Eesti-Läti korvpalliliiga 2024/25

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
vanafänn
Kasutaja

Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2024/25

Postitus Postitas vanafänn »

Kuna osa mu hingest kuulub ka Raplale ja olen varemgi kommenteerinud Rapla mängu pingelisi momente siis viimane mäng TalTechi vastu oli jällegist kullavaramu. Otse ei saanud vaadata aga järgi vaatasin küll ja no mis mäng jällegist, neid viimase sekundi viskeid on Raplal olnud mehiselt jagada ja tihit ikka nende kasuks. Kellele meeldib koss ja on aega järgi vaadata siis pange see mäng kindlasti järelvaatamisse!
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Stepanovski „saavutused“ Pärnu juhendajana:

Ühisliigas 3 võitu ja 6 kaotust;
Karikavõistlustel 2 võitu ja 4 kaotust;
Eurosarjas 1 võit ja 5 kaotust.

Kokku 6 võitu ja 15 kaotust, võiduprotsent 28,6

Boonuseks Ukraina koondisega valiksarjas 4 kaotust ja 0 võitu.

Kui eelmisel hooajal tundus, et Gert Kullamäe tegi kehva tööd, siis Stepanovski on suutnud isegi selle ülimadala lati maha ajada.
NoName
Kasutaja

Postitus Postitas NoName »

Vb peaksid Varrakuga kohti vahetama. Täna saadi Valmieras 48-78 ja saunad on saanud tavapärasemaks nähtuseks kui head mängud.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Tartu mäng käib ikka väga üles-alla ning täna kulmineerus see kahjuks lõpusekundite kaotusega Ogrele. Ogre oli küll tubli, et lõpus visked ära pandi, aga Tartu kinkis ka seal ikka päris korralikult.

Esimese veerandaja lõpus oli ka päris hea olukord, kus veerandaja lõppedes oleks Kuusmaa Lipsu peaaegu ära söönud ning tundus, et Lips ka võlgu ei jäänud.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Postitus Postitas Drogba »

East kirjutas: 06 Dets 2024, 21:02 Tartu mäng käib ikka väga üles-alla ning täna kulmineerus see kahjuks lõpusekundite kaotusega Ogrele. Ogre oli küll tubli, et lõpus visked ära pandi, aga Tartu kinkis ka seal ikka päris korralikult.

Esimese veerandaja lõpus oli ka päris hea olukord, kus veerandaja lõppedes oleks Kuusmaa Lipsu peaaegu ära söönud ning tundus, et Lips ka võlgu ei jäänud.
Vaatasin selle essa veerandaja lõpu üle. Sain aru, et Lips oli juba sisuliselt rünnakusse liikumas, samal ajal kui Ogre mehed hoopis ründelaudu seal kahmasid ja lõpuks mees, keda Lips algselt kattis Dargais seal lõppeks 2p ära hüples.

Tartu tiimi kohapealt soovitaks kuulata kõigil Pihtas Põhjas podcasti viimast osa. Talts selgitab hästi ära küsimused, miks Tartu oma noori väga välja ei laena.
vanafänn
Kasutaja

Eks Rasnick ajas terve mängu hullu kolmese taga, pani otsustava ka kotti 3p (5/6).
vanafänn
Kasutaja

Täna korralik ampluaa mängusid.

VEF võõrustab heas hoos Keilat, huvitav kas Coolbeti vastu tulevad ka sarnase satsiga nagu KK mängus olid või võetakse vähe tõsisemalt seda.

Taltech ja Pärnu- mõlemal on korralikult häbi maha pesta ja mõlemad vajavad seda võitu nii tabeliseisu tõttu kui ka moraalselt. Ma igaljuhul vaatan täna seda kindlalt, ma usun et võib tulla päris korralik madin ja äkki tuleb ka palju pealtvaatajaid.

Riias veel teine tiim Zelli mängimas Rapla vastu, ma kardan et siin raugeb Rapla jõud aga Bretti all on näidatud seda enesekindlust ja sisemist rahu.

Kell 19 on Valmiera vs Cramo, ei oskagi öelda mis seisus meeskond on peale PAOKi mängu.
barons2
Kasutaja

Postitus Postitas barons2 »

Lähen online ja mis ma näen ... kas silmad petavad???
esimene veerand - Cramo 26:7 ees ja teine veerand 10:30???

krt, Madridi Realiga vist mängime? Polegi mingi valmeira?
Ja eesti parim treener pukis? Eesti esindusklubi?
Päriselt?
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Huvitav tõesti, mis teisel veerandil toimus. Nägin kahte viimast minutit, kus tuldi tegelikult veel üsna lootusetust seisust mängu tagasi ja mitu võimalust oli mäng ära lõpetada, aga kokkuvõttes üsna kummaline.
NoName
Kasutaja

Mis seal ikka juhtuda sai. Nagu Rannula on korduvalt öelnud, siis see meeskond on kahjuks vaimselt nõrk. Edulootust enam ei ole, aga loodan lihtsalt, et Rannula enda aktsiaid ei kahjusta ja et viimaseidki talente pilbasteks ei tõmmata.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Võrreldes eelmise aasta koosseisugu on kaks nõrka kohta, millega on raske edu saavutada:
1. Shungu asendus, kuhu oli planeeritud Smith ja mida Suurorg mingil määral kompenseeris, aga nüüd pole ei Smithi ega Suurorgu.
2. Eesliini trio Suarez-Nurger-Sheppard oli ikkagi toekam kui duo Tape-Miska. Suarez oli kõikidest puudustest hoolimata mitmekülgsem mängija. Isegi kui Nurger ja Sheppard polnud kvaliteetsed mängijad, sul oli ikkagi rohkem mehi ja sellest tulenevalt rohkem manööverdamisruumi.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ma ei saa aru, mis viimse päeva meeleolu siin nii väga vaja luua on. See tuleks nagu ilgelt suure üllatusena, et meeskond kaotas viimase paari nädala jooksul kaks oma liidrit, kellest üks oli ühtlasi ka põhimängujuht. Või et meeskonnal on üleüldiselt hetkel raske periood tänu tervisemuredele.

Rannula sõnu mentaalsest nõrkusest ei tasu ka nüüd päris kontekstist välja võtta ning seda iga kaotuse puhul tsiteerima hakata. Kui Le Porteli kahel korral võideti, siis oli mingi teine meeskond platsil või? Mälu on kahjuks vahete-vahel üsna valikuline.
NoName
Kasutaja

Aa...äkki seletad siis, et kuidas see kontekstist väljas on? Rannula on seda seoses perioodiliste lagunemistega korduvalt nentinud. Ka selles mängus oli teisel veerandil väga suur lagunemine.

Lisaks, ei saa üldse aru, et kuidas Le Porteli vastu saadud võidud peaksid kuidagi praegusesse olukorda suhestuma. Aga noh, ma saangi aru, et vb mõne jaoks ongi juba hooaeg sellega õnnestunud.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

NoName kirjutas: 07 Dets 2024, 21:38 Aa...äkki seletad siis, et kuidas see kontekstist väljas on? Rannula on seda seoses perioodiliste lagunemistega korduvalt nentinud. Ka selles mängus oli teisel veerandil väga suur lagunemine.

Lisaks, ei saa üldse aru, et kuidas Le Porteli vastu saadud võidud peaksid kuidagi praegusesse olukorda suhestuma. Aga noh, ma saangi aru, et vb mõne jaoks ongi juba hooaeg sellega õnnestunud.
Ei, minu jaoks ei ole hooaeg nende kahe võiduga õnnestunud. Aga lihtsalt kuidagi imelik ei ole ajada mingi vaimse nõrkuse juttu, kui pool meeskonda samal ajal vigane on? Või deklareerida sisutuid morbiidseid loosungeid nagu "edulootust enam ei ole", mis tähendab üldsegi mida?

Kriitika on asjakohane, kui kaotused tulevad, aga need võiks arvestada kõiki objektiivseid asjaolusid.

Võta igast meeskonnast nende kolm liidermängijat (Suurorg, Toom, eelduslikult Smith) ära ja vaata, mis sellest meeskonnast siis järgi jääb. Kalevi-suguse meeskonna puhul paistab see veel eriti teravalt silma.

Ja selle retoorika võiks ka tegelikult ära lõpetada, et kui meeskond võidab, siis on see Rannula teene ja kui meeskond kaotab, siis see on justkui klubijuhtide, mängijate ning kelleiganes veel süü ja Rannula võiks üleüldse kiiresti jalga lasta enne kui ta karjäär rikutakse. Rannulal on meeskonna edus ülisuur roll ja seda pisendada ei saa ega tohi, aga samamoodi eksib ka tema vahete-vahel. Ma lihtsalt tuletaks meelde, et need palju kirutud Tape ja Miška on tema toomised, keda ta mitu hooaega jälginud oli. Jah, võib vastu väita, et olemasoleva eelarve eest paremaks ei piisagi, aga jätame sinna äkki ikkagi kahtluseussi sisse?
NoName
Kasutaja

Kui Valmiera teeb -18 pealt enam-vähem poole veerandiga +2, siis see toimus ka seetõttu, et Suurorg-Toom ja veel ülejäänud pool tiimi (kes täpsemalt?) vigased? Võtan liidermängijad ära ja ennäe - Kalevi koosseis pole endiselt Valmiera omast halvem. Kui aga taolistes mängudes toime ei tulda - suur lagunemine + Rannula enda korduvad! väljaütlemised, siis oletus, et äkki pole asi ainult mängulises küljes, ei tundu päris puusalt tulistatud. Suuroru ja Toomi puudumine annaks objektiivse põhjenduse siis kui me arvame, et ülejäänud meeskond ongi ilma nendeta Valmierast selgelt halvem ja et nende näol on tegemist ka vaimsete liidritega, kes nüüd ära kukkusid.

Kui klubi ütleb, et 3-4 mängijat oleks vaja juurde, aga Kalevi peamine kommunikatsioon on, et raha üldse pole ja Suurorg-Toom (ja veel pool võistkonda?) on vigased ning 3 kaotust järjest all, siis kisub asi rohkem "mängime viisakalt lõpuni" suunas ja suuremad ampsud kipuvad jääme teoreetiliseks. See on vähemalt minu nägemus.

Aga ma muidugi jällegi ei tea, et miks ma peaksin ennast üldse õigustama. Ma kirjutan mida kuradit tahan ja kui kellelegi hinge läheb, siis ei pea lugema.
Vasta