Tundub, et me oleme Kullamäe treenerivõimete suhtes suht sarnasel arvamusel, lihtsalt mu sõnakasutus on pisut teravam. Väriseva käe all mädanemine = tõlkes ebakindla treeneri all karjääri doroninlikult õhtusse veeretamine. Hea meel, et Kitsing seda ei teinud.
2013/14 I give you that, esimesel hooajal tunduski Kullamäe täitsa asjalik muutus olevat, ent järgnevad aastad on paras pettumus olnud.
Ära omista mulle valeväidet, nagu oleks Kullamäe kellegi karjääri nässu keeranud, lihtsalt ta ei ole suutnud kedagi neist noortest piisavalt motiveerida/arendada, mis suures osas on ka treeneri töö. Meister vist ainsana on rotationisse jõudnud, sest leegionärid on järjest sitemad. Kui sa aga arvad, et asi pole treeneris, kes on okei, süüdi on ainult sitad mehed, siis ei saa ka 2013/14 edukust Kullamäe arvele panna kui peak career Talts/Dorbek/Dilys möllasid.
Zog kirjutas:Minu meelest mõni hooaeg tagasi jõuti EuroChallenge'i sarjas päris kaugele, siis kui juba Kullamäe treener oli. Eestis tuleb asja realistlikult vaadata, Kalevil on viimased viis-kuus aastat selgelt tugevam koosseis olnud... oleks imelik, kui Rock siin järjest meistritiitleid nopiks. Ma olen põhimõtteliselt sellega nõus, et Kullamäe ei ole (veel?) treenerina midagi väga märkimisväärset saavutanud... aga ma ei saa ikkagi ka mingist väriseva käe all mädanemise jutust eriti aru. Ütle, kes on need meeletult talendikad noormängijad, kes viimaste aastate jooksul Rockist läbi on käinud, kelle suhtes sul suured ootused on olnud? Mina ei suuda küll ühtegi nime välja mõelda, kelle kohta ma julgeks väita, et Kullamäe on kuidagi tema karjääri nässu keeranud.