nõme ikka, Kalkun ei oska seda värki väga..Jurtšenko tegi asja nagu palju paremini.
teemakohast nii palju, et ehk on võimalik võita, hetkel ka päris hea, mängivad ask'ga punkt punkti, nagu demarr ütles mule msnis tabavalt, siis 3 lisaaega kuluks ära.
teemakohast nii palju, et ehk on võimalik võita, hetkel ka päris hea, mängivad ask'ga punkt punkti, nagu demarr ütles mule msnis tabavalt, siis 3 lisaaega kuluks ära.
Kalkun, ei jaha tõesti soprdist midagi, pingutab ikka täiega üle.greystone kirjutas:nii palju O'd Valmiera mängu kohta, et kas ma olen ainus, kes tahaks et Jurtšenko hakkaks taas kossu ülekandeid kommenteerima? Mu arust päris nõme ikka, Kalkun ei oska seda värki väga..Jurtšenko tegi asja nagu palju paremini.
cmoon annaks ikka võimaluse, nii ilusti püüab minu meelest.. kuigi peab nõustuma faktiga et ta ei tea/oska niihästi, siis ta püüab vähemalt#7 kirjutas:Kalkun, ei jaha tõesti soprdist midagi, pingutab ikka täiega üle.greystone kirjutas:nii palju O'd Valmiera mängu kohta, et kas ma olen ainus, kes tahaks et Jurtšenko hakkaks taas kossu ülekandeid kommenteerima? Mu arust päris nõme ikka, Kalkun ei oska seda värki väga..Jurtšenko tegi asja nagu palju paremini.
Ei tea, Tv 3 spordi uudised sobisid paremini talle.. Etv's naq rohkem sporti kui tv 3's ja nii niiet peaks olema vähe asjalikumad mehed etvs.jyrgen kirjutas:cmoon annaks ikka võimaluse, nii ilusti püüab minu meelest.. kuigi peab nõustuma faktiga et ta ei tea/oska niihästi, siis ta püüab vähemalt#7 kirjutas:Kalkun, ei jaha tõesti soprdist midagi, pingutab ikka täiega üle.greystone kirjutas:nii palju O'd Valmiera mängu kohta, et kas ma olen ainus, kes tahaks et Jurtšenko hakkaks taas kossu ülekandeid kommenteerima? Mu arust päris nõme ikka, Kalkun ei oska seda värki väga..Jurtšenko tegi asja nagu palju paremini.