Peerandi sai ka oma osa. Kõrval istuv leedukas karjus koguaeg Eesti referiii kurjalt , mõne väga kehva otsuse jaoks tema vaatevinklist läks isegi fuck you käiku!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Suurema piletitulu tõttu saaks ju meeskond endale paremaid võimalusi luua. Tekib täiendav tulu, mis on hetkel väga väga väike. Kõik ju maksab. Kulud on meeskonnal suured. Ilmunud ka ju artikleid, et eurosari on suur kulu ja meeskond otsib võimalusi, kuidas klubile raha juurde leida. Alles hiljuti oli Delfis lugu. Praegugi ju saali küsimus üldse üleval, kus Bambergiga mängu mängida. Tekib ka Unibet Areenale hea fiiling. Väikse poisina sai käidud ka 2006 eestikate finaale vaatamas kui täismaja oli, oli ka siis saalis hea atmosfäär ja hilisemalt nüüd hiljuti Eesti koondise mängud ka peaaegu täismajale läinud.vanafänn kirjutas:Ma isiklikult leian, et Kalevi Spordihall on ja peab jääma koduhalliks. Pole mõtet ainuüksi suurema piletitulu tõttu kolida Unibet Arenale, kui seal ei teki pealtvaatajatel ega mängijatel karukoopa tunnet. Ja noh, täiesti debiilses asukohas on ka see Arena minu arust.
2006 on 17 aastat tagasi, sellega pole enam miskit võrrelda. Ma saan küll aru sellest kulutulu probleemist aga Unibet Arena pole koduhall ja võit on prioriteet. Kalevi spordikas annab suure eelise selles osas minuarust, rahvas kes mahub sisse ongi tulihingelised fännid ning mürts ja trumm on võimsam. Praegust pole see hetk, kus mõelda raha peale, vaid peab mõtlema ainult mängule Bambergiga.Drogba kirjutas:Suurema piletitulu tõttu saaks ju meeskond endale paremaid võimalusi luua. Tekib täiendav tulu, mis on hetkel väga väga väike. Kõik ju maksab. Kulud on meeskonnal suured. Ilmunud ka ju artikleid, et eurosari on suur kulu ja meeskond otsib võimalusi, kuidas klubile raha juurde leida. Alles hiljuti oli Delfis lugu. Praegugi ju saali küsimus üldse üleval, kus Bambergiga mängu mängida. Tekib ka Unibet Areenale hea fiiling. Väikse poisina sai käidud ka 2006 eestikate finaale vaatamas kui täismaja oli, oli ka siis saalis hea atmosfäär ja hilisemalt nüüd hiljuti Eesti koondise mängud ka peaaegu täismajale läinud.vanafänn kirjutas:Ma isiklikult leian, et Kalevi Spordihall on ja peab jääma koduhalliks. Pole mõtet ainuüksi suurema piletitulu tõttu kolida Unibet Arenale, kui seal ei teki pealtvaatajatel ega mängijatel karukoopa tunnet. Ja noh, täiesti debiilses asukohas on ka see Arena minu arust.
Peale õnnesoovide pole midagi lisaks tulnud eelarvesse, aga tegeleme sellega.vanafänn kirjutas:2006 on 17 aastat tagasi, sellega pole enam miskit võrrelda. Ma saan küll aru sellest kulutulu probleemist aga Unibet Arena pole koduhall ja võit on prioriteet. Kalevi spordikas annab suure eelise selles osas minuarust, rahvas kes mahub sisse ongi tulihingelised fännid ning mürts ja trumm on võimsam. Praegust pole see hetk, kus mõelda raha peale, vaid peab mõtlema ainult mängule Bambergiga.Drogba kirjutas:Suurema piletitulu tõttu saaks ju meeskond endale paremaid võimalusi luua. Tekib täiendav tulu, mis on hetkel väga väga väike. Kõik ju maksab. Kulud on meeskonnal suured. Ilmunud ka ju artikleid, et eurosari on suur kulu ja meeskond otsib võimalusi, kuidas klubile raha juurde leida. Alles hiljuti oli Delfis lugu. Praegugi ju saali küsimus üldse üleval, kus Bambergiga mängu mängida. Tekib ka Unibet Areenale hea fiiling. Väikse poisina sai käidud ka 2006 eestikate finaale vaatamas kui täismaja oli, oli ka siis saalis hea atmosfäär ja hilisemalt nüüd hiljuti Eesti koondise mängud ka peaaegu täismajale läinud.vanafänn kirjutas:Ma isiklikult leian, et Kalevi Spordihall on ja peab jääma koduhalliks. Pole mõtet ainuüksi suurema piletitulu tõttu kolida Unibet Arenale, kui seal ei teki pealtvaatajatel ega mängijatel karukoopa tunnet. Ja noh, täiesti debiilses asukohas on ka see Arena minu arust.
Võib olla ma liiga sinisilmne, aga äkki kalevi konto oskab kommenteerida, kuidas sponsorid on suhtunud peale veerandfinaali saamist- isiklikult kujutan ette, et nii mõnigi neist lasi rahakoti rauad vähe lõdvemaks.
vanafänn kirjutas:
Ma vaataks ka pisut kaugemale, et mis on Kalev/Cramo hoovad, et seda juhtuda ei saaks rohkem või ikka valitseb, kes ees-see mees mentaliteet?
Seal olenebki kas ja millistel tingimustel meile pakutakse.Oskar8 kirjutas:https://tondirabaicehall.ee/hinnakiri/
Tondiraba hinnakirja järgi ei tohiks olla ulmeline korraldada korvpalli üritust ja päev varem treeninguid. Milles täpsemalt probleem nendega? Saan aru, et vanast ajast halvad suhted, aga kas neil pole kohustust hinnakirja järgida või see tõesti liiga kallis? Usun, et peale Eesti Laulu tondirabas toimimist oleks nad ise ka huvitatud pildis olema. Tondiraba suurus tundub ka täpselt paras, et teenida suuremat piletitulu, aga samas ka seal hea kodusaali tunne tekitada.
Saan aru, et seis on keeruline, aga siin tuleb leida Tondirabaga mingi kompromiss, sest selle mängu Tallinnast väljas toimumine oleks täiesti jabur.