auga mati kirjutas:Valdmaa ja Maticiga eesotsas, no täitsa *****, annab idiootsemat otsust välja mõelda, sõnatu olen..
Sama siin saavad ikka nii jobud olla, et Reed saata minema, temast oleks pingipeal ka kasu ja nüüd on lepinguni kaks korda raskem jõudaa, kui ma seda uudist lugesin ma läksi n näost siniseks, molokariiiiii see juhtkond on
Ma sain Delfist väga huvitava mõtte: Teen ettepaneku kõikidele fännidele. Kogu finaalseeria vältel, hüüda Kalevi meeskonna tutvustamise vältel Travis Reedi nime. Saame väärt mehele anda midagi tagasi, mis lolli juhtkonna poolt andmata jäi
See unustati vist ära, et ta on kaks hooaega põhimõtteliselt ilma vahetuseta mänginud ja nüüd kui jalad puruks on, siis visatakse minema kui tavaline koer. Häbi, häbi, häbi. Sellist pullisitta pole varem nähtud!
Kalevi juhtkond on kari lambaid. Kaks hooaega rassinud mehe viskavad lihtsalt tänavale, sest ta on vigastatud?!
Siiamaani olen tulihingeliselt Kalevit toetanud, kuid nüüd hakkan tõsiselt mõtlema, et ehk oleks õigem (just nimelt õigem) Rockile pöialt hoidma hakata.
Patrik kirjutas:See unustati vist ära, et ta on kaks hooaega põhimõtteliselt ilma vahetuseta mänginud ja nüüd kui jalad puruks on, siis visatakse minema kui tavaline koer. Häbi, häbi, häbi. Sellist pullisitta pole varem nähtud!
100% Agreed.
Kalevi käitumine on ikka ülimalt nahhaalne.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Selline käitumine - enne finaali mees lihtsalt minema peksta, meedias sellist tsirkust teha... Kus kuradi kohas on klubijuhtide ajud??! Väga läbimõtlematu käitumine, Reedist oleks isegi pingil kasu, niimoodi tõmmatakse ainult meeskonna moraali alla.
Patrik kirjutas:See unustati vist ära, et ta on kaks hooaega põhimõtteliselt ilma vahetuseta mänginud ja nüüd kui jalad puruks on, siis visatakse minema kui tavaline koer. Häbi, häbi, häbi. Sellist pullisitta pole varem nähtud!