Eesti-Läti korvpalliliiga 2026/27
-
elchukakabra
- Kasutaja
Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2026/27
Turunduslikult pole mõtet täna muid uudiseid peale lasta. Pigem las olla kogu fookus ainult uuel nimisponsoril.
Viimase 100 aasta jooksul 31 korda oleme tulnud Eesti meistriks aga arvestame viimast 20 kui kalev/ Cramo on tegutsenud, siis tõesti oleme kehvemad ja vabandust et tõstsin häält
Mina sain aru, et see 1 milku on kolme aasta pealetheundertaker kirjutas: ↑19 Juun 2026, 12:10 Aastas 1 miljon pluss teised firmad ja Tallinna linn juurde, siis võiks ju eelarve tõusta varasemaga.
OngiRx112 kirjutas: ↑19 Juun 2026, 13:05Mina sain aru, et see 1 milku on kolme aasta pealetheundertaker kirjutas: ↑19 Juun 2026, 12:10 Aastas 1 miljon pluss teised firmad ja Tallinna linn juurde, siis võiks ju eelarve tõusta varasemaga.
lihtsalt infoks, siia mitteametliku info järgi on tegelt 800 tuhat, 200 tuhhi Sokku korvpallikoolile, 1 miljon kokku 3 aasta peale.Rx112 kirjutas: ↑19 Juun 2026, 13:05Mina sain aru, et see 1 milku on kolme aasta pealetheundertaker kirjutas: ↑19 Juun 2026, 12:10 Aastas 1 miljon pluss teised firmad ja Tallinna linn juurde, siis võiks ju eelarve tõusta varasemaga.
Seda kõvem sõna siis.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Sa oled vist maailma kõige kohutavam võitja aga kui ei oska viisakalt seda teha siis vast ongi sind õige matsiks kutsuda. Istud vagusi enamasti ja luurad niisama ringi siin, vahel mõne kommentaari kukutad esiliiga alateemas. Nüüd aga oks nii laiali et vaata, et uksest välja saad.
E: BigBanki osas tore et saadi see milku ja kolm aastat. Palju nad tartu võrkpalli viskavad, vist sarnast suurusjärku?
-
theundertaker
- Kasutaja
Sama summa jah!
väike vahe on võrkpallis Tartule noored, naised ja meeskond 1 miljon 4 aasta peale, Kalevile 3 aasta peale 1 miljon meeskond + noored
Rahu rahu, RK on tore härrasmees ning jagab siia tihtilugu huvitavat infot. Tal juba jaanid käes ehk.
Ma loodan et lisaks Bigbank'ile leitakse veel teisigi toetajaid juurde ning suudetakse siiski isegi pisike samm edasi teha. Eurosari seda vist rahaliselt eeldab, sest mänge saab alagrupis olema enam kui möödunutel hooaegadel. Minu suurimad panused pn välismaalastel, kes loodetavasti mitmekesistavad ja päriselt täiendavad võistkonda, kui sinna juurde saab kasvõi 1-2 veidi nimekamat eestlast ja ülejäänute näol täiendatakse võistkonda mängijatega kes on siis kas tuleviku perspektiiviga või siis sellise "keskpärasema" tasemega.
Ma loodan et lisaks Bigbank'ile leitakse veel teisigi toetajaid juurde ning suudetakse siiski isegi pisike samm edasi teha. Eurosari seda vist rahaliselt eeldab, sest mänge saab alagrupis olema enam kui möödunutel hooaegadel. Minu suurimad panused pn välismaalastel, kes loodetavasti mitmekesistavad ja päriselt täiendavad võistkonda, kui sinna juurde saab kasvõi 1-2 veidi nimekamat eestlast ja ülejäänute näol täiendatakse võistkonda mängijatega kes on siis kas tuleviku perspektiiviga või siis sellise "keskpärasema" tasemega.
Breti jutt oli väga mõistlik, et eestlasi jahivad igal juhul, aga palgaralliga üle maksma ei lähe, vaid võtavad siis juba selle sama raha eest parema välkari. Igal juhul õige. Olgu siis need eestlased kasvõi nooremad lõpuks.