Vaba teema (off-topic).
Miks te arvate et sellest igav finaal tuleb kui ühed meeskonnad? ok mängustiililt on Inglismaa meeskonnad küllaltki sarnased, aga minu arust ei tähenda küll seda, et igav mäng peaks tulema..
nt barca ja manu kaks täiesti erineva stiiliga meeskond, aga eilne mäng oli suhteliselt igav..
mingi 2003 vist..oli milani ja juve finaal,see oli vist küllaltki igav kuna kokku said kaks maailma parima kaitsega meeskonda 0:0 järel otsustatigi asi penaltites, Inglismaa puhul ma seda aga ei usu.
nt barca ja manu kaks täiesti erineva stiiliga meeskond, aga eilne mäng oli suhteliselt igav..
mingi 2003 vist..oli milani ja juve finaal,see oli vist küllaltki igav kuna kokku said kaks maailma parima kaitsega meeskonda 0:0 järel otsustatigi asi penaltites, Inglismaa puhul ma seda aga ei usu.
Kuna teema on "Vaba teema" siis ma mainiks ära, et viimase uudise all avalehel on keegi "grey" lolli juttu ajanud..ilmselt üritab mõni idikas mu nime mustata, mina see igatahes pole olnud..'
juba mitu kuud ei saagi ma pealegi üldse bckalev.ee uudiseid kommida, iga kord ütleb mulle kommi satmisel et "Viga kommentaari saatmisel" seega palun ärge seda minu nime all tehtud mõla tõsiselt võtke..
juba mitu kuud ei saagi ma pealegi üldse bckalev.ee uudiseid kommida, iga kord ütleb mulle kommi satmisel et "Viga kommentaari saatmisel" seega palun ärge seda minu nime all tehtud mõla tõsiselt võtke..
Xd Mix on tartu faustol pükstel kirjutatud Tallinn:D
http://basket.ee/?mid=466&page=2&gal_id ... c_id=18286
http://basket.ee/?mid=466&page=2&gal_id ... c_id=18286
see komentaator on kyll nyyd.... ma saan aru kyll, et osadele meeldib see kriiskamine, aga noh, jalkast võiks midagi tead ka, mitte, et iga teine sõna ona VIST
ma võin ka karjuda pärast väravat: SUUURPÄRANE VÄRAAAV, MILLINE VÄRAV OI OI OI CHEALSE JUHIB 2-1 PENALT IST ,KÕIK ON LAHTINE,KÕIK ON LAHTINE , SEE ON JALGPALL. SUUREÜÄRANE JAGPALL INGLISMAALT
mina hakkan igal juhul naerma kui see mees niiöelda hoogu läheb
ma võin ka karjuda pärast väravat: SUUURPÄRANE VÄRAAAV, MILLINE VÄRAV OI OI OI CHEALSE JUHIB 2-1 PENALT IST ,KÕIK ON LAHTINE,KÕIK ON LAHTINE , SEE ON JALGPALL. SUUREÜÄRANE JAGPALL INGLISMAALT
mina hakkan igal juhul naerma kui see mees niiöelda hoogu läheb
Viimati muutis Oskar8, 26 Apr 2008, 20:48, muudetud 1 kord kokku.
Mõlemat on vaja - minule meeldib kommentaator, kes suudab nn kõike, on perfektne..kindlasti ei tohi mitte nii hulluks nagu Järvela, kui just ma ei tea müni Eesti mees OM võitjaks ei tule või Eesti kossus Leedut ei alista, aga üldiselt aktiivusts rohkem, ohtliku olukorra puhul nt jalkas selgelt hääle kõvendamine..tuleb ära jagada, millal midagi platsil ei toimu, võta nt üles "tevezi käes pall..temaga muide köivad kuulujutud, et interisse minemas" bla bla..