Jalgpall

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja

Postitus Postitas raudsik »

andy72o kirjutas:Totter olukord küll.Vennikesed tahavad oma riiki esindada siis on kisa taevani.Tegelt olümpia on ju heal ajal,enamus suurtes jalgpalliriikides on hooaja algus mitme kuu kaugusel.
ma ei ytleks et mitme kuu kaugusel.......inglismaal akkab praktiliselt poolest augustist ja ylejäänutel enam vähem sial augusti lõpus. mina saan näiteks barca probleemist aru....selge see,et nad ei taha ronny't ja messi't olümpiale lasta, kuna neil ju augusti keskpaigas CL'i kvalifikatsiooni 3. ringi mängud.
Viimati muutis raudsik, 09 Juul 2008, 16:41, muudetud 1 kord kokku.
Praegu allkiri puudub.
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja

Postitus Postitas kalevcramo »

raudsik kirjutas:
andy72o kirjutas:Totter olukord küll.Vennikesed tahavad oma riiki esindada siis on kisa taevani.Tegelt olümpia on ju heal ajal,enamus suurtes jalgpalliriikides on hooaja algus mitme kuu kaugusel.
ma ei ytleks et mitme kuu kaugusel.......inglismaal akkab praktiliselt poolest augustist ja ylejäänutel enam vähem sial augusti lõpus. mina saan näiteks barca probleemist aru....selge see,et nad ei taha ronny't ja messi't olümpiale lasta, kuna neil ju augusti keskpaigas CL'i kvalifikatsiooni 3. ringi mängud.
no kammoon barca on niisamagi nii tugev, nad ju jalutavad üle neist vastastest seal kvalifikatsiooniringides. minu arust kaks meest kaodata barca-l pole midagi
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja

kalevcramo kirjutas:
raudsik kirjutas:
no kammoon barca on niisamagi nii tugev, nad ju jalutavad üle neist vastastest seal kvalifikatsiooniringides. minu arust kaks meest kaodata barca-l pole midagi
nu ronny......tema läheb nii kui nii minema barcast, aga messi on üks põhilisi alustalasid ja yks asendamatu osa barca algkooseisust.
ja kvalifikatsiooni 3. ringis ei ole enam nõrgad vastased.
Viimati muutis raudsik, 09 Juul 2008, 17:01, muudetud 1 kord kokku.
Praegu allkiri puudub.
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja

no ikkagi barca jalutab neist üle ju. usu mind.
Tartust
Kasutaja

Postitus Postitas Tartust »

raudsik kirjutas:
kalevcramo kirjutas:
raudsik kirjutas: ma ei ytleks et mitme kuu kaugusel.......inglismaal akkab praktiliselt poolest augustist ja ylejäänutel enam vähem sial augusti lõpus. mina saan näiteks barca probleemist aru....selge see,et nad ei taha ronny't ja messi't olümpiale lasta, kuna neil ju augusti keskpaigas CL'i kvalifikatsiooni 3. ringi mängud.
nu ronny......tema läheb nii kui nii minema barcast, aga messi on üks põhilisi alustalasid ja yks asendamatu osa barca algkooseisust.
ja kvalifikatsiooni 3. ringis ei ole enam nõrgad vastased.
Barca on asetatud meeskond. Nende potensiaalsed vastased oleks Unseeded teams

* Flag of Spain Atlético Madrid
* Flag of Bulgaria Levski Sofia
* Flag of the Czech Republic Slavia Prague
* Flag of Turkey Galatasaray
* Flag of Portugal Vitória Guimarães
* Flag of Belgium Standard Liège
* Flag of the Netherlands Twente
* Flag of ? 9 remaining winners of Second Qualifying Round matches

Siit oleks praegu vast tugevaimad Galatasaray ja Atletico De Madrid. Ülejäänutega ei tohiks küll probleeme olla.
(Y)
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja

kalevcramo kirjutas:no ikkagi barca jalutab neist üle ju. usu mind.
võib olla tõesti......aga keda sa paneksid siis äärtele mängima, kui messi peaks minema olümpiale, või ronny ära läheb klubist või olümpiale. üks variant oleks siis Hleb, kuna paari päeva pärast tehakse otsus ametlikuks, et barca on Hleb'i ostnud.
Praegu allkiri puudub.
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja

Iniesta ja Xavi saaavad väga hästi äärtel akkama ja keskpoolikus oleks Keita ja Yaya Toure. ja pole mingit jama

ning ründejõudu neil ka jätkub. seega probleeme pole
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja

ma arvasingi, et sa ytled seda.
Praegu allkiri puudub.
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

no samahästi võib ju küsida mille eest me sulle palka maksame, kui sa ei mängi vb meie kahes euromängus mis me saame. Kes teab mis kahe mänguga juhtuda võib. Ei mõtle just et Messi ja Ronaldinho puudumine sellist rolli mängib, vaid asi põhimõttes ma arvan.
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja

barcal oli juba ennem selle piale mingi kana kitkuda........see oli vict africa cup of nations......kui eto'o minema läks. barca president ytles, et meie maksame neile palka, nemad lähevad koondise eest mängima, saavad võib olla vigastada.....ja meie saame vastu kukalt rahadega.
Praegu allkiri puudub.
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja

no rahaga ei peaks barcal ka probleeme olema. ja seda enam kui ronnu maha müüakse siis on jama aint messiga ju....
ah eks need barca vennad ise teavad mis teevad
minuarust oleks olümpia küll messile väga hea
KalevForever
Kasutaja

Postitus Postitas KalevForever »

Juttude järgi Ronaldinho on öelnud et läheb Olümpiale üxkõik kas Barca lubab või mitte.Minuarust väga õige ja respect talle selle eest...Mitte keegi ei tohix keelata esindamast oma riiki maailma kõige suuremal ja tähtsamal spordisündmusel.Loodan et Messi teeb seda sama,sest mis see barca talle selle eest teex?Oma staarmängijat nad ju müüma ei hakaks.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Olümpia jalgpalli kohta natuke.
http://sport.err.ee/index.php?0575754
YNWA
ints
Kasutaja

Postitus Postitas ints »

Mikael Forssell lõi kontrollkohtumises kümme väravat
13.07.2008 10:23

Saksamaa jalgpalli 1. Bundesliga klubi Hannover 96 soomlasest ründaja Mikael Forssell lõi kontrollkohtumises FC Boffzeni vastu kümme väravat.

Hannoveris debüteerinud Forselli vedamisel alistas Põhja-Saksamaa klubi oma vastase 23:0. Lisaks kanti neli tabamust Jiri Stajneri arvele

http://sport.err.ee/index.php?0575862

10 väravat. Juhtub
Kasutaja avatar
brendokas
Kasutaja

Postitus Postitas brendokas »

ints kirjutas:Mikael Forssell lõi kontrollkohtumises kümme väravat
13.07.2008 10:23

Saksamaa jalgpalli 1. Bundesliga klubi Hannover 96 soomlasest ründaja Mikael Forssell lõi kontrollkohtumises FC Boffzeni vastu kümme väravat.

Hannoveris debüteerinud Forselli vedamisel alistas Põhja-Saksamaa klubi oma vastase 23:0. Lisaks kanti neli tabamust Jiri Stajneri arvele

http://sport.err.ee/index.php?0575862

10 väravat. Juhtub
Päris hea

Keegi eile Flora vs Nõmme Kalju mängu vaatas we?
Vasta