See ongi B-koondis just seetõttu, et lõviosa A-koondislastest on vigastatud või USA-s.theundertaker kirjutas: ↑24 Nov 2025, 14:12 Kui ta arvate, et on B-koondis, siis targad, kes siis peaks mängima? Millised mängijad teie arust, kes pole haiged ja usas?
Eesti koondis.
Re: Eesti koondis.
Ma arvan, et küsimus pole selles, et saadaolevatest meestest oleks vale nimekiri kokku pandud. Nõutuks teeb lihtsalt fakt, et meil on kaheksa meest puudu. Ma usun, et kõigil on veenev põhjus, aga fakt on see, et neid ei ole. See ei ole etteheide Rannula valikute osas olukorras, kus ta valik on niigi piiratudtheundertaker kirjutas: ↑24 Nov 2025, 14:12 Kui ta arvate, et on B-koondis, siis targad, kes siis peaks mängima? Millised mängijad teie arust, kes pole haiged ja usas?
See on Eesti koondis ja pole siin vaja enne mänge paanitseda krt sellistega rindel ei tahaks küll olla kohe püksid märjad.Uhhuu kirjutas: ↑24 Nov 2025, 14:18See ongi B-koondis just seetõttu, et lõviosa A-koondislastest on vigastatud või USA-s.theundertaker kirjutas: ↑24 Nov 2025, 14:12 Kui ta arvate, et on B-koondis, siis targad, kes siis peaks mängima? Millised mängijad teie arust, kes pole haiged ja usas?
Pall on ümmargune ja meil on võimalus mõlemad mängud võita ning seda ma loodan.
Ei haaku küll otseselt hetkel aktuaalsete teemadega, aga sellises pikemas vaates huvitav mõttemäng.
Millises mahus on meil mängijaid kelle saame / võiksime loota veel näiteks aastal 2030-32. Osad neist on juba täna koondises ning osad mängivad alles erinevates U-koondistes. Kindlasti eksisteerib mängumehi kelledele saab rohkem loota ja uskuda, et neist kasvab meie koondisele väärt materjali, samas olen veendunud, et eksisteerib ka nimesid kes võibolla pole täna otseselt U-koondise materjal, aga kõva töö ja hilisem areng võib neid kanda rahvuskoondise tasemele. Mis see number olla võiks ning targemad võiks mingi nimistu isegi ehk välja hõigata.
Millises mahus on meil mängijaid kelle saame / võiksime loota veel näiteks aastal 2030-32. Osad neist on juba täna koondises ning osad mängivad alles erinevates U-koondistes. Kindlasti eksisteerib mängumehi kelledele saab rohkem loota ja uskuda, et neist kasvab meie koondisele väärt materjali, samas olen veendunud, et eksisteerib ka nimesid kes võibolla pole täna otseselt U-koondise materjal, aga kõva töö ja hilisem areng võib neid kanda rahvuskoondise tasemele. Mis see number olla võiks ning targemad võiks mingi nimistu isegi ehk välja hõigata.
Suht lootusetu ettevõtmine Kivi oli mingi aeg koondise laia ringi mees nüüd ei mängi aga Kirvest ei oleks keegi 5-7 aastat tagasi koondisse arvanud nüüd mees mängib tesit aastat Leedu liigat ja koondise mees. Saimon Sutt tundus noortes järgmine mees kes koondise ukse jalaga lahti lööb aga...marxx762 kirjutas: ↑24 Nov 2025, 22:49 Ei haaku küll otseselt hetkel aktuaalsete teemadega, aga sellises pikemas vaates huvitav mõttemäng.
Erkmaa on samuti 99 aasta mees kuni 18 aastani täesti tegija nüüd Itaalia krt teab mitmenda liiga mees. Lips oli 20-selt olematu tasemega aga nüüd 29 ja koondises.
Eks võib iga vanuseklassi 2-3 parimat eeldatavaks koondislaseks arvata samas Konontsuk ei olnud mitte nende 2-3 seas.