vanafänn kirjutas:Prometey ja Kalevi mäng toimib Delfis? Mul hakkab too heategevusmatš seal hoopis jooksma :/
Delfi omadega erroris.
vanafänn kirjutas:Prometey ja Kalevi mäng toimib Delfis? Mul hakkab too heategevusmatš seal hoopis jooksma :/
Hakkas tööle nüüd!bckalev-cramo kirjutas:vanafänn kirjutas:Prometey ja Kalevi mäng toimib Delfis? Mul hakkab too heategevusmatš seal hoopis jooksma :/
Delfi omadega erroris.
Vene ei saa treenerina töötada, tal peaks olema vajalik litsents aegunud olema.KalevRuus kirjutas:Minu jaoks oli algusest peale kummaline, et Pärnu peale Rannula lahkumist just Annuki kasuks otsustas. Pole ta ju meeste peatreener olnud kui napp ja erilise eduta periood Raplas välja jätta. Mine eelistanuks- ja kuna uut treenerit pole välja hõigatud siis eelistaksin ka hetkel - eeskätt Venet, seejärel kasvõi Visnapuud.
Vene on esiliigas peatreener, seal on 5 kategooria nõue olemas peatreeneril, iseasi kas korvpalliliit seda kontrollib.marxx762 kirjutas: Vene ei saa treenerina töötada, tal peaks olema vajalik litsents aegunud olema.
.
Protokollides pole vähemalt vene peatreeneriks märgitud vaid figureerib seal Märt Tralla nimi.RK kirjutas:Vene on esiliigas peatreener, seal on 5 kategooria nõue olemas peatreeneril, iseasi kas korvpalliliit seda kontrollib.marxx762 kirjutas: Vene ei saa treenerina töötada, tal peaks olema vajalik litsents aegunud olema.
.
ja ennegi on treener töö käigus paberid korda teinud (viimati vist Kullamäe Tartus)
Aga Vene teema võib maha tõmmata, Kuld sai Pärnu peatreeneriks, näis kes abitreeneriks, ainuke tööta võimalik abitreener on Müürsepp , näis kas tema saab abitreeneriks või leitakse mõni mujalt.
Täna Tartu ja Pärnu karikamäng saab olema huvitav, palju debüüte (Kullamäe, Pärnu mängujuht Hart, Tartul Böckler ), lisaks võivad teha selle hooaja debüüdi kummagi meeskonna paranejad Ivo Van Tamm ja Brandon Johnson
Ma võibolla ei kuulanud liialt tähelepanelikult, aga minu meelest käis selge viide ühele teatud persoonile kes figureerib oma labiilsete seisukohtadega ühes teises podcastis.Drogba kirjutas:Ei teadnudki, et Pärnus on mingi korvpalli tarkade klubi, kes Pärnu managerile Johnile otsuseid sisuliselt ette dikteerivad ja soovitusi jagavad. Huvitav, kes need härrad on?! Eeldan, et mingid sponsorid, seljuhul arusaadav, et need otsuseid tuleb mingi hetk kuulda võtta. Kes maksab, see tellib muusika. Eks Annukil oli muidugi tohutult ebaõnne nende vigastustega. Annuk ise Mängumeeste podcastis mainis ka, et komplekteerimisel läksid mingid otsused veidi mööda, kus oleks pidand ise konkreetsem olema vms. Eks raha vähesus, selle seisu on tekitanud ja tundub, et tiitlit pigem see hooaeg ei kaitsta, eks see oleks muidugi ulme ka old. Põnev saab olema meeskonna käekäiku jälgimast, et kuidas sest august välja ronida.
Väga huvitav. Kas keegi oskab täpsustada?marxx762 kirjutas:Ma võibolla ei kuulanud liialt tähelepanelikult, aga minu meelest käis selge viide ühele teatud persoonile kes figureerib oma labiilsete seisukohtadega ühes teises podcastis.Drogba kirjutas:Ei teadnudki, et Pärnus on mingi korvpalli tarkade klubi, kes Pärnu managerile Johnile otsuseid sisuliselt ette dikteerivad ja soovitusi jagavad. Huvitav, kes need härrad on?! Eeldan, et mingid sponsorid, seljuhul arusaadav, et need otsuseid tuleb mingi hetk kuulda võtta. Kes maksab, see tellib muusika. Eks Annukil oli muidugi tohutult ebaõnne nende vigastustega. Annuk ise Mängumeeste podcastis mainis ka, et komplekteerimisel läksid mingid otsused veidi mööda, kus oleks pidand ise konkreetsem olema vms. Eks raha vähesus, selle seisu on tekitanud ja tundub, et tiitlit pigem see hooaeg ei kaitsta, eks see oleks muidugi ulme ka old. Põnev saab olema meeskonna käekäiku jälgimast, et kuidas sest august välja ronida.
Ma arvan, et marxxx peab siin silmas Jorri, aga mul pole õrna aimu ka miks John peaks Jorri niiväga täpselt kuulama.Roy kirjutas:Väga huvitav. Kas keegi oskab täpsustada?marxx762 kirjutas:Ma võibolla ei kuulanud liialt tähelepanelikult, aga minu meelest käis selge viide ühele teatud persoonile kes figureerib oma labiilsete seisukohtadega ühes teises podcastis.Drogba kirjutas:Ei teadnudki, et Pärnus on mingi korvpalli tarkade klubi, kes Pärnu managerile Johnile otsuseid sisuliselt ette dikteerivad ja soovitusi jagavad. Huvitav, kes need härrad on?! Eeldan, et mingid sponsorid, seljuhul arusaadav, et need otsuseid tuleb mingi hetk kuulda võtta. Kes maksab, see tellib muusika. Eks Annukil oli muidugi tohutult ebaõnne nende vigastustega. Annuk ise Mängumeeste podcastis mainis ka, et komplekteerimisel läksid mingid otsused veidi mööda, kus oleks pidand ise konkreetsem olema vms. Eks raha vähesus, selle seisu on tekitanud ja tundub, et tiitlit pigem see hooaeg ei kaitsta, eks see oleks muidugi ulme ka old. Põnev saab olema meeskonna käekäiku jälgimast, et kuidas sest august välja ronida.