Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
East
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas East »

Nõus, et esimeseks sammuks profikarjääris näib Kalev päris ambitsioonikas. Samas Kalevi perspektiivist vaadates ma arvan, et see on päris sümpaatne täiendus ning loodetavasti ei ole ta meeskonna juures vaid seetõttu, et pelgalt trennikehasid oli vaja, vaid seetõttu, et treenerid näevad temas siiski mingeid omadusi, mis võimaldaks talle ka mänguaega jagada. Kõrvalt vaadates peaks ilmselt tõepoolest kiiremas korras üritama natuke massi juurde saada, et meestekorvpalliga paremini kohaneda.
barons2
Kasutaja

Postitus Postitas barons2 »

Kas olen midagi maha maganud või mis - 28 veebruar mõõdas ja Tommy asemele Alles?
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Täitsa pekkis - kas saaks palun mõne hooaja, kus keegi ACLiga rivist välja ei langeks? Uskumatu ebaõnn Kuuba jaoks ja uskumatu ebaõnn Kalevi jaoks.

Juurde saab registreerida nüüd niikuinii vaid ühe uue mängija?
Maxi
Kasutaja

Postitus Postitas Maxi »

ei pruugi 100% ACL olla, sellises olukorras võib ka ainult menisk viga saada, kuigi selge põlve "läbivajumine" oli, väga kahju ja loodame parimat
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Olles läbi teinud nii ACL vigastuse kui ka kaks meniski oppi, siis pretendeerimata absoluutsele tõele, siis meniskit naljalt ei vigastata, pigem on see mõne teise tõsisema põlvevigastusega kaasas käiv lisa diagnoos. Jah pidevate põrutuste ja koormuste tulemusel võib tekkida vajadus põlve puhastada, st meniskit õmmelda või sealt tükke eemaldada, aga vähemalt ma pole kuulnud, et keegi on põlvele liiga teinud ja see piirdub vaid väikse meniski opiga, 99% juhtudest on ikka muud pilpad ka taga ning taastumiseks kuluv periood seetõttu pikem kui üsna leebe meniski opi järgselt.

Mängust endast ka üks tähelepanek, mind üha enam häirib see, kuidas peatreener pidevalt kohtunikega mingit dialoogi peab. Võiks rohkem enda asjadele keskenduda, kui et käia ja seletada pidevalt.
Vasta