FIBA Europe Cup

Europe Cup, BCL, Euroliiga, NBA jne
vanafänn
Kasutaja

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas vanafänn »

Küsiti, et millal Kalev viimati sellises augus oli.

Aasta oli 2021, 16.november kui Stehlmahers vabandas avalikult, et mängud on olnud alla igasugust arvestust. Eks peatselt paista, kas Reinbok teeb sarnase avalduse.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Mulle meenub Reinbokiga seoses üks episood, kui nad olid Müürsepaga abitreenerid ja peatreener (Kairys?) oli haige või kusagil ära ja siis juhendas vaheaegadel meeskonda mängija Branko Mirkovic, abitreenerid kuulasid aupaklikult pealt :). Sellest on nüüd küll aastaid möödas, kuid paraku on see tekitanud mingi kahtluse, sellepärast ma ei ole väga kindel, et Reinbok on visiooniga treener, kes suudab muutuseid ellu viia, kuigi ma usun, et ta on hea spetsialist ja abitreenerina mees omal kohal. Kahjuks on Branko end Bulgaarias nähtavasti mugavalt sisse seadnud, et teda läheb ilmselt raskeks siia meeskonda juhendama meelitada. :)
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Päris hea on lugeda eelnevaid sisukaid postitusi. Ma omalt poolt paneks kirja mängulises vaates mõningad tähelepanekud.
Ma pole uurinud millises mahus saadakse kiiretest punkte, aga julgeks pakkuda, et see number on ülimalt madal. Võibolla on see tänase rosteri juures mõneti teadlik valik - kuigi see kõlaks mulle päris eriskummalisena. Ajal mil kogu maailma korvpall liigub võimalikult lihtsalt ja kiirelt saadavate punktide suunas, siis Kalevi puhul näeme täna, et kui kaitses saadaksegi stop, siis me otsime järjekindlalt mängujuhti kes siis sõrmed püsti palli üle toob. On olnud mõned üksikud hetked kus ehk on proovitud kiiremini rünnata, aga kahjuks on nende realiseerimine olnud ikka väga väga nigel.

Kui varasematel hooaegadel paned ikka tähele, et üks või teine liikumine lõikab kenasti ja on miskit uut playbooki lisandunud, siis käesoleval hooajal miskit sellist pole silma jäänud. Kogu rünnak piirdub kolmese taga ning kui jõutaksegi palliga kuhugi, siis ülejäänud võistkond on samal ajal üsna staatiline. Nagu keegi kusagil juba mainis, siis jääb mulje, et treenerid pole suutnud oma visiooni ja soove mängijateni absoluutselt viia. Sama kehtib ka kaitse kohta, kus üritatakse end ülevalt näidata, aga minu meelest tuleb sealt rohkem lund tuppa kui ilma selle pressinguta.

Nagu Hermet eile mainis, siis kõik tundubki täpselt nii halb nagu see ka välja paistab. Päris kõnekas näide oli eilses mängus esimesel veerandil püsti pandud maa-ala, kus tuli kohe kolmene. Mulle näis see täieliku agoonia sümbolina. Seda imelist formaati (see väidetavalt pidi olema Killingu firmakas) nägime ka mängu hilisemas faasis, aga kui see kedagi segadusse ajas siis kalevlasi endeid.

Oleks siis täna olukord, kus kaitses suudetakse hakkama saada, aga ei. Rünnakut pole ka. Sealhulgas ei paista ka kusagilt välja seda, mida soovitakse mängida. Ma küsisin hooaja alguse pressikal Reinboki käest, et mis on tema kui treeneri visioon Kalev/Cramo mängust käesolevaks hooajaks ning see kõlas kuidagi järgnevalt: "soov on mängida tänapäevast kiiret ja agressiivset korvpalli". Sellest visioonist pole mitte kübetki paista olnud. Selles ei pea vist kahtlema, et füüsist pole täna ollagi, aga mulle tundub sarnaselt mõnele eelkõnelejale, et hea spetsialist ei tähenda head juhti. Või ma siis nimetaks et hea spetsialist ei tähenda head õpetajat. Tänased treenerid ei suuda lihtsalt oma ideid ja mõtteid mängijateni arusaadavas keeles viia.
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Ma täitsa nõustun sinuga marxxx, meil on posu abitreenereid, kes arvavad et nad on valmis olema peatreenerid. Aga ilmselgelt that shit is not so easy. Mingi moment jõuab põhi kätte- minu jaoks oli see Absheroni mäng, kus klubi poolset reageerimist oleks koheselt oodanud. Kui ma varem naersin tragikoomiliselt siis nüüd on jäänud alles ainult traagika, siin pole midagi naljakat ja tegemist on juba klubi põletamisega.

Tead, kui vaatad mängu ja lihtsalt parem hakkad kodu koristama ja lased mängul tagataustal käia ja loodad et peksa ei saa siis on pahasti. Ramo, tee see otsus ära ja paku Indrekule taas kohta abitreenerina, temal pole seda ainest et olla täiskohaga treener. Või, kui ei saada ära siis mis on sinu kui mändedžeri hinnang, et millal peaks ta lahkuma.
misso
Kasutaja

Postitus Postitas misso »

Täna olid sobivad vastased ja Eesti võistkonnad võitsid. Meid päästis mõlema tiimi ebaühtlane tase Bakuu meestel ainult 6 mängisid ja Porto meestel andis samuti kohe tunda kui vahetusmehed platsil.
Vasta