Eesti-Läti korvpalliliiga 2024/25

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
NoName
Kasutaja

Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2024/25

Postitus Postitas NoName »

Üks asi, mis on subjektiivselt silma paistnud sel hooajal on jooksude rohkus. Iga mäng vilistatakse neid ohtralt ja palju jäetakse veel vilistamata. Seal Tartul egiptlane ja kanadalane ei suuda kunagi enne samme palli põrkesse panna.
NoName
Kasutaja

Vaatan Viimsi-Valmiera mängu. Valmiera on kohutav. Viimsi võinuks korraliku vahe sisse teha, aga no viimaks ikka väristamine. Poolaeg küll ainult 29-34, aga mõneti tundus, et moraal murti ära, sest viimaks ei julgenud Viimsi tüübid bosnialase erandiga isegi peale visata. Viimsiga on lihtsalt see nukker, et kohati tehakse väga ilusaid asju, aga sinna kõrvale tehakse pallikaotuseid ja otsuseid, mis on puhas amatöörlus. Umbes Kokk võtab kolme vastase vahelt ründelaua ja siis söödab ilma erilise surveta täielikku tühjusesse või Rikberg mõõdab 5 sekundit söötu ja siis paneb selle otse vastasele kehasse või Jaakson hüppab mitu korda suvalises kohas palliga õhku ja söödab siis vastastele kätesse. Valmiera on korjamiseks küps, aga tüübid ise ei taha või ei saa.

Ps. Muidugi see ka, et kui väike see Viimsi eelarve siis nüüd ikkagi on, et peavad hooaja alguses pmts 6 tüübiga mängima?
Kasutaja avatar
GWallace
Kasutaja

Postitus Postitas GWallace »

Esmaspäevases Mängumeeste saates oli juttu sellest, et Keedused-Sokud jne mängivad esiliigas ja mõni praegune EST-LAT liiga mängija ei peaks seal olema, siis üha enam tundub mulle, et võikski olla max 7 satsi Eestist ja Lätist. Ülejäänud esiliigasse. Siis võiks jaguda piisavalt neid mängijaid, kes kõrgemat taset kannatavad ja ka esiliigas need endised tipud mängida, kes tahavad ka tööd kõrvalt teha. Raha ju nagunii ei ole ja töö kõrvalt Ventspilsi sõita ei viitsita. Peale Prometey lahkumist oleks need 14 satsi paras kooslus nii tippudest, vahepealsetest, ülikooli satsidest kui ka noorte satsidest.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

14 ei ole just palju väiksem number kui 15 :)
Kolm klubi jäävad praegu erinevatel põhjustel teistele komplekteerituselt alla: need on Läti Ülikool, Viimsi ja Keila KK. Seega optimaalsem number võiks olla hoopis 12. Samas võivad nad üksikutes mängudes suuri ka võita nagu näitas Viimsi Zelli vastu. Kui RHKK tõuseb meistriliigasse, siis ma isegi eeldan, et neil tekib kolm erineva tasandi klubi, meistriliiga sats (kuhu ma kahtlustan, et liigub Keila KK tuumik), TSA baasil esiliiga sats ning siis veel Vinnis mängiv teise liiga meeskond, püramiid ongi nagu paigas ja mängijad saavad valida, millisel tasandil jätkavad.
habe
Kasutaja

Postitus Postitas habe »

Ma arvan, et varsti on Kalle tagasi ja võtab oma koha ära Keila Coolbetilt ja siis jääb alles vaid Keila KK.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

habe kirjutas: 30 Okt 2024, 14:43 Ma arvan, et varsti on Kalle tagasi ja võtab oma koha ära Keila Coolbetilt ja siis jääb alles vaid Keila KK.
Ma praegu ei näe ühtegi reaalset võimalust, et hetkel teist liigat mängiv Coolbeti duubel suudaks kolme aastaga tõusta meistriliigasse. Neil saab keeruline olema juba teist liigat kinni panna, rääkimata, et esiliigas kolme hulka jõuda. Kõik võtmed on Kalle käes.
NoName
Kasutaja

Ma arvan, et maksimaalse piinlikkuse eesmärgil võiks keegi hooaja lõpus kõrgliiga litsentsi kuhugi Osta.ee vms keskkonda enampakkumisele panna.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Postitus Postitas Drogba »

Mida pekki! Kajupank Raplasse! Eelmäe vigastus osutus tõsisemaks või ja millises seisus ta üldse on, kas saab sellel tasemel enam hakkama? Tõenäoliselt rolli mängijaks 15 minti?
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Drogba kirjutas: 30 Okt 2024, 19:40 Mida pekki! Kajupank Raplasse! Eelmäe vigastus osutus tõsisemaks või ja millises seisus ta üldse on, kas saab sellel tasemel enam hakkama? Tõenäoliselt rolli mängijaks 15 minti?
Ma olen vist kuskil kivi all olnud- mis värk Eelmäega on?? :o
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

vanafänn kirjutas: 30 Okt 2024, 21:01 Ma olen vist kuskil kivi all olnud- mis värk Eelmäega on?? :o
Vigastus
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9718697092
ok
Kasutaja

Postitus Postitas ok »

Kajupanga liitumine on muidugi üllatav, aga tema liitumisega tundus, et igal positsioonil on kaks enam-vähem mängijat olemas. Aga nüüd saab delfist lugeda, et Kaju toodi Ezeagut asendama? Et siis kavatsetakse ühe kahemeetrimehega terve hooaeg purjetada või?
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

ok kirjutas: 31 Okt 2024, 16:58 Kajupanga liitumine on muidugi üllatav, aga tema liitumisega tundus, et igal positsioonil on kaks enam-vähem mängijat olemas. Aga nüüd saab delfist lugeda, et Kaju toodi Ezeagut asendama? Et siis kavatsetakse ühe kahemeetrimehega terve hooaeg purjetada või?
See on jah kurb tendents. Ezeagu on sama kandiline nagu kuubik, aga tal on vähemalt pikkust, et lauas abiks olla. Viimases võidumängus Läti Ülikooli vastu võttis ta näiteks 6 ründelauda maha.

Vahepeal käisid jutud, et ideaalis tahtnuks Nõmm korvi alla ühte pikka veel juurde tuua, aga nüüd on siis mindud hoopis seda teed mööda, et meeskonna ainus tõeliselt pikk mees saadetakse koju ning asemele tuuakse järjekordne äär, kes, nagu artiklist lugeda võis, hakkab treeningutel üsna hektiliselt osalema.

Kui Rapla hiljuti Epicbetiga koostöö välja hõikas, siis ma eeldasin, et pigem võib varsti mõne uue täienduse kohta lugeda, aga läks hoopis vastupidi.
NoName
Kasutaja

Ma üldiselt ei pea koduvilet Eesti-Läti liiga suurimaks probleemiks, aga Pärnule vilistati täna küll otsustavatel hetkedel kaotus. Seal oli mitu olukorda, sh kolmese viskelt selge viga, kus tehti vägagi VEFi soosivad otsused. Ma loodan, et keegi Eesti poolt märgib ka taolised kohtumised ära. Kui on soov seda liigat korralikult teha, siis taoline asi on häbiväärne.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Postitus Postitas Drogba »

Ei ole suurim Pahvi austaja. Küll hetkel peab talle kiitust avaldama. Kovalovi lükega on päris mõnusasti võitma hakatud. Nüüd ka Ogre maha murtud, kes peaks idee poolest olema üpris tummine punt kui oma potensiaali välja mängiks. Shundel ka nendega liitunud. Kuhu Sutt kadunud?
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Ma ei tea kuidas siinsele seltskonnale, aga vähemalt mulle tundub see läti klubide haip veidi üle võlli. Neil võib rahaliselt olla küll parem seis kui meil, aga mängulises plaanis on nii Valmiera, Liepaja, Ogre ja hetkel ka Zelli* üsnagi mängitavad ja kodus võidetavad. Olen käesoleval hooajal kõiki võistkondasid peale Ventspilsi, siis ma tahaks küll öelda, et lisaks Cramole ei tohiks ükski meie klubi va Keila KK ja ehk ka Viimsi neid võtta kuidagi erilise suurusena, kelle võitmine oleks eriline saavutus.

Zellil ainsana on kaks arvestatavat mängumeest puudu ja nende mängupilt võib muutuda ja tõenäoliselt muutubki.
Drogba kirjutas: 03 Nov 2024, 19:51 Ei ole suurim Pahvi austaja. Küll hetkel peab talle kiitust avaldama. Kovalovi lükega on päris mõnusasti võitma hakatud. Nüüd ka Ogre maha murtud, kes peaks idee poolest olema üpris tummine punt kui oma potensiaali välja mängiks. Shundel ka nendega liitunud. Kuhu Sutt kadunud?
Ma Coolbeti osas peaks siiski veidi hoogu. Jah võit Ogre üle on hea tulemus, aga oma eelnevad kolm võitu on saadud LU, Viimsi ja Keila KK üle. Arvestades nende komplekteeritust olnuks minimaalne tulemus nendest kohtumistest mida rihtida mitte midagi muud kui 3-0. Kui nad aasta lõpuks teenivad veel kaks võitu juurde kaheksast kohtumisest, siis oleks see nende jaoks kõva saavutus. Pigem pakun et saldo on 4 võitu ja 10 kaotust.
Vasta