Zelli mängu publikuarv jah pettumus, turundusgeeniuste klubi my ass, fännibaasi neile pole tekkinudki, odavate piletitega või tasuta piletitega saadakse suur publikuarv statistikasse, Laupäevases mängus sellest 414-st ca 30+ oli Tartust.Drogba kirjutas: ↑31 Mär 2025, 10:23 Zelli Tartu järgi vaadatud. Kahju. Ei tembeldaks Henryt patuoinaks. Eks see kõik, mis tal on olnud lõi kokku, tekkis ebakindlus ja tulid halvad eksimused. Kindlasti on ta kõva mängumees. Iirlane 28 silma. Võimas! Küll, aga jäi silma, et Skuja astus tast päris mitu korda mööda ja tõi lihtsaid pointse korvi alt. Kaitses saab kõvasti juurde panna. Mis ei meeldinud on publikunumber. 414 inimest. Mis asi see on? Kas liigat ongi nii turundatud, et sellist top mängu tuleb vaatama napilt üle 400 inimese ???
Tartu kaotusest: valus, väga valus kaotus. Henry tõesti tegi need pallikaotused aga tal tõesti suured minutid , me ei tea kuida see haiglaskäik tema füüsist mõjutas. El-Sheikh on olnud tubli ja Iirlane tõestas "kossuspetsidele" a la Kalev Kruus ,et on ikka mängumees, Leeduka Giedraitise palkamine jääb mulle mõistatuseks, platsi näeb suurepäraselt ja kossu ka jagab aga füüsis ülikehv ja visketabavus on ka kehva, vbl kehva füüsise pärast, kogenud eestlaste roll oli see mis siin seerias otsustas, Paasoja hooaeg seni on olnud mulle pettumus, Lips oli siin seerias ülikehva visketabavusega aga vähemalt võitles, Veidekas üldse oli vigastatud aga ka tema selle hooaja panus, eriti selle aastanumbri sees on olnud ülinõrk, Nurger on olnud enamvähem ja noori kasutatakse episoodiliselt, sinna see seeria läks, egas midagi edu Kalev/Cramole, kui Zelli samamoodi mängib nagu Tartu vastu mängis siis ennustan Cramole kerget võitu seerias.
Tartust ka niipalju , kuigi hooaja eest jagatakse hindeid kevadel siis hetkeseisu järgi oleks minu hinded 5-pallisüsteemis :ENBL 2, Karikas 5- ja Estlatliiga 3-, kokku hetkel 3 või isegi 3-