Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
Nikki
Uus kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Nikki »

Streliitsia kirjutas: 06 Dets 2025, 20:25
bckalev-cramo kirjutas: 06 Nov 2025, 23:08
Rix kirjutas: 06 Nov 2025, 21:45
Tongue- 4 nädalat veel? karm
Streliitsia kirjutas: 06 Dets 2025, 20:25 Kas on oodata ka Tongue tagasi väljakule lähiajal? Peaks nüüd 6 nädalat möödas olema.
Sõltub, aga tavaliselt taastumine jah 6 nädalat, hetkel 2 möödas.
Kas on oodata ka Tongue tagasi väljakule lähiajal? Peaks nüüd 6 nädalat möödas olema.
Cam will be returning to the team and practicing on Monday.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Postitus Postitas Drogba »

Kas nädalat kokkuvõtvad podcastid on liiga kriitilised Cramo osas või tegu siiski ausa tagasisidega? Mängumeestes ikka tulistati jälle korralikult. Matsipakk. Zakis 38 ja lastakse mängu teha tal. 2 päeva jutti mängivad, aga ikka võidavad jne. Kas Toomi vahetus vabakate ajal oli taktikaline lüke, et kindlam vabakate mees sisse panna !? Samas Makke lasi Berzel ühe 3ka veel sisse visata ja mängualguses oli Ausejsi katmisega ka probleeme.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ma pole küll Mängumehi veel kuulanud, aga eks ootused Cramole lähtuvad veidi sellest, mis lati Cramo enda jaoks eelnevatel hooaegadel püstitanud on. Ma arvan, et tegelikult tulnuks peale ebaõnnestunud hooaja algust ootuste osas väike korrektuur teha (vähemalt mina enda jaoks tegin) - piltlikult öeldes, et kui ootamatult kehv hooaja algus jalad alt lõi, siis tuleb nüüd uuesti kõndima õppida. Üldises plaanis ma arvan, et Cramo ei ole ei ühisliigas ega ka koduses meistriliigas enam favoriit number üks, vaid pigem tugev must hobune, kellel on võimalik hooaja otsustavaks faasiks tõusta väga ebamugavaks vastaseks.

Mis vahepealseid mänge puudutas, siis VEF-ile võõrsilkaotus ei olnud iseenesest mingi suur häbiplekk. Jah, VEF on tänavusel hooajal viimaste aegade nõrgima koosseisuga, aga olgem ausad - Kalev on sisuliselt samas seisus ja sama lombakas. Kui mingil hetkel taas kohtutakse, siis Kalevil on vähemalt teatud puudu olnud mängijate arvelt (Dorbek, Tongue, Rutherford) ehk juurde panna, kuid VEF mängis suhtkoht oma hetke parimas koosseisus.

Ventspilsi kaotus oli selles mõttes tõesti halb, et lätlased mängisid teist päeva järjest ning teoorias võinuks Kalev olla värskem. Mõlemad meeskonnad mängisid selle kohtumise küll kaheksa mehega ära, aga Ventspilsil jagunes mänguaeg seejuures mõnevõrra ühtlasemalt. Samuti on korvpall emotsioonaalne mäng ning kui minnakse paberil eeldatavalt tugevama meeskonnaga mängima ja see õnnestub kohe algusest peale hästi, siis võib juhtuda, et ühel hetkel füüsiline väsimus enam nii väga rolli ei mängigi. Pidanuks olema võidumäng, aga läks nihu.

Samas ma paanikahäiret ei annaks, sest vähemalt on meeskonna mängus näha mingisugust ideed ja visiooni (erinevalt hooaja algusest). Nagu ma ühes teises teemas ütlesin, siis minu meelest eeldab Mirolybovi stiil mõnevõrra pikemat rosterit ning optimaalse pildi saab vast ette siis, kui paar mängumeest vigastuspausilt naasevad. Mis natuke muretsema paneb, on see, et tagaliinis pole veel Acuff jalgu alla saanud - Kaukiainen on küll jalad alla saanud, Rosenthal on märksa paremaks läinud ning Makke sähvatab aeg-ajalt, aga oleks vaja, et keegi suudaks ka teravuse tekitamisega rohkem panustada.
Vasta