Eesti koondis.

Kõik Eesti koondisega seonduv
Uhhuu
Kasutaja

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Uhhuu »

theundertaker kirjutas: 24 Nov 2025, 14:12 Kui ta arvate, et on B-koondis, siis targad, kes siis peaks mängima? Millised mängijad teie arust, kes pole haiged ja usas?
See ongi B-koondis just seetõttu, et lõviosa A-koondislastest on vigastatud või USA-s.
ok
Kasutaja

Postitus Postitas ok »

theundertaker kirjutas: 24 Nov 2025, 14:12 Kui ta arvate, et on B-koondis, siis targad, kes siis peaks mängima? Millised mängijad teie arust, kes pole haiged ja usas?
Ma arvan, et küsimus pole selles, et saadaolevatest meestest oleks vale nimekiri kokku pandud. Nõutuks teeb lihtsalt fakt, et meil on kaheksa meest puudu. Ma usun, et kõigil on veenev põhjus, aga fakt on see, et neid ei ole. See ei ole etteheide Rannula valikute osas olukorras, kus ta valik on niigi piiratud
misso
Kasutaja

Postitus Postitas misso »

Uhhuu kirjutas: 24 Nov 2025, 14:18
See ongi B-koondis just seetõttu, et lõviosa A-koondislastest on vigastatud või USA-s.
See on Eesti koondis ja pole siin vaja enne mänge paanitseda krt sellistega rindel ei tahaks küll olla kohe püksid märjad.
Pall on ümmargune ja meil on võimalus mõlemad mängud võita ning seda ma loodan.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Ei haaku küll otseselt hetkel aktuaalsete teemadega, aga sellises pikemas vaates huvitav mõttemäng.

Millises mahus on meil mängijaid kelle saame / võiksime loota veel näiteks aastal 2030-32. Osad neist on juba täna koondises ning osad mängivad alles erinevates U-koondistes. Kindlasti eksisteerib mängumehi kelledele saab rohkem loota ja uskuda, et neist kasvab meie koondisele väärt materjali, samas olen veendunud, et eksisteerib ka nimesid kes võibolla pole täna otseselt U-koondise materjal, aga kõva töö ja hilisem areng võib neid kanda rahvuskoondise tasemele. Mis see number olla võiks ning targemad võiks mingi nimistu isegi ehk välja hõigata.
misso
Kasutaja

Postitus Postitas misso »

marxx762 kirjutas: 24 Nov 2025, 22:49 Ei haaku küll otseselt hetkel aktuaalsete teemadega, aga sellises pikemas vaates huvitav mõttemäng.

Millises mahus on meil mängijaid kelle saame / võiksime loota veel näiteks aastal 2030-32. Osad neist on juba täna koondises ning osad mängivad alles erinevates U-koondistes. Kindlasti eksisteerib mängumehi kelledele saab rohkem loota ja uskuda, et neist kasvab meie koondisele väärt materjali, samas olen veendunud, et eksisteerib ka nimesid kes võibolla pole täna otseselt U-koondise materjal, aga kõva töö ja hilisem areng võib neid kanda rahvuskoondise tasemele. Mis see number olla võiks ning targemad võiks mingi nimistu isegi ehk välja hõigata.
Suht lootusetu ettevõtmine Kivi oli mingi aeg koondise laia ringi mees nüüd ei mängi aga Kirvest ei oleks keegi 5-7 aastat tagasi koondisse arvanud nüüd mees mängib tesit aastat Leedu liigat ja koondise mees. Saimon Sutt tundus noortes järgmine mees kes koondise ukse jalaga lahti lööb aga...
Erkmaa on samuti 99 aasta mees kuni 18 aastani täesti tegija nüüd Itaalia krt teab mitmenda liiga mees. Lips oli 20-selt olematu tasemega aga nüüd 29 ja koondises.
Eks võib iga vanuseklassi 2-3 parimat eeldatavaks koondislaseks arvata samas Konontsuk ei olnud mitte nende 2-3 seas.
Uhhuu
Kasutaja

Santlaager aina täieneb. Varasemast oli teada, et Sloveenia vastu ei mängi Kregor Hermet, nüüd tuleb välja, et ka Janari Jõesaar on mängukõlbmatu:

https://sport.postimees.ee/8369526/pm-k ... oliitikaga

Sloveenidel jääb haiguse tõttu eemale ääremängija Rok Radovic, kes oli EM-il arvestatavas rollis – 16 minutit, 5,3 punkti ja 3 lauapalli.
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Uhhuu kirjutas: 27 Nov 2025, 19:30 Santlaager aina täieneb. Varasemast oli teada, et Sloveenia vastu ei mängi Kregor Hermet, nüüd tuleb välja, et ka Janari Jõesaar on mängukõlbmatu:

Sloveenidel jääb haiguse tõttu eemale ääremängija Rok Radovic, kes oli EM-il arvestatavas rollis – 16 minutit, 5,3 punkti ja 3 lauapalli.
Uhhuu, viitsid palun suunata mind lingile, kus sloveenide meeskond kirjas, kes osaleb?
Uhhuu
Kasutaja

vanafänn kirjutas: 27 Nov 2025, 21:58
Uhhuu kirjutas: 27 Nov 2025, 19:30 Santlaager aina täieneb. Varasemast oli teada, et Sloveenia vastu ei mängi Kregor Hermet, nüüd tuleb välja, et ka Janari Jõesaar on mängukõlbmatu:

Uhhuu, viitsid palun suunata mind lingile, kus sloveenide meeskond kirjas, kes osaleb?
Sloveenide lõplikku koosseisu veel väljas pole, ainult kandidaatide nimekiri:

https://www.kzs.si/reprezentance/clani- ... ralci-stab

Meie koosseis on nüüd paigas - õnnetuks kolmeteistkümnendaks osutus Taavi Jurkatamm:

https://sport.postimees.ee/8369647/pm-k ... ebutandiga
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Uhhuu kirjutas: 27 Nov 2025, 22:05
vanafänn kirjutas: 27 Nov 2025, 21:58

Sloveenide lõplikku koosseisu veel väljas pole, ainult kandidaatide nimekiri:

https://www.kzs.si/reprezentance/clani- ... ralci-stab

Meie koosseis on nüüd paigas - õnnetuks kolmeteistkümnendaks osutus Taavi Jurkatamm:

https://sport.postimees.ee/8369647/pm-k ... ebutandiga
Päris huvitav, et Taavi sinna ei mahtunud, kuigi ta pole tüüpiline tsenter siis krt, ta on seda kohta mänginud aastaid ja enamvähem edukalt ka seal esinenud. Lisaks pakub ta korraliku kopamasina hirmu vastastele.

Paneb siit keegi ka mingi parlay beti juhuslikult?
ok
Kasutaja

Postitus Postitas ok »

Palju üllatvaid tulemusi täna, Island võitis võõrsil Itaaliat, Portugal Montenegrot, Ukraina Gruusiat. Serbia oli kodus püsti hädas Sveitsiga ja lõpuks Leedu sai mingi ime läbi Suurbritanniast jagu. Siia ritta sobiks ju Eesti võit Sloveenia vastu ka
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

See oli võidetud mäng, mida väga taheti ära anda, vabavisked ja traditsiooniks muutuv lõpuminutite kramp, aga nii normaalaja kui lisaaja lõpus oli mittetraditsiooniliselt kuratlikult õnne.
Slehtme
Kasutaja

Postitus Postitas Slehtme »

ok kirjutas: 27 Nov 2025, 23:42 Palju üllatvaid tulemusi täna, Island võitis võõrsil Itaaliat, Portugal Montenegrot, Ukraina Gruusiat. Serbia oli kodus püsti hädas Sveitsiga ja lõpuks Leedu sai mingi ime läbi Suurbritanniast jagu. Siia ritta sobiks ju Eesti võit Sloveenia vastu ka
Täna jätkub see - Eesti võit läheb siia lõpu pärast. Läti kaotas kodus Bertanzi lahkumismängus Hollandile, Soome sai euroliiga meestega koos ungarilt sugeda.

Ei teagi kas see hea või halb aga Tšehhi toppis kodus Rootsit. Boxscore vaadata siis kõik said väga võrdselt mänguaega ja ei olnud, et Satoransky üksi paneks 30.
Kasutaja avatar
AdornoBrothers
Kasutaja

Postitus Postitas AdornoBrothers »

ok kirjutas: 27 Nov 2025, 23:42 Palju üllatvaid tulemusi täna, Island võitis võõrsil Itaaliat, Portugal Montenegrot, Ukraina Gruusiat. Serbia oli kodus püsti hädas Sveitsiga ja lõpuks Leedu sai mingi ime läbi Suurbritanniast jagu. Siia ritta sobiks ju Eesti võit Sloveenia vastu ka
Suht prohvetlik kommentaar. Terve see cycle tundub veits scripted - Eesti selgelt ei oleks pidanud võitma seda mängu, nagu ka Leedu oleks pidanud kaotama GBle. Ma arvan et Eesti-Sloveenia on üks kõige pöörasemaid mänge mida ma olen kunagi näinud.
The recent past always presents itself as if destroyed by catastrophes.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

AdornoBrothers kirjutas: Eile, 22:32
Suht prohvetlik kommentaar. Terve see cycle tundub veits scripted - Eesti selgelt ei oleks pidanud võitma seda mängu, nagu ka Leedu oleks pidanud kaotama GBle. Ma arvan et Eesti-Sloveenia on üks kõige pöörasemaid mänge mida ma olen kunagi näinud.
Miks ei oleks pidanud võitma? Sest meil oli väljakul B-koondis? Ma siiski ütleks et Sloveenia oli vähemalt sama õnnetu ja "suvaline" koondis, ehk siis vähemalt minule tänane võit küll mingi erilise üllatusena ei tulnud.
Kuigi mäng kõikus üksjagu palju, siis meie suurimad miinused said taaskord vastaste poolt esile tõstetud. Olgu meil B või C koondis väljakul, siis meie suurimaks puuduseks on veidi kõrgemast klassist liidri puudus.
Kasutaja avatar
AdornoBrothers
Kasutaja

Postitus Postitas AdornoBrothers »

marxx762 kirjutas: Eile, 23:10
AdornoBrothers kirjutas: Eile, 22:32
Miks ei oleks pidanud võitma? Sest meil oli väljakul B-koondis? Ma siiski ütleks et Sloveenia oli vähemalt sama õnnetu ja "suvaline" koondis, ehk siis vähemalt minule tänane võit küll mingi erilise üllatusena ei tulnud.
Kuigi mäng kõikus üksjagu palju, siis meie suurimad miinused said taaskord vastaste poolt esile tõstetud. Olgu meil B või C koondis väljakul, siis meie suurimaks puuduseks on veidi kõrgemast klassist liidri puudus.
Ma panin puhtalt emotsiooni (ja tühjad õllepurkide) pealt. Ei tahtnud kuidagi koondist (A, B, või C varianti) kommenteerida. Ma pidasin silmas et oli nii palju momente kui tundus et nüüd on läbi - e.g. Drelli pallikaotus normaalaja lõpus; Lipsu viga 20 sekundit enne lõppu; Kullamäe ründeviga (??) kohe otsa; jne. Ainuke (emotsionaalne) mõte mu peas oli Presley 'Heartbreak Hotel' ning kuidas koondise kaotused satuvad alati kõige valusamateks scenario'teks.

Mingitel hetkedel tundus et kõik liidrid on murdunud (esp. Kullamäe ja Drell), aga kõige otsustavamatel hetkedel tegid mida oli vaja. Mäletan kunagi lugasin Mart Soidro 'Tammiste Kirg'e ning seal oli sarnane lugu et Tammiste oli mängus kõik visked mööda pannud, aga otsustava viske võttis siiski enda peale ning tabas. (Või oli see Tiksi 'Korvpalliromaanis'?) Natuke sarnane oli Drelli ja Kullamäe neljande veerandaja läbikukkumistega, aga lõpus siiski tassisid. Mulle alati meeldib kui Eesti koondis võidab lõpu peale läinud mängu - enamasti see meil ei õnnestu.
The recent past always presents itself as if destroyed by catastrophes.
Vasta