Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022
-
- Kasutaja
Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022
eks sinna tuleb nii 8 välismaalast ka!
TLÜ sats pidavat väidetavalt komplekteeritud olema. Peatreenerina asub taaskord pukki Kalle ise. Kes satsi kuuluvad - ärge küsige, ma ei tea.
Aga selline info on mul olemas. Klubi "väidetavalt ei viitsi" neid nimesid välja hõigata. Päris omapärane suhtumine.
Aga selline info on mul olemas. Klubi "väidetavalt ei viitsi" neid nimesid välja hõigata. Päris omapärane suhtumine.
Sutt jätkab Raplas.
Nüüd siis lahtine veel Halleri, Posti, Kanguri, Järvelaineni ja Jurkatammede saatus. Ilmselt jagunevad nad suuresti Rapla, Pärnu ja Viimsi vahel ära.
Miku puhul on muidugi räägitud palju TalTechist, aga väga loodan, et ta pole veel allkirja andnud ning otsustab siiski mõne muu meeskonna kasuks.
E: Taavi Jurkatamm liitus Viimsiga.
Nüüd siis lahtine veel Halleri, Posti, Kanguri, Järvelaineni ja Jurkatammede saatus. Ilmselt jagunevad nad suuresti Rapla, Pärnu ja Viimsi vahel ära.
Miku puhul on muidugi räägitud palju TalTechist, aga väga loodan, et ta pole veel allkirja andnud ning otsustab siiski mõne muu meeskonna kasuks.
E: Taavi Jurkatamm liitus Viimsiga.
-
- Kasutaja
Viimsi tõi testimisele 211 pika soomlase, nime kahjuks ei tea, aga sai temaga juttu raagitud.
Ega juhuslikult mitte see noormees?korvpallihuviline kirjutas:Viimsi tõi testimisele 211 pika soomlase, nime kahjuks ei tea, aga sai temaga juttu raagitud.
https://www.fiba.basketball/europe/u20b ... nnes-Polla" onclick="window.open(this.href);return false;
Soome korvpalliliidu lehel on Hannes Pölla pikkuseks märgitud 2.11East kirjutas:Ega juhuslikult mitte see noormees?korvpallihuviline kirjutas:Viimsi tõi testimisele 211 pika soomlase, nime kahjuks ei tea, aga sai temaga juttu raagitud.
https://www.fiba.basketball/europe/u20b ... nnes-Polla" onclick="window.open(this.href);return false;
Olles näinud teda mängimas nii NCAA-s kui ka kontrollmängudes Eesti koondise vastu, siis ma ütleksin, et tegemist on üsna krobelise ja kohmaka mängijaga, kelle suurim pluss on tema tugev kehaehitus. Ta lõpetas kevadel oma üliõpilaskarjääri University of Tennessee at Martin ridades. Ta värvati NCAA-sse algselt Oklahoma poolt, aga seal tal ei õnnestunud end pildile mängida.
https://www.espn.com/mens-college-baske ... nnes-polla" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kasutaja
Jep temaEast kirjutas:Ega juhuslikult mitte see noormees?korvpallihuviline kirjutas:Viimsi tõi testimisele 211 pika soomlase, nime kahjuks ei tea, aga sai temaga juttu raagitud.
Kui Viimsi nüüd teise Jurkatamme ja Halleri ka saaks/võtaks, paar välismaalast (üks veel korvialla ja teine äkki veel tagaliini) ja paar oma kasvandiku (Arop, Rikberg ja Kokk + võtaks veel Audentsest Heinla/Raiendi) siis oleks ju täitsa muhe tiim koos.
Ma hakkasin siin Pärnu peale ka mõtlema - number 2-4sid on hunnik, aga mängu juhtima ja korvi alla ei ole veel kedagi võetud (see Edogi on vist ikka pigem number 4 mees). Korvi alla peaksid nad ühe tsentri ikka võtma ja nii Kangur tiimi ei mahukski...
Ma hakkasin siin Pärnu peale ka mõtlema - number 2-4sid on hunnik, aga mängu juhtima ja korvi alla ei ole veel kedagi võetud (see Edogi on vist ikka pigem number 4 mees). Korvi alla peaksid nad ühe tsentri ikka võtma ja nii Kangur tiimi ei mahukski...
Ülevaatevideote põhjal tundub Edogi olevat ikkagi üsna puhtakujuline tsenter. Kangur mängis Pärnu eest eelmisel hooajal suure osa ajast keskmängija kohal. Kui Kask ka jätkab, siis on keskmängijate osakond paigas. Number nelja kohal on Kirves, Tamm ja Lootus, kes on kõik võimelised mängima ka väikse ääre kohal. Eelmise hooajaga võrreldes mingit kvalitatiivset hüpet sellise koosseisu puhul ei paistaks ja eurosarja kvaliteeti ammugi mitte.knaest kirjutas:Kui Viimsi nüüd teise Jurkatamme ja Halleri ka saaks/võtaks, paar välismaalast (üks veel korvialla ja teine äkki veel tagaliini) ja paar oma kasvandiku (Arop, Rikberg ja Kokk + võtaks veel Audentsest Heinla/Raiendi) siis oleks ju täitsa muhe tiim koos.
Jah, siin ongi see ressurssi puudumise tõttu tekkiv dilemma- paned raha eurosarja tasude alla, pole raha, et mehi palgata, paned palga alla, siis lepi toksimisega ESTLAT liigas.Uhhuu kirjutas:Ülevaatevideote põhjal tundub Edogi olevat ikkagi üsna puhtakujuline tsenter. Kangur mängis Pärnu eest eelmisel hooajal suure osa ajast keskmängija kohal. Kui Kask ka jätkab, siis on keskmängijate osakond paigas. Number nelja kohal on Kirves, Tamm ja Lootus, kes on kõik võimelised mängima ka väikse ääre kohal. Eelmise hooajaga võrreldes mingit kvalitatiivset hüpet sellise koosseisu puhul ei paistaks ja eurosarja kvaliteeti ammugi mitte.knaest kirjutas:Kui Viimsi nüüd teise Jurkatamme ja Halleri ka saaks/võtaks, paar välismaalast (üks veel korvialla ja teine äkki veel tagaliini) ja paar oma kasvandiku (Arop, Rikberg ja Kokk + võtaks veel Audentsest Heinla/Raiendi) siis oleks ju täitsa muhe tiim koos.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Arnold Mitt ka siis nähtavasti Viimsi trennis.
https://korvpall24.geenius.ee/rubriik/u ... rohelisem/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post tagasi Pärnusse, mida ka ennustati siin teemas juba enne. Loodetavasti mees vigastusest paranenud ja nüüd on valmis uueks hooajaks.
Lisaks TalTechis jätkab Ralf Küttis.
Post tagasi Pärnusse, mida ka ennustati siin teemas juba enne. Loodetavasti mees vigastusest paranenud ja nüüd on valmis uueks hooajaks.
Lisaks TalTechis jätkab Ralf Küttis.
Mikk Jurkatamm siis Talltechis, ausaltöeldes minu jaoks üllatav käik, kuigi sellest räägiti ammu, mõtlesin et äkki Mikk muudab meelt, kusjuures mina kes Cramost ja noortest väga hästi ei arva siis olen suht kindel et Mikk oleks saanud Cramos hakkama , vbl suurema rõhuga EstLatliigas aga vbl ka väiksed minutid VTB-s , Talltechis on ainult EstLat liiga aga mis mina asjadest ka tean
https://korvpall24.geenius.ee/rubriik/u ... ti-tegema/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://korvpall24.geenius.ee/rubriik/u ... ti-tegema/" onclick="window.open(this.href);return false;
See Tal Tech...no raha nagu on, aga mõistust ja loogikat...hunnik ühtesi, kahtesi ja kolmesi ja Matute, või hakkab Ringmets ise 5 - te mängima?RK kirjutas:Mikk Jurkatamm siis Talltechis, ausaltöeldes minu jaoks üllatav käik, kuigi sellest räägiti ammu, mõtlesin et äkki Mikk muudab meelt, kusjuures mina kes Cramost ja noortest väga hästi ei arva siis olen suht kindel et Mikk oleks saanud Cramos hakkama , vbl suurema rõhuga EstLatliigas aga vbl ka väiksed minutid VTB-s , Talltechis on ainult EstLat liiga aga mis mina asjadest ka tean
Nii nagu mina aru saan lisaks Matutele lisandub sinna Toomas Raadik, neljade peal Keedus ja Kajupank, siis ka U20 st Heinla pidada nendega liituma , nii et 4-d ja 5-d neil täitsa olemas, vbl ka Parve jätkab ja Metsalu ka saab 4 peal hakkam, loodetavasti Varrak teeb korraliku trenni , nii et sellist katkiminemiste lainet nagu Killingu ajal ka ei tulebarons2 kirjutas:See Tal Tech...no raha nagu on, aga mõistust ja loogikat...hunnik ühtesi, kahtesi ja kolmesi ja Matute, või hakkab Ringmets ise 5 - te mängima?RK kirjutas:Mikk Jurkatamm siis Talltechis, ausaltöeldes minu jaoks üllatav käik, kuigi sellest räägiti ammu, mõtlesin et äkki Mikk muudab meelt, kusjuures mina kes Cramost ja noortest väga hästi ei arva siis olen suht kindel et Mikk oleks saanud Cramos hakkama , vbl suurema rõhuga EstLatliigas aga vbl ka väiksed minutid VTB-s , Talltechis on ainult EstLat liiga aga mis mina asjadest ka tean
Aga mängujuhte neil jah nagu putru: Tanel Sokk, Sten Sokk, Lepp, Ilves (tõsi tema ka 2 peal seab hakkama) , räägitakse ka Ran Pehka liitumisest aga eks seda näeb kui see kinnitatatkse