Eesti koondis.
Re: Eesti koondis.
Lips tegi hea Eestikate playoffi tõesti ja teoorias võiks ta olla pikas kandidaatide nimekirjas.
Aga Kuuba, Toom, Andre on oluliselt mitmekülgsemad mängumehed. Nad kõik võivad mängida 3-4 positsioonil, on kiiremad ja liikuvamad ning Kuuba on suuteline kaitses võtma ka vastaste tagamehi.
Hermet ei teinud oma parimat hooaega, aga kui vaadata ESTLAT playoff statistikat Lips vs Hermet, siis sealt saab vastuse.
Aga Kuuba, Toom, Andre on oluliselt mitmekülgsemad mängumehed. Nad kõik võivad mängida 3-4 positsioonil, on kiiremad ja liikuvamad ning Kuuba on suuteline kaitses võtma ka vastaste tagamehi.
Hermet ei teinud oma parimat hooaega, aga kui vaadata ESTLAT playoff statistikat Lips vs Hermet, siis sealt saab vastuse.
Muidugi on Lipsu nimekirjast väljajätmisel kindlad põhjused, aga minu arvates oleks võinud ta lihtsalt respekti mõttes selles pikas nimekirjas olla. Aga äkki keegi küsib selle teema kohta ka pressikonverentsil ja siis saame täpsema peatreeneri nägemuse.
Minu jaoks on jahmatav Carlos Jürgensi puudumine koondise kandidaatide seast, samal ajal, kui poolte tagamängijate puhul on küsitav, kas nad on tervislikel või lepingulistel põhjustel üldse võimelised koondises osalema. Ja ta on kindlasti parem mängija kui Gregor Ilves. Jürgens olnuks Kullamäe kõrval tagaliinis ainus defence breaker`i omadustega mängija.
Arvestades, et äärte valik on number kolmede poole kaldu, siis Lips oleks ju võinud kandidaatide sekka kuuluda, aga Treieri, Vene ja Konontšuki olemasolu korral on tal võimatu EM-koondisesse mahtuda.
Üks särav kuu eestikate play-off`is on väärt päris palju. Kui keegi oleks aprilli alguses rääkinud, et Rasmus Andre peaks kuuluma koondise kandidaatide sekka või olema Kalevi suur värbamissiht, siis teda oleks vaadatud kui nupust nikastanut.
Arvestades, et äärte valik on number kolmede poole kaldu, siis Lips oleks ju võinud kandidaatide sekka kuuluda, aga Treieri, Vene ja Konontšuki olemasolu korral on tal võimatu EM-koondisesse mahtuda.
Üks särav kuu eestikate play-off`is on väärt päris palju. Kui keegi oleks aprilli alguses rääkinud, et Rasmus Andre peaks kuuluma koondise kandidaatide sekka või olema Kalevi suur värbamissiht, siis teda oleks vaadatud kui nupust nikastanut.
Ma arvan, et siin on ka see küsimus, et kas premeerida Lipsu hea hooaja eest või anda Kuubale/Andrele kogemust selleks, et nad oleksid mõne järgmise suurturniiri jaoks paremini valmis.
Olgem ausad, Kuuba/Andre ega Lips ei pääseks seekord suure tõenäosusega lõppkoosseisu ning kui laual on variant, kas premeerida 28-aastast Lipsu, kes tõenäoliselt järgnevatel turniiridel lootust peale saada ei evi, või siis märksa nooremaid Kuubat/Andret, kes võivad järgmiste aastatega korraliku arenguhüppe teha, siis on ju igati pragmaatiline valik võtta suurde koondiseringi need nooremad, et anda neile aimdust, kuidas asjad käivad ja milline dünaamika on.
Siinkohal peab ära mainima, et mulle meeldib, kuidas Lips ise seda olukorda väga stoilise rahuga võtab. Väga küps käitumine.
Olgem ausad, Kuuba/Andre ega Lips ei pääseks seekord suure tõenäosusega lõppkoosseisu ning kui laual on variant, kas premeerida 28-aastast Lipsu, kes tõenäoliselt järgnevatel turniiridel lootust peale saada ei evi, või siis märksa nooremaid Kuubat/Andret, kes võivad järgmiste aastatega korraliku arenguhüppe teha, siis on ju igati pragmaatiline valik võtta suurde koondiseringi need nooremad, et anda neile aimdust, kuidas asjad käivad ja milline dünaamika on.
Siinkohal peab ära mainima, et mulle meeldib, kuidas Lips ise seda olukorda väga stoilise rahuga võtab. Väga küps käitumine.
Mis sellel dirigent Drellil siis ninaga juhtus, et pressikonverentsile ei jõudnud
kuskil lokaalis läks tõestamiseks v 
E: aaa ja kiidaks vormi disaini ka. Selline minimalistik, soliidne ja igati tiptop.

E: aaa ja kiidaks vormi disaini ka. Selline minimalistik, soliidne ja igati tiptop.
Ma konverentsi ei näinud, Kruus viskas mingi killu üles et tal nina katki v?

Vene mainis tiimi vaibi küsimuse peale, et "kui dirigent Drell nina korda saab ja liitub, siis läheb veelgi paremaks" vms.
Saab Eesti koondisele tegemisi toetada: https://minusportlane.ee/projects/korvp ... ad-to-riga
knaest kirjutas: ↑10 Juul 2025, 14:04 Saab Eesti koondisele tegemisi toetada: https://minusportlane.ee/projects/korvp ... ad-to-riga
Natukene kahetised tunded.
Ühtepidi riik jagab raha vasakule paremale, kõige päevakohasem näide
https://www.err.ee/1609746141/eisa-alla ... -000-eurot
Siis väga käsi ei tõuse toetama.
Ära nüüd vanust näita, kuigi ma usun et iga nii piisavalt rikas peaks ikka ise oma asjad kinni maksma, siis igaljuhul 30k sellise reklaami eest on nagu lumme kusta. Väga paremat pakkumist sa ei leia, kui üldse.Raja kirjutas: ↑15 Juul 2025, 21:14knaest kirjutas: ↑10 Juul 2025, 14:04 Saab Eesti koondisele tegemisi toetada: https://minusportlane.ee/projects/korvp ... ad-to-riga
Ma ei ole antud projekti väga detailselt süvenenud, aga mulle tundub, selle kõige suurim probleem on see, et al'a vehklejate või kümpimeeste või kellegi kolmanda puhul on ju tegelikult inimesi palju kellele need alad ja sportlased korda lähevad, aga vähemalt minu puhul, siis nad ei ole kuidagi sulle sedavõrd lähedal ja pidevalt pildis, mis on tegelikult alade eripäradest tulenevalt ka üsnagi loogiline. Seega sa pead ikka padu fänn olema, et näiteks Õiglast või Lehist otsutaks suur hulk spordisõpru rahaliselt toetada ning et sellel oleks ka reaalne mõõdetav kasu sportlasele.
Siinjuures tegelikult väärib tunnustamist Cramo kontori algatus ning ka klubi pöidlahoidjate initsatiivikus panustada klubi arengusse siseringi näol. Rahalises mõttes, kus klubi eelarve on ca 1,2M tundub 130 inimese toetus 27k/€ näol üsnagi väike, aga kui see panna EOK algatuse perspektiivi, siis ma ütleks et see on Kalevi ettevõtmise näol väga hea tulemus. Usutavasti jätkub sisering ka tuleval hooajal ning klubi suudab seeläbi taaskord veidi enam raha kaasata, seda siis rahalises vääringus kui ka sinna projekti panustajate kasvu näol.
Siinjuures tegelikult väärib tunnustamist Cramo kontori algatus ning ka klubi pöidlahoidjate initsatiivikus panustada klubi arengusse siseringi näol. Rahalises mõttes, kus klubi eelarve on ca 1,2M tundub 130 inimese toetus 27k/€ näol üsnagi väike, aga kui see panna EOK algatuse perspektiivi, siis ma ütleks et see on Kalevi ettevõtmise näol väga hea tulemus. Usutavasti jätkub sisering ka tuleval hooajal ning klubi suudab seeläbi taaskord veidi enam raha kaasata, seda siis rahalises vääringus kui ka sinna projekti panustajate kasvu näol.
- bckalev-cramo
- Kasutaja
Täitsa nõus, minumeelest ka ka, et kui riik on midagi well spent, siis see summa ja see exposure koos hästi läbiviidud paari tunniga on seda väärt, võrreldes mõne muu projektiga, kuhu on paar nulli rohkem pandud ja tulemust pole ollagi.vanafänn kirjutas: ↑15 Juul 2025, 21:29Ära nüüd vanust näita, kuigi ma usun et iga nii piisavalt rikas peaks ikka ise oma asjad kinni maksma, siis igaljuhul 30k sellise reklaami eest on nagu lumme kusta. Väga paremat pakkumist sa ei leia, kui üldse.Raja kirjutas: ↑15 Juul 2025, 21:14knaest kirjutas: ↑10 Juul 2025, 14:04 Saab Eesti koondisele tegemisi toetada: https://minusportlane.ee/projects/korvp ... ad-to-riga
- bckalev-cramo
- Kasutaja
marxx762 kirjutas: ↑15 Juul 2025, 21:44 Ma ei ole antud projekti väga detailselt süvenenud, aga mulle tundub, selle kõige suurim probleem on see, et al'a vehklejate või kümpimeeste või kellegi kolmanda puhul on ju tegelikult inimesi palju kellele need alad ja sportlased korda lähevad, aga vähemalt minu puhul, siis nad ei ole kuidagi sulle sedavõrd lähedal ja pidevalt pildis, mis on tegelikult alade eripäradest tulenevalt ka üsnagi loogiline. Seega sa pead ikka padu fänn olema, et näiteks Õiglast või Lehist otsutaks suur hulk spordisõpru rahaliselt toetada ning et sellel oleks ka reaalne mõõdetav kasu sportlasele.
Kogukonnateemadel, siis rannavõrkpallis on Karl Rinaldo ja co teinud imetlusväärset tööd oma rannahalli rajamisel, kui 48ga suudeti üle 50k kokku ajada - https://beach44.ee/rannahalli-hoo-andmine/
Kõik sai teoks, sest paljud, kes nende üritustel osalenud jms tunnevad neid ja tahavad, et see hall valmiks

Kuigi ma ütlen, et kuigi mitte palju nähes siis tundus päris mannetu tutvustus riigist. Oleks siis peale laulupeo järgselt mingid koorid kutsunud vastu võtma, äkki Ott oleks saanud kuskil mingi ringi teha (kasvõi nagu nublule laulukal), eriti kui need nende kahe suurürituse vahel ka, aga vähemalt sai ikka Stenbockist läbi käia mis ka omamoodi lahe (aga mitte vist Hermanni tippu)?bckalev-cramo kirjutas: ↑15 Juul 2025, 21:49Täitsa nõus, minumeelest ka ka, et kui riik on midagi well spent, siis see summa ja see exposure koos hästi läbiviidud paari tunniga on seda väärt, võrreldes mõne muu projektiga, kuhu on paar nulli rohkem pandud ja tulemust pole ollagi.vanafänn kirjutas: ↑15 Juul 2025, 21:29Ära nüüd vanust näita, kuigi ma usun et iga nii piisavalt rikas peaks ikka ise oma asjad kinni maksma, siis igaljuhul 30k sellise reklaami eest on nagu lumme kusta. Väga paremat pakkumist sa ei leia, kui üldse.Raja kirjutas: ↑15 Juul 2025, 21:14
See, et sellised tilulilud ruulivad, näitab seda kurba suunda, kuhu me inimkonnana liigume. Aga noh, need jutud tuleb vist postitada kusagile teise foorumisse haha.
Ja seda sülekoerandust, mis sellega kaasas käib, on ka kurb vaadata - aga noh...loll on see, kes võimalust ära ei kasuta.
Ja seda sülekoerandust, mis sellega kaasas käib, on ka kurb vaadata - aga noh...loll on see, kes võimalust ära ei kasuta.