ma ei ytleks et mitme kuu kaugusel.......inglismaal akkab praktiliselt poolest augustist ja ylejäänutel enam vähem sial augusti lõpus. mina saan näiteks barca probleemist aru....selge see,et nad ei taha ronny't ja messi't olümpiale lasta, kuna neil ju augusti keskpaigas CL'i kvalifikatsiooni 3. ringi mängud.andy72o kirjutas:Totter olukord küll.Vennikesed tahavad oma riiki esindada siis on kisa taevani.Tegelt olümpia on ju heal ajal,enamus suurtes jalgpalliriikides on hooaja algus mitme kuu kaugusel.
Jalgpall
Viimati muutis raudsik, 09 Juul 2008, 16:41, muudetud 1 kord kokku.
Praegu allkiri puudub.
- kalevcramo
- Kasutaja
no kammoon barca on niisamagi nii tugev, nad ju jalutavad üle neist vastastest seal kvalifikatsiooniringides. minu arust kaks meest kaodata barca-l pole midagiraudsik kirjutas:ma ei ytleks et mitme kuu kaugusel.......inglismaal akkab praktiliselt poolest augustist ja ylejäänutel enam vähem sial augusti lõpus. mina saan näiteks barca probleemist aru....selge see,et nad ei taha ronny't ja messi't olümpiale lasta, kuna neil ju augusti keskpaigas CL'i kvalifikatsiooni 3. ringi mängud.andy72o kirjutas:Totter olukord küll.Vennikesed tahavad oma riiki esindada siis on kisa taevani.Tegelt olümpia on ju heal ajal,enamus suurtes jalgpalliriikides on hooaja algus mitme kuu kaugusel.
nu ronny......tema läheb nii kui nii minema barcast, aga messi on üks põhilisi alustalasid ja yks asendamatu osa barca algkooseisust.kalevcramo kirjutas:no kammoon barca on niisamagi nii tugev, nad ju jalutavad üle neist vastastest seal kvalifikatsiooniringides. minu arust kaks meest kaodata barca-l pole midagiraudsik kirjutas:ma ei ytleks et mitme kuu kaugusel.......inglismaal akkab praktiliselt poolest augustist ja ylejäänutel enam vähem sial augusti lõpus. mina saan näiteks barca probleemist aru....selge see,et nad ei taha ronny't ja messi't olümpiale lasta, kuna neil ju augusti keskpaigas CL'i kvalifikatsiooni 3. ringi mängud.andy72o kirjutas:Totter olukord küll.Vennikesed tahavad oma riiki esindada siis on kisa taevani.Tegelt olümpia on ju heal ajal,enamus suurtes jalgpalliriikides on hooaja algus mitme kuu kaugusel.
ja kvalifikatsiooni 3. ringis ei ole enam nõrgad vastased.
Viimati muutis raudsik, 09 Juul 2008, 17:01, muudetud 1 kord kokku.
Praegu allkiri puudub.
- kalevcramo
- Kasutaja
Barca on asetatud meeskond. Nende potensiaalsed vastased oleks Unseeded teamsraudsik kirjutas:nu ronny......tema läheb nii kui nii minema barcast, aga messi on üks põhilisi alustalasid ja yks asendamatu osa barca algkooseisust.kalevcramo kirjutas:no kammoon barca on niisamagi nii tugev, nad ju jalutavad üle neist vastastest seal kvalifikatsiooniringides. minu arust kaks meest kaodata barca-l pole midagiraudsik kirjutas: ma ei ytleks et mitme kuu kaugusel.......inglismaal akkab praktiliselt poolest augustist ja ylejäänutel enam vähem sial augusti lõpus. mina saan näiteks barca probleemist aru....selge see,et nad ei taha ronny't ja messi't olümpiale lasta, kuna neil ju augusti keskpaigas CL'i kvalifikatsiooni 3. ringi mängud.
ja kvalifikatsiooni 3. ringis ei ole enam nõrgad vastased.
* Flag of Spain Atlético Madrid
* Flag of Bulgaria Levski Sofia
* Flag of the Czech Republic Slavia Prague
* Flag of Turkey Galatasaray
* Flag of Portugal Vitória Guimarães
* Flag of Belgium Standard Liège
* Flag of the Netherlands Twente
* Flag of ? 9 remaining winners of Second Qualifying Round matches
Siit oleks praegu vast tugevaimad Galatasaray ja Atletico De Madrid. Ülejäänutega ei tohiks küll probleeme olla.
(Y)
võib olla tõesti......aga keda sa paneksid siis äärtele mängima, kui messi peaks minema olümpiale, või ronny ära läheb klubist või olümpiale. üks variant oleks siis Hleb, kuna paari päeva pärast tehakse otsus ametlikuks, et barca on Hleb'i ostnud.kalevcramo kirjutas:no ikkagi barca jalutab neist üle ju. usu mind.
Praegu allkiri puudub.
- kalevcramo
- Kasutaja
barcal oli juba ennem selle piale mingi kana kitkuda........see oli vict africa cup of nations......kui eto'o minema läks. barca president ytles, et meie maksame neile palka, nemad lähevad koondise eest mängima, saavad võib olla vigastada.....ja meie saame vastu kukalt rahadega.
Praegu allkiri puudub.
- kalevcramo
- Kasutaja
-
- Kasutaja
Juttude järgi Ronaldinho on öelnud et läheb Olümpiale üxkõik kas Barca lubab või mitte.Minuarust väga õige ja respect talle selle eest...Mitte keegi ei tohix keelata esindamast oma riiki maailma kõige suuremal ja tähtsamal spordisündmusel.Loodan et Messi teeb seda sama,sest mis see barca talle selle eest teex?Oma staarmängijat nad ju müüma ei hakaks.
Mikael Forssell lõi kontrollkohtumises kümme väravat
13.07.2008 10:23
Saksamaa jalgpalli 1. Bundesliga klubi Hannover 96 soomlasest ründaja Mikael Forssell lõi kontrollkohtumises FC Boffzeni vastu kümme väravat.
Hannoveris debüteerinud Forselli vedamisel alistas Põhja-Saksamaa klubi oma vastase 23:0. Lisaks kanti neli tabamust Jiri Stajneri arvele
http://sport.err.ee/index.php?0575862
10 väravat. Juhtub
Saksamaa jalgpalli 1. Bundesliga klubi Hannover 96 soomlasest ründaja Mikael Forssell lõi kontrollkohtumises FC Boffzeni vastu kümme väravat.
Hannoveris debüteerinud Forselli vedamisel alistas Põhja-Saksamaa klubi oma vastase 23:0. Lisaks kanti neli tabamust Jiri Stajneri arvele
10 väravat. Juhtub
Päris heaints kirjutas:Mikael Forssell lõi kontrollkohtumises kümme väravat
10 väravat. Juhtub
Keegi eile Flora vs Nõmme Kalju mängu vaatas we?