Ma mõneti oponeeriksin. Bambergi duubli eest sai ta fännide käest vahel nahutada, sest oli isekas mängija, aga ta kindlasti ei põrunud. Pigem oleks seal järgmisel aastal põhisatsi rotatsiooni pääsenud. Ma saan aru, et Pesaros ootas teda tuttav treener, aga ometigi tundus see juba toona mõneti ebaloogiline käik. Puusalt tulistades arvaksin, et seal oli ka olulises koguses Bambergile "ärapanekut". Võib-olla tahtis näidata, et on palju kõvem vend, kui see, kelleks teda Bambergis peeti.marxx762 kirjutas: See on puhas minu arvamus, aga tal on oksad ikka väga kergelt, kiiresti ja liialt vara laiali läinud ning see on maksnud talle kõvasti kätte. Pärast Bambergi ebaõnnestunud perioodi oleks võinud võtta aasta - kaks veidi lahjemas klubis (mõnes saksamaa alumise otsa või keskmiku hulka kuuluvas satsis), küll siis oleks jõudnud aasta kahega endale hulgalise mänguaja juures nime teha.
Tea kes on need isikud, kelle soovituste järgi ta tegutseb, on see agent, mõni kunagine treener, isa või keegi neljas? Kui see on puhtalt tema ja agendi vahelised otsused, siis võib vabalt olla, et agendi huvi on lihtsalt mehe pealt veidi suuremat raha teenida ja pikemat perspektiivi ei vaadatagi. Oleme sellised "jutupaunikutest" ja "suure suuga" agentidest spordimaailmas ikka ja jälle kuulnud.
Ma olen siin seda korduvalt maininud, aga parim lahendus oleks olnud kindlasti USA ülikool ja ma siiani ei saa aru, et mis loogika järgi ta sinna ei siirdunud. Kas tõesti siis rahamaitse juba nii varakult suus.