Eesti koondis.

Kõik Eesti koondisega seonduv
Kenzo
Uus kasutaja

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Kenzo »

Lips tegi hea Eestikate playoffi tõesti ja teoorias võiks ta olla pikas kandidaatide nimekirjas.
Aga Kuuba, Toom, Andre on oluliselt mitmekülgsemad mängumehed. Nad kõik võivad mängida 3-4 positsioonil, on kiiremad ja liikuvamad ning Kuuba on suuteline kaitses võtma ka vastaste tagamehi.
Hermet ei teinud oma parimat hooaega, aga kui vaadata ESTLAT playoff statistikat Lips vs Hermet, siis sealt saab vastuse.
Ataman
Kasutaja

Postitus Postitas Ataman »

Muidugi on Lipsu nimekirjast väljajätmisel kindlad põhjused, aga minu arvates oleks võinud ta lihtsalt respekti mõttes selles pikas nimekirjas olla. Aga äkki keegi küsib selle teema kohta ka pressikonverentsil ja siis saame täpsema peatreeneri nägemuse.
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Minu jaoks on jahmatav Carlos Jürgensi puudumine koondise kandidaatide seast, samal ajal, kui poolte tagamängijate puhul on küsitav, kas nad on tervislikel või lepingulistel põhjustel üldse võimelised koondises osalema. Ja ta on kindlasti parem mängija kui Gregor Ilves. Jürgens olnuks Kullamäe kõrval tagaliinis ainus defence breaker`i omadustega mängija.

Arvestades, et äärte valik on number kolmede poole kaldu, siis Lips oleks ju võinud kandidaatide sekka kuuluda, aga Treieri, Vene ja Konontšuki olemasolu korral on tal võimatu EM-koondisesse mahtuda.

Üks särav kuu eestikate play-off`is on väärt päris palju. Kui keegi oleks aprilli alguses rääkinud, et Rasmus Andre peaks kuuluma koondise kandidaatide sekka või olema Kalevi suur värbamissiht, siis teda oleks vaadatud kui nupust nikastanut.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ma arvan, et siin on ka see küsimus, et kas premeerida Lipsu hea hooaja eest või anda Kuubale/Andrele kogemust selleks, et nad oleksid mõne järgmise suurturniiri jaoks paremini valmis.

Olgem ausad, Kuuba/Andre ega Lips ei pääseks seekord suure tõenäosusega lõppkoosseisu ning kui laual on variant, kas premeerida 28-aastast Lipsu, kes tõenäoliselt järgnevatel turniiridel lootust peale saada ei evi, või siis märksa nooremaid Kuubat/Andret, kes võivad järgmiste aastatega korraliku arenguhüppe teha, siis on ju igati pragmaatiline valik võtta suurde koondiseringi need nooremad, et anda neile aimdust, kuidas asjad käivad ja milline dünaamika on.

Siinkohal peab ära mainima, et mulle meeldib, kuidas Lips ise seda olukorda väga stoilise rahuga võtab. Väga küps käitumine.
Ataman
Kasutaja

Mis sellel dirigent Drellil siis ninaga juhtus, et pressikonverentsile ei jõudnud :D kuskil lokaalis läks tõestamiseks v :D

E: aaa ja kiidaks vormi disaini ka. Selline minimalistik, soliidne ja igati tiptop.
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Ataman kirjutas: Täna, 17:40 Mis sellel dirigent Drellil siis ninaga juhtus, et pressikonverentsile ei jõudnud :D kuskil lokaalis läks tõestamiseks v :D

E: aaa ja kiidaks vormi disaini ka. Selline minimalistik, soliidne ja igati tiptop.
Ma konverentsi ei näinud, Kruus viskas mingi killu üles et tal nina katki v? :D Vormsi disain on küll väga kena, mulle täitsa meeldib, õnneks Karmo Ruusmaa oli kenasti kaasatud ja temal kunstioskustest puudust juba ei tule.
Ataman
Kasutaja

Vene mainis tiimi vaibi küsimuse peale, et "kui dirigent Drell nina korda saab ja liitub, siis läheb veelgi paremaks" vms.
Vasta