Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Nõus, et esimeseks sammuks profikarjääris näib Kalev päris ambitsioonikas. Samas Kalevi perspektiivist vaadates ma arvan, et see on päris sümpaatne täiendus ning loodetavasti ei ole ta meeskonna juures vaid seetõttu, et pelgalt trennikehasid oli vaja, vaid seetõttu, et treenerid näevad temas siiski mingeid omadusi, mis võimaldaks talle ka mänguaega jagada. Kõrvalt vaadates peaks ilmselt tõepoolest kiiremas korras üritama natuke massi juurde saada, et meestekorvpalliga paremini kohaneda.
Kas olen midagi maha maganud või mis - 28 veebruar mõõdas ja Tommy asemele Alles?
Täitsa pekkis - kas saaks palun mõne hooaja, kus keegi ACLiga rivist välja ei langeks? Uskumatu ebaõnn Kuuba jaoks ja uskumatu ebaõnn Kalevi jaoks.
Juurde saab registreerida nüüd niikuinii vaid ühe uue mängija?
Juurde saab registreerida nüüd niikuinii vaid ühe uue mängija?
ei pruugi 100% ACL olla, sellises olukorras võib ka ainult menisk viga saada, kuigi selge põlve "läbivajumine" oli, väga kahju ja loodame parimat
Olles läbi teinud nii ACL vigastuse kui ka kaks meniski oppi, siis pretendeerimata absoluutsele tõele, siis meniskit naljalt ei vigastata, pigem on see mõne teise tõsisema põlvevigastusega kaasas käiv lisa diagnoos. Jah pidevate põrutuste ja koormuste tulemusel võib tekkida vajadus põlve puhastada, st meniskit õmmelda või sealt tükke eemaldada, aga vähemalt ma pole kuulnud, et keegi on põlvele liiga teinud ja see piirdub vaid väikse meniski opiga, 99% juhtudest on ikka muud pilpad ka taga ning taastumiseks kuluv periood seetõttu pikem kui üsna leebe meniski opi järgselt.
Mängust endast ka üks tähelepanek, mind üha enam häirib see, kuidas peatreener pidevalt kohtunikega mingit dialoogi peab. Võiks rohkem enda asjadele keskenduda, kui et käia ja seletada pidevalt.
Mängust endast ka üks tähelepanek, mind üha enam häirib see, kuidas peatreener pidevalt kohtunikega mingit dialoogi peab. Võiks rohkem enda asjadele keskenduda, kui et käia ja seletada pidevalt.
Tehnilise võttis vist küll Killing? Aga jäi endalegi silma, meeskond juhib 25 punktiga ja treener ei suuda ikka rahul olla, selline negatiivsus kandub ka teistele. Utreeritult öeldes on Anton meie juures kaks korda naeratanud - welcome uudise pildil ja siis kui kaasmaalastest treenerid Sopoti kodumängul olid. Kuuba vigastus on muidugi kohutav, järjest enam meenutab tänavune hooaeg 21/22 aastat. Positiivse poole pealt, Kurbas tegi võimsa comebacki ja Jelksi 21 lauapalli peaks EstLat liiga rekordi kordamine olema.
Dargais tegi tänavu 24 lauapalli Viimsi vastu.
Mirolybovi jauramine kohtunikega mind eriti ei häiri. See oli tal Soome aegadest juba küljes (kui uskuda kohalikke foorumeid) ning seda temast vaevalt välja kangutab. Ja ka teistpidi - ma arvan, et isegi 25-punktilises eduseisus tulebki samamoodi edasi tegutseda nagu 5-punktilises eduseisus. Ka peatreeneril. Rohkem kui negatiivset signaali, annab see minu meelest mängijatele signaali, et mäng tuleb korralikult ja sama intensiivselt lõpuni mängida, mitte jalga gaasilt ära võtta. Ma ei ole täheldanud ka kuidagi, et see kohtunikega jauramine oleks seni mängijatele külge hakanud või neis närvilisust tekitanud. Võibolla ongi hoopis see efekt, et peatreener tegeleb kohtunikuga, mängijad väljakul oma asjadega.
Mirolybovi jauramine kohtunikega mind eriti ei häiri. See oli tal Soome aegadest juba küljes (kui uskuda kohalikke foorumeid) ning seda temast vaevalt välja kangutab. Ja ka teistpidi - ma arvan, et isegi 25-punktilises eduseisus tulebki samamoodi edasi tegutseda nagu 5-punktilises eduseisus. Ka peatreeneril. Rohkem kui negatiivset signaali, annab see minu meelest mängijatele signaali, et mäng tuleb korralikult ja sama intensiivselt lõpuni mängida, mitte jalga gaasilt ära võtta. Ma ei ole täheldanud ka kuidagi, et see kohtunikega jauramine oleks seni mängijatele külge hakanud või neis närvilisust tekitanud. Võibolla ongi hoopis see efekt, et peatreener tegeleb kohtunikuga, mängijad väljakul oma asjadega.
Kohtunikega jauramine ongi peamiselt peatreeneri ülesanne ja sellega tegelevad vist eranditult kõik peatreenerid. Palju hullem, kui sellega tegeleksid mängijad. Minu meelest on siiski positiivne, et mängupilt Mirolybovi ajal tunduvalt paremaks läinud ja Kalev on taas konkurentsis. Nüüd võiks loota, et Alles polnud mõeldud Rutherfordi kompenseerima ja meeskonda saabub täiendus, sest kui ka Kuuba peaks pikemaks ajaks välja langema, siis on eesliin väga haavatav.
Gregor Kuuba vigastas kahjuks ristatisidet ja ees ootab pikk mängupaus. Uut eesliinimängijat otsitakse palavikuliselt, aga turul olevat valik kehvavõitu.
https://sport.postimees.ee/8427893/rask ... keerulisem
https://sport.postimees.ee/8427893/rask ... keerulisem
Täna ilmus ka selline uudisnupp: https://arileht.delfi.ee/artikkel/12044 ... -muugijuht
Huvitav küsimus on see, kas ja kui palju see nüüd Cramo poolset Kalevi toetamist mõjutada võib? Holsmer oli vähemalt läbinisti korvpalliinimene ning olnud varasemalt ka Kalevi organisatsioonis tegev.
Ja kui peakski negatiivne stsenaarium juhtuma ja Cramo rahakraanid kinni keeratakse, siis kas Eesti turul on üldse mõni teine ettevõte kel oleks piisavalt missionitunnet ja motivatsiooni nimisponsoriks tulla ning vähemasti sama palju kui Cramo panustada?
Huvitav küsimus on see, kas ja kui palju see nüüd Cramo poolset Kalevi toetamist mõjutada võib? Holsmer oli vähemalt läbinisti korvpalliinimene ning olnud varasemalt ka Kalevi organisatsioonis tegev.
Ja kui peakski negatiivne stsenaarium juhtuma ja Cramo rahakraanid kinni keeratakse, siis kas Eesti turul on üldse mõni teine ettevõte kel oleks piisavalt missionitunnet ja motivatsiooni nimisponsoriks tulla ning vähemasti sama palju kui Cramo panustada?