Eesti-Läti korvpalliliiga 2026/27

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja

Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2026/27

Postitus Postitas toivo »

Drogba kirjutas: ↑06 Aug 2026, 16:59
vanafänn kirjutas: ↑06 Aug 2026, 16:27 https://sport.delfi.ee/artikkel/1206020 ... u-nime-all

John küll ütleb, et eelarve kindlasti kasvab aga kui pole veel nimisponsoritki siis ma kahtlen küll selles. Eriti teeb hirmu, et selgelt on võetud tummisemad ja kallimad mängijad, peaasi et hooaja lõpus poleks pillide kokkupanekut.
Kas vastab tõele kuluaarides räägitu, et Kirves on 100 000 euro mees. Ehk ligi kaudu 10 000 eurot kuus. Tõenäoliselt läbi aegade kõige kallim Eesti mängija koduses liigas. Isegi Müürseppast kallim ?
Mul oli käepärast Tartu Rocki raamat, sealt infot 2006/07 hooaja Rocki "nelja musketäri" hooajapalkade kohta:
-Müürsepp - pisut alla 2 miljoni krooni (ca 120 000€). Mürkale pakuti ka autot ja korterit, aga Mürka oli öelnud, et auto on tal olemas ja ta ostis juba maja Tartusse.
-Tein ja Kullamäe - pisut alla 1 miljoni (ca 60 000€)
-Kikerpill veidi vähem
Klubi kogueelarve 13 miljonit (ca 830 000€)

Vot sellised numbrid 20a tagant :D

2008/09 hooaeg:
-Tanoka Beard - 2 miljonit
-Tsintsadze - 1,4miljonit
-Talts - 1,3 miljonit
-Kullamäe - 1 miljon
-Tein - 850 000
-Sanikidze - 810 000
-Doronin ja Allingu - 535 000
Kogueelarve 18,75 miljonit ehk ca 1,2 mln € (klubi rekord)
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Taltech on alustanud trennidega, aga ma pole üheltki sotsiaalmeedias avaldatud klipist näinud seal Siim Markus Posti, aga võibolla ta ei peagi veel trennis olema.
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

marxx762 kirjutas: ↑07 Aug 2026, 11:38 Taltech on alustanud trennidega, aga ma pole üheltki sotsiaalmeedias avaldatud klipist näinud seal Siim Markus Posti, aga võibolla ta ei peagi veel trennis olema.
Post on koondise laagris.
ok
Kasutaja

Postitus Postitas ok »

Post on koondise laagris.
[/quote]

Koondise kandidaatide nimekiri tundub olevat konfidentsiaalne info, kuna inimese nimi kuulub delikaatsete isikuandmete hulka. Muud selgitust mulle pähe ei tule, miks nimekirja avaldatud pole
urmet84
Kasutaja

Postitus Postitas urmet84 »

Madis Soodla Mängumeeste Whatsapis:
"Märt Tartus"
Uhhuu
Kasutaja

Maidoh, Nurger
El-Sheikh, Palek
Andre, Hint
Paasoja, Valge
Smith-McEwen, Rosenthal

+santehniline personal

Hõbeda-Märdi kullaootus tõotab läbi saada. Tartul on Kalevi ees eelis kolmel positsioonil: PF, SG, PG.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Zelli andis teada Ben Shungu värbamisest.
Kenzo
Uus kasutaja

Postitus Postitas Kenzo »

Uhhuu kirjutas: ↑10 Aug 2026, 11:33 Maidoh, Nurger
El-Sheikh, Palek
Andre, Hint
Paasoja, Valge
Smith-McEwen, Rosenthal

+santehniline personal

Hõbeda-Märdi kullaootus tõotab läbi saada. Tartul on Kalevi ees eelis kolmel positsioonil: PF, SG, PG.
Ega jah, Paasoja + Valge on ju unistuste tandem. Kindel kuld, uhhuuu tõotusel 😀😛
Uhhuu
Kasutaja

Kenzo kirjutas: ↑10 Aug 2026, 13:33
El-Sheikh, Palek
Andre, Hint
Paasoja, Valge
Smith-McEwen, Rosenthal

+santehniline personal

Ega jah, Paasoja + Valge on ju unistuste tandem. Kindel kuld, uhhuuu tõotusel 😀😛
Sead kahtluse alla Paasoja väärtuse liiga ühe parima tagamängijana?

Smith-McEwen-Rosenthal-Paasoja-Valge vs. Harrison-Allen-Dorbek: kummas tagaliinis tundub rohkem kvaliteeti olevat? Kui Vuksid just imelist arengut ei tee, siis mulle näib, et eelis on Tartul.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Uhhuu kirjutas: ↑10 Aug 2026, 13:50
El-Sheikh, Palek
Andre, Hint
Paasoja, Valge
Smith-McEwen, Rosenthal

+santehniline personal

Smith-McEwen-Rosenthal-Paasoja-Valge vs. Harrison-Allen-Dorbek: kummas tagaliinis tundub rohkem kvaliteeti olevat? Kui Vuksid just imelist arengut ei tee, siis mulle näib, et eelis on Tartul.
Algviisiku mõttes ma ei ole kindel, kas Tartul tingimata rohkem kvaliteeti on.

Tagaliini osas on nende rotatsioon hetkel küll pikem, kuid see ei pruugi tähendada automaatset edu kvaliteedis. Võtmekoht siin on see, kuidas välistäiendused meeskonda sulanduvad ja mängima saadakse. Lisaks, kui Rosenthal peaks oma hapra põlvega kimpus olema (ptüi-ptüi-ptüi - loodan mõistagi, et seda ei juhtu) või mängima samal tasemel nagu ta eelmise hooaja esimeses pooles tegi, siis on olukord hoobilt teistsugune.
Uhhuu
Kasutaja

East kirjutas: ↑10 Aug 2026, 14:21

Algviisiku mõttes ma ei ole kindel, kas Tartul tingimata rohkem kvaliteeti on.

Tagaliini osas on nende rotatsioon hetkel küll pikem, kuid see ei pruugi tähendada automaatset edu kvaliteedis. Võtmekoht siin on see, kuidas välistäiendused meeskonda sulanduvad ja mängima saadakse. Lisaks, kui Rosenthal peaks oma hapra põlvega kimpus olema (ptüi-ptüi-ptüi - loodan mõistagi, et seda ei juhtu) või mängima samal tasemel nagu ta eelmise hooaja esimeses pooles tegi, siis on olukord hoobilt teistsugune.
Sel juhul võime hakata heietama ka teemal, kuidas Dorbeku tervis vastu peab.
SopsuSõge
Kasutaja

Postitus Postitas SopsuSõge »

Kas mitte Rosega polnud, et ta on hooaja algusest ca 8 nädalat väljas? ISegi kui pole ja opp tehtud ning juba praegu taastub, siis võtab tunnetuse-vormi saamine jälle mõnuga aega ja nagu aeg näitas, see tal eriti hästi välja ei tulnud kuni hooaja lõpuni. Ehk siis, väga risky üleminek Tartu poolelt.
Uhhuu
Kasutaja

SopsuSõge kirjutas: ↑10 Aug 2026, 14:53 Kas mitte Rosega polnud, et ta on hooaja algusest ca 8 nädalat väljas? ISegi kui pole ja opp tehtud ning juba praegu taastub, siis võtab tunnetuse-vormi saamine jälle mõnuga aega ja nagu aeg näitas, see tal eriti hästi välja ei tulnud kuni hooaja lõpuni. Ehk siis, väga risky üleminek Tartu poolelt.
27. juuli artiklist: „Kõige kahtlasem seis on Märt Rosenthaliga, kes käis kaks nädalat tagasi põlveoperatsioonil. Stroomi sõnul polnud see midagi tõsist, eesmärk oli põlve pigem puhastada. Paraku peaks taastumine aega võtma kuus kuni kaheksa nädalat.“
Kenzo
Uus kasutaja

Postitus Postitas Kenzo »

El-Sheikh, Palek
Andre, Hint
Paasoja, Valge
Smith-McEwen, Rosenthal

+santehniline personal

Mina väidan, et raske on midagi hinnata kuni pole ühtegi leegionäri väljakul mängimas näinud.
Ja eestlaste osas - eelmise hooaja Rosenthal oli suur pettumus ja kuuldavasti taas poolvigane. Valge oli playoffis statisti rollis, keskmiselt 12 minutit, ei näe küll mille pealt tema roll kasvama peaks. Ehk siis minu silmis sõltub kõik ikkagi leegionäride valikust ja olen kindel, et siin teevad veel mõlemad kevadeks muudatusi/täiendusi, seega kulda veel kuskile kaela ei riputaks.
Uhhuu
Kasutaja

Kui meeskondade komplekteerimisele hinnangute andmist ja tugevusjärjestuse prognoosimist pannakse pahaks, siis mõte foorumil üldse on: vahendame pressiteateid ja tuleme hooaja lõpus korraks kokku, et toimunu üle muljetada?!
Vasta