Ei midagi uut võrreldes Postimehes ilmunud artikliga, kui ehk see, et Severile teeb või on teinud selg muret ning võimalikest täiendustest pikkade sektorisse pole just maailma parim valik.East kirjutas: ↑Eile, 17:09 Õhtulehest selline asi: https://www.ohtuleht.ee/sport/1143316/k ... uvad-mujal
Selle võimaliku uue mehe palkamise teemal tekitab minus endiselt imestust (ja see ei käi cramo kohta ainult) ma paneks siia juurde ka Tartu, ülejäänute puhul vist oleks seda palju oodata. Miks ei eksisteeri klubil oma nimistut mängijatest kes täna näiteks mängivad saksa, prantsuse esiliigas või mõnes kesk-euroopa liigades. Jälgida nende mängijate käekäiku ja teatud hetkedel kui asjad tunduvad õiges suunas liikuvat neid värvata. Jah, see on ajamahukas töö, aga ma olen veendumusel, et kui seda "täna" alustada, siis esmalt see list hakkab ise elama ning aasta kahe pärast peaks klubil olema üsnagi arvestatav nimekiri mängijatest, kes on oma arenguga jõudnud sinna faasi kus neid tasuks juba värvata ning seeläbi leida endale hinna - kvaliteedi suhtes üsnagi adekvaatseid korvpallureid.
Täna toimetatakse põhimõttel et avaldame soovi, et meil vaja pikka mängijat ning agendid hakkavad oma pärle pähe määrima. Kui eksisteeriks nimekiri, siis saaks sealt üsna hõlpsalt hakata valima. Ja valik oleks selline kus sul on lühem nimekiri ees ning aega kuluks märksa vähem.
Kui ise seda teha ei jõuta, siis ma pakuks et meil siin kodumaal on piisavalt persoone, kes oleksid valmis säärast "teenust" pakkuma.