https://aastasportlane.eok.ee/
Viskan lingi ka kaasa. Klubipoolses küsimuses, kaua Kitsingul läheb veel et taas tiimiga olla?
https://aastasportlane.eok.ee/
Foorum on foorum. Sisering on sisering. Ma ütleks et see on igati õigustatud et siseringis olevad inimesed kes on minimaalselt 75€ maksnud, et sinna pääseda sh. enamus sealsest seltskonnast on sinna rohkemgi panustanud saavad teatud info varem kui üldine klubi poolehoidja.
Mulle on varasemad etteheited siseringi suunas mõistetamatuks jäänud, aga antud juhul saan küll pahameelest aru. Vabandust väga, aga tulla foorumisse postitama, et õu, ma lugesin ägedat infot #sisering, on idiootne. Väga idiootne. Ära nii küll enam palun tee.marxx762 kirjutas: ↑20 Dets 2024, 22:16Foorum on foorum. Sisering on sisering. Ma ütleks et see on igati õigustatud et siseringis olevad inimesed kes on minimaalselt 75€ maksnud, et sinna pääseda sh. enamus sealsest seltskonnast on sinna rohkemgi panustanud saavad teatud info varem kui üldine klubi poolehoidja.
Siseringi pääseja miinimum hind per kuu on 7,5€. Tegu pole teab mis suure summaga. See et antud seltskond saab mingit infot varem või otse allikast infot küsida pole küll midagi sellist mille pealt hakata rääkima, et pange foorum kinni.
PS! Ka sisering sai hiljaaegu päris arvestatavat kriitikat ja toimus üsnagi elav diskussioon niiet ega sealgi igapäevaselt mingit müstilist infot peale ei tule. Klubi töötab antud projekti kallal usinalt ning üritab seda uuele tasemele viia ning töö selles vallas käib. Tunda end kuidagi kõrvalejäetuna on veidi liialdatud.
Ma vaidleks ses osas vastu, et inimene kes maksab rohkem pole suurem poolehoidja kui see, kes siin foorumis päevast päeva tiksub. Mitmeid aastaid on siia panustatud ja hingatud meeskonna rütmiga kaasa ja nüüd justkui jäetakse see osa tagaplaanile ja pannakse #Sisering kaasa...marxx762 kirjutas: ↑20 Dets 2024, 22:16Foorum on foorum. Sisering on sisering. Ma ütleks et see on igati õigustatud et siseringis olevad inimesed kes on minimaalselt 75€ maksnud, et sinna pääseda sh. enamus sealsest seltskonnast on sinna rohkemgi panustanud saavad teatud info varem kui üldine klubi poolehoidja.
Siseringi pääseja miinimum hind per kuu on 7,5€. Tegu pole teab mis suure summaga. See et antud seltskond saab mingit infot varem või otse allikast infot küsida pole küll midagi sellist mille pealt hakata rääkima, et pange foorum kinni.
PS! Ka sisering sai hiljaaegu päris arvestatavat kriitikat ja toimus üsnagi elav diskussioon niiet ega sealgi igapäevaselt mingit müstilist infot peale ei tule. Klubi töötab antud projekti kallal usinalt ning üritab seda uuele tasemele viia ning töö selles vallas käib. Tunda end kuidagi kõrvalejäetuna on veidi liialdatud.
Poleks arvanudki et inimesi sedavõrd väike asi (põhimõtteliselt me räägime ehk 12h ajavahest) sedavõrd keema ajab. Ma ei hakka siseringi defli vms portaaliga võrdlema, aga ennast sõlme tõmmata seetõttu et kusagil on mingi kontingent inimesi kes maksavad millegi eest ekstra ja nad saavad seetõttu pahameele osaliseks on ka umbes sama loll nagu sa üritad öelda nagu oli seda minu postitus.sveiks kirjutas: ↑20 Dets 2024, 22:21Mulle on varasemad etteheited siseringi suunas mõistetamatuks jäänud, aga antud juhul saan küll pahameelest aru. Vabandust väga, aga tulla foorumisse postitama, et õu, ma lugesin ägedat infot #sisering, on idiootne. Väga idiootne. Ära nii küll enam palun tee.marxx762 kirjutas: ↑20 Dets 2024, 22:16Foorum on foorum. Sisering on sisering. Ma ütleks et see on igati õigustatud et siseringis olevad inimesed kes on minimaalselt 75€ maksnud, et sinna pääseda sh. enamus sealsest seltskonnast on sinna rohkemgi panustanud saavad teatud info varem kui üldine klubi poolehoidja.
See on umbes sama nagu Delfi või Postimees avaldaks artikli ja lööks suurelt üle esika, pealkirjaga "KOHUTAVALT OLULINE TEADAANNE" ning liidiga "et teksti lugeda, maksa palun 7 eurot".
Ehk kui on soovi inimesi kuskile meelitada ja mingit tiiserit kirjutada, siis tasub ikka vähemalt natukenegi viidata, mis teemal juttu ning mis kujul. Muidu on see ainult inimeste ärritamine.
Ma enda meelest olen igale klubi poolt esitatud küsimusele ka siin vastanud (teemadel, mis on minu valduses vastamiseks ning millest tohin rääkida).vanafänn kirjutas: ↑20 Dets 2024, 22:29Ma vaidleks ses osas vastu, et inimene kes maksab rohkem pole suurem poolehoidja kui see, kes siin foorumis päevast päeva tiksub. Mitmeid aastaid on siia panustatud ja hingatud meeskonna rütmiga kaasa ja nüüd justkui jäetakse see osa tagaplaanile ja pannakse #Sisering kaasa...marxx762 kirjutas: ↑20 Dets 2024, 22:16Foorum on foorum. Sisering on sisering. Ma ütleks et see on igati õigustatud et siseringis olevad inimesed kes on minimaalselt 75€ maksnud, et sinna pääseda sh. enamus sealsest seltskonnast on sinna rohkemgi panustanud saavad teatud info varem kui üldine klubi poolehoidja.
Eks ma mõistan, et suures plaanis polegi see suur väljaminek aga jah, võtan isiklikult küll seda, et kui vanasti sai siin informatiivset infot regulaarselt klubi poolt siis nüüd on see nö. paywalli taha pandud.
Ja võibolla vaatan seda vale nurga alt, aga tundub küll et on kõrvale jäetud see foorum ja rohkem panustatud #siseringile.
Mu point vist on see, et ma usun et regulaarsed ja pikaajalised foorumisse panustajad väärivad seda infot samaväärselt, kui need kes on Siseringis. Jah, saan aru et päris nii ei saa aga see #sisering on asi mis mul ajas veidi närvi mustaks.bckalev-cramo kirjutas: ↑20 Dets 2024, 22:42Ma enda meelest olen igale klubi poolt esitatud küsimusele ka siin vastanud (teemadel, mis on minu valduses vastamiseks ning millest tohin rääkida).vanafänn kirjutas: ↑20 Dets 2024, 22:29Ma vaidleks ses osas vastu, et inimene kes maksab rohkem pole suurem poolehoidja kui see, kes siin foorumis päevast päeva tiksub. Mitmeid aastaid on siia panustatud ja hingatud meeskonna rütmiga kaasa ja nüüd justkui jäetakse see osa tagaplaanile ja pannakse #Sisering kaasa...marxx762 kirjutas: ↑20 Dets 2024, 22:16
Foorum on foorum. Sisering on sisering. Ma ütleks et see on igati õigustatud et siseringis olevad inimesed kes on minimaalselt 75€ maksnud, et sinna pääseda sh. enamus sealsest seltskonnast on sinna rohkemgi panustanud saavad teatud info varem kui üldine klubi poolehoidja.
Eks ma mõistan, et suures plaanis polegi see suur väljaminek aga jah, võtan isiklikult küll seda, et kui vanasti sai siin informatiivset infot regulaarselt klubi poolt siis nüüd on see nö. paywalli taha pandud.
Ja võibolla vaatan seda vale nurga alt, aga tundub küll et on kõrvale jäetud see foorum ja rohkem panustatud #siseringile.
Kui kuskil midagi vastamata on jäänud, siis võib alati tag'ida uuesti küsida, sest 100% kõiki postitusi üle ei ole arvatavasti jõudnud käia.
Nagu Markko mainis, siis SISERINGis olevad uudisnupud ja muud asjad tulevad veidi hiljem avalikuks niikuinii, ehk SISERINGi inimesed panustavad klubi arengusse ja saavad tänu sellele teistest varem mingeid uudiseid (mõnikord juhtub pahasti ja avaldavad mõned podcasterid uudised enne, kui jõuame SISERINGis asja välja tuua).
Ma võin eksida, aga SISERINGis enamasti asjad, mida pole foorumis põhimõtteliselt kunagi avaldatud aastate jooksul, ehk öelda et foorum on tagaplaanile jäätud tundub natukene liiga tegemine. Aga ma võin ka eksida.
Igatahes foorum on ju ikkagi Eesti elavaim kossufoorum, siin on võimalik enda identiteeti avaldamata rääkida kaasa / kritiseerida / kiita kõiki Kalev/Cramo ja Eesti kossu tegemisi.