Sul on õigus, ka eelmisel hooajal oli meeskonnas 7 mängijat positsioonidele 2-3 (ehkki Singleri palkamise tingis vist ikkagi see, et Kajupank langes hooaja eel pooleks aastaks vigastusega välja). Miks ma nii kriitiline olen, on seetõttu, et positsioonid 2-3 ei ole see koht, kus king pigistaks.KalevRuus kirjutas:Minu arust on ikka nii, et vastava riigi satsis võib olla 6 välismaalast ja ülejäänud selle riigi kodanikud.Ja ma pole küll välismaalaste osas reegleid lugenud, aga kas Freimanis läheb liiga mõttes välismaalase alla või on ta nö "oma", kuna Läti klubi osaleb ka turniiril?
Aga pmst pole ju eelmise aastaga võrreldes midagi "kuhjatud", lihtsalt Singleri asemel on Krutous ja Kajupanga asemel Soo. Või saan ma valesti aru?
NB. Täielik offtopic aga lihtsalt torkas pähe, kuhu herr Kalevipoiss on kadunud? Vaatasin, et kuni märtsikuuni kribas midagi pea iga päev ja sellest ajast on jäljetult kadunud. Tekkis lihtsalt mure nagu anekdoodis: kaks mafiosnikut varitsevad relvaga mingi tüübi maja ees, hilisõhtu juba käes aga selli ei tule ega tule, nii et üks mõrtsukatest hakkab muretsema: ega taga ometi midagi halba ei juhtunud?
1. Kui õnnestub palgata siiski veel üks VTB- ja eurosarjavääriline pikk ning Keedus jätkab, on meeskonnas neli mängijat positsioonile 3. Seda on tiba palju isegi kolme sarja kohta. Mäletame ju, et kui Kajupank vigastuspausilt naasis, siis mängu sai ta väga harva. Ma arvan, et ei Soo, Keedus või Krutous vääri, et nende väljundiks jääks 30+ minutit mängudes Audentese või K-Kalevi vastu.
2. Kui korvi alla ühte adekvaatset pikka siiski ei palgata ning Keedus jääb neljandaks pikaks, tekib küsimus, et miks oli tarvis palgata Krutous, kui oleks võinud värvata ühe välismaalasest pika, olgugi, et odavapoolse.
Mõistagi, ma ei tea Varraku masterplan`i. Kui läheb korda komplekteerida toimiv tiim, siis tunnistan hea meelega oma võhiklikkust ja ühtlasi rõõmustan.