Eesti korvpalli tulevik/lootused

Kõik Eesti koondisega seonduv
Maksim Arket
Kasutaja

Re: Eesti korvpalli tulevik/lootused

Postitus Postitas Maksim Arket »

Adamson võinuks minu hinnangul tulla Eesti meistriliigasse või minna kohe USAsse. Ma suhtun skeptiliselt Zalgirise motivatsiooni teda kohalike poiste kõrval piisavalt arendada. Eriti arvestades, et ta juba läks sinna selle jutuga, et teeb lihtsalt ühe või kaks aastat ja siis niikuinii Ameerikasse.
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Ma ei tea, kas Zalgirise süsteem on parim koht Adamsoni arenguks, aga kindlasti arendavam keskkond kui Audentes: meeskonnasisene konkurents on palju tugevam kui Audenteses (võib öelda, et Adamsoni jaoks seda polnudki) ning Leedu esiliiga tase on meie omast väga palju üle. Lisaks on tal võimalus mängida noorte Euroliigas.

Adamsoni debüüt Leedu esiliigas läks kahjuks nässu. Noorte Euroliigas peaks ta kuuluma meeskonna liidrite sekka, kuna seal ei saa osaleda rohkem kui pooled Zalgirise duubelmeeskonna mängijad – nad on Adamsonist aasta või kaks vanemad.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Adamson on minu meelest piisava kategooria talent, et ta võinuks tänavust hooaega vabalt näiteks Tartu põhimeeskonnas alustada. Mujal Euroopas on täiesti normaalne, et 17- või 18-aastane talendikas mängija integreeritakse juba põhimeeskonna liikmeks ning leitakse talle ka rohkem või vähem mänguaega. Lisaks, Tartu puhul ei räägiks me ka mingist übermüstilisest Euroliiga või mõne Euroopa kõrgema liiga tasemest.

Seda on tegleikult ju ka noortekoondiste tasandil näha, et miskipärast Eesti talendikamad korvpallurid jõuavad meeste korvpalli (või kasvõi oma riigi meistriliigasse) pigem hiljem kui varem.
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Sten Markus Adamsoni teine mäng Leedu esiliigas on kulgemas märksa edukamalt kui esimene. Ta on visanud poolajaga 5 punkti, +/- näitaja on meeskonna teiseks parim, +11. Mänguaega on juba praeguseks kogunenud kaks korda enam kui esimeses kohtumises.

https://www.lrt.lt/mediateka/tiesiogiai/live24

https://fibalivestats.dcd.shared.genius ... en_AU.html
Vasta